تاریخ انتشار :دوشنبه ۲۶ آبان ۱۳۹۹ ساعت ۰۹:۰۱
در پی افزایش آمار مبتلایان به کووید_19، محدودیت های کرونایی بار دیگر به سیستان وبلوچستان بازگشت.
محدودیت های کرونایی به سیستان و بلوچستان بازگشت/ از تعطیلی مدارس تا ممنوعیت مشاغل بعد از ساعت18
به گزارش عصرهامون، شمار مبتلایان به ویروس کرونا در سیستان وبلوچستان در هفته های اخیر دو برابر شده و به بیش از  20 هزار نفر رسیده است.

طبق اعلام مقامات بهداشتی تا روز گذشته، در مجموع 20 هزار و 258 مورد آلودگی به کرونا در اقصی نقاط مختلف استان گزارش شده که بیشترین آن در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و پس از آن زابل و ایرانشهر بوده است.

دراین بین متاسفانه تخت های بخش های مراقبت های ویژه استان مملو از بیماران کرونا مثبت بوده و این آمار نشان دهنده وضعیت بحرانی در سیستان و بلوچستان است که علیرغم دریافت خدمات درمانی مجموع جان با ختگان کرونا در این منطقه به 829 نفر رسیده است.

با این تفاسیر افزایش آمار مبتلایان به کرونا، صاحبان صنوف را نگران‌تر و دغدغه مندتر از گذشته کرده چرا که هنوز فاصله ای از بازگشایی کسب و کارهایشان نمی گذرد که دولت ممنوعیت فعالیت آنان را بعد از ساعت 18 اعلام کرد؛ ضرر ناشی از این تعطیلی‌های اجباری از جوانب مختلف آنچنان سنگین بود که کمکهای حمایتی دولت نیز نتوانست جبران مافات کند و بدهی‌های بسیار، اجاره‌ها، هزینه مالیات و عوارض، کاهش توان اقتصادی مردم و کاهش فروش ضربه سختی به صنوف مختلف زد.
 
400 هزار دانش آموز محروم از تدریس مجازی!

در این میان با شروع موج سوم بیماری کووید ۱۹، ستاد ملی مقابله با کرونا علاوه بر محدودیتی که مشاغل در نظر گرفت به تعطیلی مجدد مدارس نیز اقدام کرد که اعضای بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان پردیس رسالت زاهدان واکنش هایی به آن نشان داده و گفتند: این روزها دانش آموزان سیستان و بلوچستان در دوگانگی (دوراهی سخت) آموزش حضوری و مجازی به سر می برند، آقای وزیر آموزش و پرورش اعلام کردند:«ذمه 15 میلیون دانش آموز روی دوش من است و باید اطمینان داشته باشم که آنها به آموزش با کیفیت دسترسی دارند» این در حالی است که شاهد هستیم دانش آموزان استان در تصمیمات شما نادیده انگاشته شده اند.

به گفته آنان، بیش از 70 مدرسه در سیستان و بلوچستان به دلیل عدم رعایت پروتکل ها، اخطاریه بهداشتی دریافت کردند، بسیاری از مدارس و کلاس های درس به صورت کپری و کانکسی است و در برخی مناطق شاهد هستیم در کلاس های با ظرفیت کم تعداد بالایی دانش آموز حضور دارد، این درحالیست که هنوز هستند مناطقی در سیستان و بلوچستان که به آب لوله‌کشی دسترسی ندارند، با این شرایط دانش آموزان چه طور می توانند به یکی از اصلی ترین نکات بهداشتی که شست و شوی مداوم دست هاست عمل کنند.

اعضای بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان پردیس رسالت زاهدان در ادامه با ارائه این سوال مطرح کردند:328 هزار و 541 نفر از دانش آموزان ابتدایی که به شکل حضوری آموزش می بینند چه طور باید با کمبود جا، نبود آب و رعایت نشدن پروتکل های بهداشتی درس بخوانند و چه کسی سلامت این دانش آموزان را تضمین می کند.، از طرفی چه طور باید 400 هزار دانش آموز محروم از تدریس مجازی را به لحاظ آموزشی پوشش داد در حالی که بیش از 300 منطقه در استان به دلیل عدم زیرساخت های ارتباطی به اینترنت و فضای مجازی دسترسی ندارند.

 مدارس هفت شهر سیستان وبلوچستان تعطیل شد
 
داوود گلی، سخنگوی آموزش و پرورش سیستان وبلوچستان در گفت وگوی تلفنی با خبرنگار ما بیان کرد: بر اساس مصوبات ستاد ملی و استانی کرونا همه بخش های دولتی، غیردولتی، لشکری و آحاد جامعه تابع مقررات و قوانینی هستند که در این ستادها اتخاذ می شود.

وی گفت: بر اساس گزارش دانشگاه های علوم پزشکی و مسئولین بهداشتی و شرایطی که تشریح می کنند ستاد کرونا تصمیم خود را اعلام و از روز گذشته 25 آبان ماه مدارس هفت شهر زاهدان، زابل، خاش، سراوان، میرجاوه، زهک و هامون به مدت 2 هفته تعطیل و فعالیت های آموزشی و تربیتی دانش آموزان غیرحضوری شد.

این مقام مسئول افزود: مدارس عنوان تعطیلی ندارند و فرآیند آموزشی و حتی تربیتی دانش آموزان در فضای مجازی استمرار خواهد داشت.

وی ادامه داد: در سایر مناطق و شهرستان های استان نیز اگر گزارش دانشگاه علوم پزشکی و مسئولین در جلسات ستاد کرونا به این سمت  وسو برود که شرایط نارنجی، قرمز یا بحرانی باشد در خصوص فعالیت مدارس تصمیم گیری خواهد شد.

گلی اذعان کرد: در این مدت زمان که فعالیت های آموزشی غیرحضوری اعلام شد مدیران، معاونین و مربیان بهداشتی و پرورشی در مدارس حضور دارند که اگر دبیران و هنرآموزان هنرستان ها نیاز به استفاده از امکانات و تجهیزات را برای تولید محتوا داشتند، مشکلی مانع کار آنها نباشد و از آن بهره مند شوند.

سخنگوی آموزش و پرورش استان بیان کرد: مدارس عشایری هم به تبع شهرستانی که در این تصمیم گیری گنجانده شده تعطیل خواهند بود و غیرحضوری به آموزش خود ادامه می دهند، با توجه به فراهم نبودن زیرساخت ها و تراکم جمعیتی پایین، درس نامه و تولید محتوا توسط معلمان بین دانش آموزان در خانه ها توزیع خواهد شد.

انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcc4iqss2bq1x8.ala2.html
نام شما
آدرس ايميل شما