تاریخ انتشار :سه شنبه ۱۶ دی ۱۳۹۹ ساعت ۱۳:۲۶
پس از اعلام خبر اعدام 2 تروریست بمب گذار و یک شرور مسلح در سیستان و بلوچستان رسانه های معاند با انتشار اخباری، از آن ها به عنوان زندانی سیاسی نام بردند، این در حالی است که عقبه این افراد در انجام اقدامات تروریستی و به شهادت رساندن تعدادی از مدافعان وطن و شهروندان عادی و ایجاد رعب و وحشت بر هیچ کس پوشیده نیست.
تلاش های مذبوحانه کانال های معاند پس از اعدام 2 تروریست / اقدام قاطع دستگاه قضا وحدت مردم را تقویت کرد
به گزارش عصرهامون، اخیرا حکم اعدام سه مجرم در مناطق خاش و سراوان در سیستان و بلوچستان که 2 نفر از آنها به نام‌های "حسن دهواری" و "الیاس قلندرزهی" به سبب اقدامات تروریستی و یک نفر از آنها به نام "امید محمودزهی" به سبب اقدامات شرورانه و قتل محکوم شده بودند، بعد از طی تشریفات قانونی، اجرا شد.

این اقدام نشان داد دستگاه قضایی برخورد قاطعی با عوامل برهم زننده امنیت دارد، افرادی که به بهانه های مختلف به گروهک های تروریستی می پیوندند و با فراگیری آموزش ها اقدام به عملیات تروریستی می کنند، ناامنی را رقم می زنند و وحشت را در جامعه ایجاد می کنند.

وحدت مردم استان خدشه دار نمی شود

سیستان و بلوچستان به دلیل همجواری با کشورهای افغانستان و پاکستان سال هاست که از اقدامامت تروریستی در امان نبوده است، از سوی دیگر به دلیل زندگی برادرانه شیعه و سنی در این استان، دست های پشت پرده به تعصبات قومی و مذهبی متوسل می شوند و افراد ناآگاه را جذب و با ارائه آموزش های متعصبانه آن ها را ترغیب به انجام عملیات تروریستی و خرابکارانه می کنند.

هدف این دشمنان نابودی وحدت در استان مرزی سیستان و بلوچستان است و با به شهادت رساندن برادران شیعه و سنی تیرهای تفرقه را به سمت وحدت استان پرتاب می کنند، اما مردم ولایتمدار شیعه و سنی با حربه های دشمنان از سال ها قبل آشنایی دارند و به همین دلیل در دام این نیرنگ های شیطانی نمی افتند.

وحدت مردم این استان با انجام هر یک از اقدامات تروریستی دشمنان بیشتر از قبل می شود و آمیخته شدن خون شهیدان شیعه و سنی نشان می دهد که تعصبات قومی و مذهبی تنها دست آویز برای انجام اقدامات خرابکارانه و علیه نظام از سوی دشمنان است.

این جنایتکاران گمان می کنند می توانند به راحتی جنایات خود را انجام دهند، اما آنها از این مهم غافل هستند که در هر نقطه ای از جهان که باشند نمی توانند از دستان پرتوان فرزندان این انقلاب فرار کرده و دیر یا زود به سزای اعمال ننگینشان خواهند رسید.

تلاش های بیهوده کانال های معاند برای زدن برچسب سیاسی به اعدام تروریست ها

از دیگر سو، پس از اعلام خبر اعدام این افراد رسانه های معاند با انتشار اخباری، از آن ها به عنوان زندانی سیاسی نام بردند و تلاش می کردند نشان دهند که این افراد شهروندان عادی بودند و به دلیل اندیشه های سیاسی در زندان اعدام شده اند.

این در حالی است که مردم با عقبه گردانندگان این کانال ها و سایت های معاند آشنایی دارند، آن ها خود از اعضای سابق گروهک های تروریستی هستند که حالا با تغییر رویه خود از طریق رسانه اقدام به اقدامات خرابکارانه می کنند و تلاش دارند این اقدام بحق را حرکت سیاسی جلوه دهند و جنایتکاران را شهروندان سیاسی معرفی کنند.

