کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

بازی سیاه زوجین در سناریوی ازدواج اجباری؛

پیامد های ازدواج تحمیلی قابل جبران نیست/ مزدوج شدن در خارج از دایره قانون

6 آبان 1399 ساعت 9:15

سکینه نارویی، مدیر حوزه علمیه خواهران اهل سنت شهرستان ایرانشهر گفت: ازدواج باید بر پایه اخلاق، عشق، محبت و درک متقابل دو انسان شکل گیرد در غیر این صورت نتیجه‌ای جز جدایی ندارد.


به گزارش عصرهامون به نقل از پهره؛ هر ساله افراد زیادی به ازدواج اجباری تن می‌دهند به این علت که ترس از خشونت خانواده، آنها را معرض شدید‌ترین آسیب‌های جسمی و روحی قرار می‌ دهد. بسیاری از افرادی که اجباری ازدواج می‌کنند، پس از آن، با آسیب‌های شدید روانی و جسمانی رو به رو می‌شوند.

خانواده‌ها و افرادی که مسبب ازدواج اجباری هستند باید به پیامدها و عواقب آن آگاه باشند. این امر معمولا سرانجام مطلوبی ندارد و افراد را به راه‌های ناخوشایندی می‌کشاند کهدر اکثر موارد نیز به طلاق و جدایی می‌انجامد.


ازدواج های تحمیلی؛ عاملی مهم در گسست خانواده ها

در این راستا، سکینه نارویی، مدیر حوزه علمیه خواهران اهل سنت در گفت و گو با خبرنگار پهره بیان کرد: در قدیم الایام در سیستان و بلوچستان طلاق گرفتن یک عیب بود، اما در دنیای امروز به یک امر رایج تبدیل شده که گاهی به خاطر انتخاب ها و کارهای نادرست زوجین این اتفاق رخ می دهد.

وی افزود: گاهی برخی ازدواج ها با زور خانواده و اطرافیان صورت می گیرد که وقتی پای اجبار به زندگی وارد شود و جای دوست داشتن را بگیرد منجر به جدایی زوجین می شود چون همدیگر را به خاطر خانواده ها پذیرفتند و هیچ عشقی بین آن ها وجود ندارد.

مدیر حوزه علمیه خواهران اهل سنت ادامه داد: یکی از راه و رسم هایی که در سیستان و بلوچستان در زمینه ازدواج وجود دارد این است که اکثر خانواده ها تاکید به ازدواج فامیلی و خویشاوندی دارند حال ممکن است برخی پدران و مادران اصلا به نظر فرزند خود که در سن ازدواج است بی توجه باشند و همسر آینده او را با نظر خودشان انتخاب کنند.

وی ادامه داد: اگر فرزند از نحوه انتخاب پدر و مادر در مورد گزینه انتخاب همسر آینده سر باز بزند، باعث ناراحتی خانواده و این امر باعث می شود آنان دیگر یاریگر او در امر ازدواج نباشند و در نتیجه تن به ازدواج تحمیلی می دهد.

نارویی اضافه کرد: وقتی هم که ازدواج اجباری و تحمیلی و دوستی و محبت در آن جایگاهی نداشته باشد، ثمره آن طلاق و جدایی است.

وی در ادامه، تصریح کرد: در اکثر ازدواج های اجباری زوجینی که دارای فرزند هستند آنان بعد از طلاق او را به خانواده خود سپرده و بدون هیچ گونه توجه ای به زندگی آینده اش به دنبال زندگی خود می روند، والدین این افراد باید این را بدانند که وقوع چنین اتفاقاتی نه تنها اینده فرزند خودشان را تباه کرده بلکه کودکی که ثمره چنین ازدواح هایی است هم متحمل مشکلات روحی و روانی خواهد شد.

این مدرس حوزه علمیه اهل سنت خواهران تصریح کرد: از علل دوم طلاق در بلوچستان می توان به کم سن بودن دختران در امر ازدواج اشاره کرد، از نظر شرعی و روانشناسی هم می دانیم عقد و نکاح یک دختر چهارده ساله با یک مرد پنجاه ساله درست نبوده و زوجین در زندگی شان موفق نخواهند بود.

وی عنوان کرد: اعتیاد یکی دیگر از علل طلاق در بین همسران در سیستان و بلوچستان محسوب می شود، که خانواده را به سوی تباهی می کشاند‌.

انتهای پیام/


کد مطلب: 131286

آدرس مطلب :
https://www.asrehamoon.ir/report/131286/پیامد-های-ازدواج-تحمیلی-قابل-جبران-نیست-مزدوج-شدن-خارج-دایره-قانون

عصر هامون
  https://www.asrehamoon.ir