تاریخ انتشار :سه شنبه ۴ آذر ۱۳۹۹ ساعت ۰۸:۵۳
نازبانو کلکلی، کار آفرین نمونه بسیجی شهرستان ایرانشهر گفت: سال جهش تولید سالی برای خودکفایی و گسترش کارگاه های تولیدی است تا خودمان تولید کننده و خودکفا باشیم.
ایجاد کارآفرینی و اشتغال، برای بانوان سرپرست خانوار و بد سرپرست
به گزارش عصرهامون به نقل از پهره؛ چند سالی است که مقام معظم رهبری در نامگذاری سال ها، بر روی موضوع اقتصاد تاکیدات فراوانی کرده است‌.

با توجه به بیانات مقام معظم رهبری در زمینه اقتصاد مقاومتی و اهمیت توجه به آن می توان علاوه بر این که زمینه تحقق این مسئله را فراهم کرد، بستری را برای رشد، توسعه و بهبود شرایط کسب و کار و اشتغال در شهرستان ایرانشهر در نظر گرفت.

کار آفرینی نیازمند عزم راسخ است

نازبانو کلکلی نمونه یک زن بسیجی کارآفرین و الگو است، زنی که توانسته موانع تولید را پشت سر بگذارد و تولید کننده موفقی باشد، او یک بسیجی با همت و تلاشی ستودنی است و علاوه بر این که تعاون و همکاری را به نمایش گذاشته، به اقتصاد مقاومتی نیز در عمل عینیت بخشیده و به یک کارآفرین نمونه تبدیل شده است.

ناز بانو کلکلی، بانوی بسیجی کارآفرین در شهرستان ایرانشهر در این رابطه به خبرنگار ما بیان کرد: از سال ۶۶ به بعد به محض گذراندن دوره ها و آموزش هایی که لازمه اشتغال زایی بودند، برای ایجاد شغل از طریق سوزن دوزی وارد عمل شدم.

وی افزود: در آن زمان وارد بسیج شدم و توانستم کارگاهی در کلاتان بمپور به نام صنعتگران سوزن دوز بلوچ تاسیس کنم و با برگزاری دوره ها و آموزش های مربوط به این رشته برای بسیجیان شغل ایجاد و گواهینامه مهارت برای آنان صادر کنم تا بتوانند به وسیله آن برای دریافت وام اقدام کنند.

این صنعتگر ایرانشهری اظهار کرد: این کار روزنه کوچکی جهت ایجاد کارآفرینی خانگی و در آمدزایی، برای بانوان شهرستان ایرانشهر محسوب شد و من هم سپس کارهای تولیدی آن ها را خریداری و به بازار عرضه می کردم.
 

این بانوی کارآفرین بسیجی ادامه داد: بیش ترین هدف بنده ایجاد اشتغال و کار آفرینی برای بانوان بی سرپرست و بد سرپرست بود که بتوانند منبع در آمدی برای گذراندن زندگی خود و فرزندانشان داشته باشند.

وی اضافه کرد: در کنار کارگاه تولیدی سوزن دوزی و حصیر بافی، خانه بومی گردی در شهرستان بمپور را راه اندازی کردم که به گردشگران با هزینه بسیار اندک و جزئی خدمات ارائه می دهد.

این کارآفرین بسیجی در ادامه، عنوان کرد: کارها و اثرهای سوزن دوزی کارگاه ما منحصر به فرد بوده و الگوی تولید آن ها به گذشته های دور بر می گردد، یعنی آن زمان ها که شاهزادگان از این گونه لباس ها که بدون طرح و نقشه ای دوخته می شد، استقبال می کردند و تفاوت تولیدات جدید امروزی این است که بروز رسانی شده و به بازار عرضه می شوند.

کلکلی گلایه ای از مسئولان داشت و گفت: زنان کارآفرین با مشکل کمبود سرمایه روبرو هستند، چرا که تولیدکننده هستیم و برای گسترش کار خود احتیاج به وام با درصد پایین داریم تا کار را رونق دهیم.

وی در پایان تصریح کرد: بنابر گفته های رهبر عزیزمان که امسال را سال جهش تولید نام گذاری کردند باید کارگاه های بیشتری را گسترش دهیم و خودمان تولید کننده و خودکفا باشیم، لذا در این مسیر نیازمند کمک و همراهی مسئولان هستیم.



انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcc1iqsi2bq108.ala2.html
نام شما
آدرس ايميل شما