تشریفات قانونی پرونده دو تروریست از سال ۹۳ تا کنون به طول انجامیده است و پرونده قضائی فرد شرور قاتل از سال ۹۴ تا کنون در جریان بوده است.

دستگیری "حسن دهواری" و "الیاس قلندرزهی"

دستگیری "حسن دهواری" و "الیاس قلندرزهی" و کشف تجهیزات تروریستی از آنها در تاریخ ۱۶ فروردین ۱۳۹۳ طی عملیات اداره کل اطلاعات سیستان و بلوچستان، این متهمان دستگیر و مقادیری مواد منفجره شامل بمب، نارنجک، فشنگ اسلحه از جمله یک عدد بلوک تجهیز شده انفجاری، دو عدد دیگ تجهیز شده بمنظور خنثی سازی، هشت دبه ده لیتری تجهیز شده (پر از مواد منفجره ۴C) و فتیله انفجاری، هفت عدد کیت انفجاری، شانزده عدد چاشنی، یک عدد پیک نیک تجهیز شده از مواد انفجاری، تعداد سه دستگاه ریموت انفجاری از منزل آن ها کشف شد.

همچنین مقادیری ابزار آلات ساخت بمب، یک پلاستیک با وزن تقریبی ۲۰ کیلو مواد منفجره، مقدار تقریبی ۵۰ متر فتیله انفجاری، تعداد ۲۰ عدد نارنجک دست‌ساز، یک عدد نارنجک چهل تکه، ۷ بمب دست ساز برای چسباندن به خودرو، یک قبضه کلت کمری، یک قبضه سلاح جنگی کلاشینکف، تعداد چهل تیر کالیبر چهل و پنج، چند تابلوی ایست و بازرسی و ادوات نظامی، مقادیری دفتر و اوراق مربوط به گروهک جیش الظم (روش ساخت بمب ساز و فتاوای تکفیری)، تعداد زیادی باطری برای جاشنی انفجاری و تجهیزات دیگری از منزل آنها کشف شد.

اقدامات تروریستی "حسن دهواری"

بنا بر مستندات پرونده، "حسن دهواری" طی سه سال اخیر به برنامه‌ریزی جهت ربایش شهروندان، بمب‌گذاری در مقابل فلکه اول فرمانداری شهرستان سراوان، بمب‌گذاری در مسیر سراوان به هوشک، بمب‌گذاری در خیابان حمزه شهرستان سراوان، بمب‌گذاری در مسیر سراوان به روستای آسپیچ، انتقال گروگان‌ها میان شهرستان‌های خاش و سراوان و جدار مرز کوهک و تحویل آن به اعضای گروهک تروریستی، به شهادت رساندن مأموران انتظامی و امنیتی مبادرت ورزیده است.

وی همچنین به مشارکت در به شهادت رساندن سه تن از پرسنل پاسگاه روستای آسپیچ و انفجار خودروی پاسگاه انتظامی، مشارکت در به شهادت رساندن "حضور احمد دهواری"، مشارکت در انتقال اعضای اصلی گروهک تروریستی از مرز سراوان به شهرستان سرباز، انتقال محموله مواد منفجره از روستای زورآباد کشور پاکستان به روستای دزک شهرستان سراوان، انجام اقدامات پشتیبانی گروهک تروریستی جیش‌الظلم در ایران و پرتاب نارنجک دستی دست ساز در منازل مسکونی در شهرستان سراوان، مبادرت ورزیده است.

