تاریخ انتشار :يکشنبه ۲ آذر ۱۳۹۹ ساعت ۰۰:۰۰
کاربران توئیتری با انتشار مطالب و سوال هایی در فضای مجازی نوشتند: محدودیت های کرونایی تردد خودروها، طرحی عجیب و پر از ابهام، با ده ها سوال بی جواب بوده و دغدغه های جدی را برای مردم رقم زده است.
واکنش کاربران توئیتر به محدودیت های کرونایی تردد خودروها/ طرحی عجیب با ده ها سوال بی جواب
به گزارش عصرهامون، طبق مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا، اعلام شد که تردد خودروهای غیر بومی در سطح شهرها و معابر از شنبه اول آذر ماه ممنوع است و متخلفان مشمول جریمه می شوند، همچنین ممنوعیت تردد تمامی خودروها از ساعت ۲۱ الی ۴ در سطح شهر اعلام و مقرر شد افراد خاطی از طریق دوربین و پلیس اعمال قانون شوند.
 
موضوعی که ذهن بسیاری از مردم را به خود مشغول کرده است و سوال های زیادی در این باره دارند که بی پاسخ مانده است، جالب این که پلیس راهور نیز به جز همین 2 جمله، توضیح مشخصی در ارتباط با جزییات ای طرح ارائه نداده، گویا این طرح برای خودشان نیز ابهام هایی دارد. 
 
به اذعان مسئولان امر، تردد خودروهای غیر بومی در شهرهای سیستان و بلوچستان هم به تبع دیگر نقاط کشور ممنوع است، اما غافل از این که پلاک خودروی بسیاری از بومیان از دیگر شهرهای کشور است، افرادی که این روزها دچار سردرگمی شده اند که بر چه مبنایی امکان تردد ندارند و طی این مدت چه باید کنند، عده ای هم که به اقتضای شغلشان مجبور هستند در ساعت اعلام شده تردد کنند، نگرانی هایی در این باره دارند.
 
موضوعی که واکنش های زیادی را از سوی کاربران فضای مجازی در توییتر به همراه داشت، کاربرانی که این مصوبه را عجیب و مبهم می دانند.

کاسبی جدید دولت
 
در همین راستا یکی از کاربران در توییت خود نوشت: از همه قوانین عجیب این طرح که بگذرم دو تا سوال مهم بی پاسخه! تکلیف اونهای که ماشینشون پلاک شهرستانه چیه؟ تکلیف اون پزشک، پرستار، خبرنگار و یا نه بیماری که مجبوه بعد 9 بیاد بیرون چیه؟ کاسبی جدید دولته انگار فقط جریمه ها به قشر ضعیف فشار میاره وگرنه من که میرم سفر 2 میلیون جریمشم میدم مهم نی
 
 
کاربری دیگر با دغدغه ای متفاوت نوشت: من یک سوال دارم اگر کسی در این  طرح ممنوعیت تردد بین شهری، خدای نکرده عزیزی مثلا مادر یا پدرش رو در شهرستان از دست بده، چه کار باید بکنه؟ با ماشین خودش نمی تونه بره؟

یکی دیگر از کاربران هم نوشت: من که بومی استان سیستان و بلوچستانم اما پلاک ماشینم غیر بومیه پس تردد من تو سطح استان و شهرستان چطوری باید باشه؟ طرحی با ده ها سوال بی جواب ...
 
 
کاربری دیگر نیز که گویا به اقتضای شغلش دیرهنگام به خانه می آید، هم نوشت: محدودیت تردد 9 شب تا 4 صبح واقعیه؟ تکلیف منی که 1 شب بر می گردم خونه چیه
 

یکی دیگر از کاربران با اشاره به دغدغه برخی شاغلان نوشت: دوستم پیام داده، میگه الان که اعلام کردند از 21 تا 4 #تردد_ممنوع خوب تکلیف ما پرستارا که نوزار داریم و شیفت شب همسرمون بچه رو میاره بیمارستان تا بهش شیر بدیم چی میشه؟ یعنی همسرم هر شب جریمه میشه یا این که باید از شیر دادن بچه صرف نظر کنیم؟ خوب راست میگه تکلیف چیه؟
مشغله های ذهنی ...

کاربری دیگر در توئیتر نوشت: ولی ممنوعیت تردد از ساعت 9 شب تا 4 صبح برای کادر درمان و مشاغل شیفت شب کلی مشغله ذهنی به وجود آورده. چطور باید اعلام کنن که این زمان مجبور به تردد هستن؟!
 
 
یکی دیگر از کاربران توئیتر نوشت: یه اسنپ بگیرم شهرو بگردم ببینم ماشین شخصی بیرون هستن یا نه؟ راستی تاکسی های اینترنتی گفتن اکیه حالا سوال این هست که هر کی اسنپ ثبت نام کنه مشمول محدودیت نمیشه؟
 
 
 
و اما سوال یکی دیگر از شهروندان این بود که تو شهرهای قرمز تردد از ساعت 9 ممنوه میشه؟ چجوریه؟ جریمه می کنند؟
 
 
عده ای از کاربران نیز باز هم از این فرصت برای شوخی و سرگرمی استفاده کرده و نوشتند: قراره تردد از ساعت 9 شب تا 4 صبح ممنوع بشه وضعیت کسانی مکه همچنان مهمونی میرن این میشه که: بچه ها شب بمونید صبح کله پاچه می زنیم و بعد برید
 
 
از فردا شب ساعت 9 فقط تردد کادر درمان در شهر مجازه چند بگیریم جابجاتون کنیم؟؟؟
 
 
انتهای پیام/ 
https://www.asrehamoon.ir/vdcirrazut1app2.cbct.html
نام شما
آدرس ايميل شما

مهم ترین اولویت دستگاه اجرایی در استان از نگاه شما چه باید باشد؟
توجه به زیرساخت ها در استان
توزیع عادلانه ارزاق عمومی و کالاهای اساسی
مرتفع نمودن مشکلات فرهنگی و آسیب های اجتماعی
برخورد با مفاسد اقتصادی و ویژه خواری ها