مشارکت در به شهادت رساندن سه تن از پرسنل پاسگاه روستای آسپیچ

مشارکت در به شهادت رساندن سه تن از پرسنل پاسگاه روستای آسپیچ و انفجار خودروی پاسگاه انتظامی یکی از اقدامات این تروریست بود که سرتیپ دوم پاسدار "حسین رحیمی" فرمانده انتظامی وقت استان سیستان و بلوچستان در تشریح جزئیات خبر حوادث تروریستی در سراوان گفت: به دنبال تماس تلفنی با مرکز فوریت‌های پلیسی 110 شهرستان سراوان مبنی بر ایجاد مزاحمت عده‌ای برای چند خانواده در یکی از روستاهای سراوان بلافاصله یک تیم فوریت‌های پلیسی جهت  ارائه خدمت به مردم و رسیدگی به تماس تلفنی به محل اعزام شد.

وی تصریح کرد: ماموران تیم گشتی در مسیر انجام ماموریت به کمین اشرار و گروه‌های معاند برخورد و مورد حمله قرار گرفتند و 3 تن از همکاران به نام‌های ستوان سوم آیت خانعلی پور، گروهبان یکم مرتضی مالکی و سرباز وظیفه محمدرضا نظریان به شهادت رسیدند.

سردار رحیمی افزود: بلافاصله پس از وقوع این حادثه با تشدید فعالیت‌های انتظامی و اجرای طرح مهار و کنترل مرزها و مسیر تردد اشرار را بسته  که اشرار در مسیر فرار با یکی دیگر از پاسگاه‌ها درگیر شدند.

فرمانده نیروی انتظامی سیستان و بلوچستان اظهار کرد: در ادامه عملیات به دنبال حضور و همکاری گسترده مردم با نیروی انتظامی تعدادی از عوامل وابسته به اشرار شناسایی و طی یک عملیات هدفمند و ضربتی آنان را دستگیر کردند که اشرار در تلافی این اقدام با موشک و راکت پاسگاه آسپیچ سراوان را مورد هدف قرار دادند که یک نفر از همکاران به شهادت رسید و یک تن نیز مجروح شد.

اقدامات تروریستی "الیاس قلندرزهی"

بنا بر مستندات پرونده، "الیاس قلندرزهی" اقداماتی تروریستی و جنایتکارانه‌ای نظیر پرتاب نارنجک به خانه‌های مسکونی در شهرستان سراوان، پرتاب نارنجک دستی در نزدیکی فرمانداری شهرستان سراوان، انفجار خودروی انتظامی به وسیله بمب کنار جاده در دزک، شرکت در عملیات انفجار دکل‌های برق در جدار مرز شهرستان سراوان، حمله ناموفق و شلیک به سنگرهای کمین در جدار مرز، شرکت در عملیات حمله به پاسگاه مرزی آسکان، شرکت در عملیات حمله به پاسگاه مرزی ۱۶۱، به شهادت رساندن دو نفر از شهروندان به نام‌های "حضور احمد دهواری" و "رضا اربابی"، شرکت در عملیات اعدام "شهید دانایی‌فر" و فیلمبرداری از مراسم اعدام و شلیک دو گلوله کلاشینکف به پیکر ایشان، مرتکب شده است.

شرکت در عملیات اعدام "شهید دانایی‌فر"

شرکت در عملیات اعدام "شهید دانایی‌فر" و فیلمبرداری از مراسم اعدام و شلیک دو گلوله کلاشینکف به پیکر ایشان یکی از اقدامات این تروریست بود.
 
جمشید دانایی فر از شهدای مدافع حریم نیروی انتظامی متولد ۱۳۶۶ از هامون در سیستان و بلوچستان که در دفاع از مرز‌های جمهوری اسلامی توسط اشرار ربوده و با جنایت گروهک تروریستی جیش الظلم در پاکستان به شهادت رسید و پیکر مطهرش بعد از نزدیک به ۱۵ ماه به خاک وطن بازگشت.

در ۱۷ بهمن ماه سال ۱۳۹۲ به ناگاه خبری مبنی بر ربایش پنج مرزبان جمهوری اسلامی توسط گروه‌های تروریستی در رسانه‌ها منتشر شد.

فضای احساسی به وجود آمده پس از درج خبر باعث شد تا خیلی زود کمپین‌هایی برای آزادی این ۵ مرزبان ایرانی که متشکل از ۴ سرباز وظیفه و یک گروهبان بودند، تشکیل شود و این موج رسانه‌ای با واکنش‌های پی‌درپی گروه تروریستی و همچنین اخبار ضد و نقیض در خصوص آزادی یا شهادت مرزبانان فضای رسانه‌ای کشور را پر کرد. سرانجام در فروردین ۹۳، چهار سرباز وظیفه به وطن بازگردانده شدند، اما همچنان خبری از گروهبان ربایش شده نبود.

در همین زمان گروهی که مسئولیت اقدام را برعهده گرفته بود با انتشار اخباری ضد و نقیض سعی در ایجاد فضای عملیات روانی علیه ایران را داشت و متأسفانه در داخل کشور هم برخی افراد خبر از شهادت و برخی از زنده بودن شهید دانایی‌فر می‌دادند. سرانجام با بازگشت پیکر شهید به کشور تب تند خبری ماجرا فروکش کرد و شاید به همین خاطر اخبار و جزئیات بعد از آن کمتر دیده و شنیده شد.

حادثه ربایش پنج مرزبان ناجا مستقیماً توسط اعضای جیش‌الظلم صورت نگرفت بلکه در واقع یکی از اشرار منطقه در ۱۷ بهمن ۱۳۹۲ به نام "عمر شاهوزهی" که سابقه شرارت در جنوب شرق کشور را داشت پنج تن از مرزبانان جمهوری اسلامی را ربود و بنا بر همکاری اشرار با یکدیگر این مرزبانان را در قبال گرفتن مبلغی به این گروهک تروریستی فروخت.

بعد از تحویل مرزبانان ایرانی به افراد تروریست جیش الظلم، گروگان‌ها به عمق خاک پاکستان منتقل و در چند شهر این کشور به نام‌های تربت و پنج گور و نهایتاً در ارتفاعات منطقه موردنظر مستقر شدند، آخرین منطقه استقرار آن‌ها ارتفاعاتی در پاکستان بود که در نزدیکی سراوان قرار داشت.

با رایزنی ریش سفیدان استان سیستان و بلوچستان چهار سرباز در مورخه ۱۷ فروردین ۱۳۹۳ به آغوش گرم خانواده بازگشتند، ولی خبری از شهید دانایی فر نبود. بالاخره با تلاش سربازان گمنام امام زمان (عج) در پلیس امنیت کشور پیکر شهید دانایی فر در تاریخ اول فروردین ۱۳۹۴ از خاک پاکستان به کشور بازگشت و در تاریخ چهارم فروردین در زادگاهش به خاک سپرده شد.

جرایم "امید محمودزهی"

"امید محمودزهی" معروف به امیدک به سبب ارتکاب جرایمی از قبیل مشارکت در آدم‌ربائی مسلحانه و مشارکت در ایراد جرح عمدی مجنی‌علیه (بریدن ۹۵ درصد از گوش وی)؛ مشارکت در سرقت چندین طلافروشی؛ معاونت در سرقت مسلحانه از چندین باب منزل و مغازه و پمپ بنزین؛ دو مورد مباشرت در قتل عمدی شهروندان از طریق تیراندازی با سلاح گرم غیرمجاز، مشارکت به تیراندازی منجر به جراحت چند تن از شهروندان؛ حمل و نگهداری سلاح جنگی کلاشینکف؛ محاربه از طریق کشیدن سلاح به قصد جان و مال و ارعاب مردم به نحوی که موجب ناامنی در محیط گردیده، به مجازات رسید.

انتهای پیام/
 
 
 
 
https://www.asrehamoon.ir/vdcgnw9qyak9w74.rpra.html
نام شما
آدرس ايميل شما