تاریخ انتشار :يکشنبه ۳ اسفند ۱۳۹۹ ساعت ۰۰:۰۰
ملی پوشان سپک تاکرای سیستان و بلوچستان به گفته خودشان، به دلیل بی توجهی مسئولان امر و مدیریت موروثی هیئت انجمن های ورزشی از ادامه فعالیت در میدان رقابت دلسرد شده اند و در این میان تعدادی هم با ورزش خداحافظی کردند.
استعدادهایی که در آتش بی‌توجهی مسئولان می‌سوزند/ خداحافظی ملی پوشان "سپک تاکرا" در اعتراض به اهمال‌ متولیان
به گزارش عصرهامون؛ سپک تاکرا به عنوان یکی از رشته های پر طرفدار و موفق ترین ورزش تیمی سیستان و بلوچستان در کشور، توانسته است استعدادهای درخشانی را در این خطه پرورش دهد.

مقام اول نوجوانان و جوانان کشور در بخش تیم ایونت، قهرمانی جوانان ایران در بخش دو نفره، دابل و رگو، نایب قهرمانی المپیاد استعدادهای برتر کشور، مقام آوری در رقابت های لیگ برتر، معرفی چندین استعداد ورزشی به تیم های ملی و حضور در عرصه های فراملی، تنها بخشی از موفقیت های سپک تاکرای سیستان و بلوچستان است.
 
علاوه بر این که انتخاب مسئول کمیته سپک تاکرای این استان به عنوان سرمربی تیم ملی برای حضوری موفق در رقابت های فراملی از دیگر موفقیت های این ورزش است که متاسفانه این روزها به دلیل بی مهری متولیان ورزش حال خوشی ندارد.
 
به دلیل همین بی توجهی بسیاری از ورزشکاران صاحب نام این رشته در حال خداحافظی هستند و به گفته خودشان برخی هم به واسطه اهمال کاری مسئولان امر از گردونه حذف می شوند، شرایط این ورزش به اندازه ای وخیم است که با انتشار نامه هایی سرگشاده از سوی ورزشکاران به مدیرکل ورزش و جوانان به منظور اعتراض به وضعیت موجود همراه شده است.
 
بی توجهی متولیان ورزشی به مدال آوران سپک تاکرا
 
در همین راستا حسن انتظاری، ملی پوش سپک تاکرای و جوان ترین قهرمان ورزشی سیستان و بلوچستان در گفت و گو با خبرنگار ما بیان کرد: علاوه بر عضویت در تیم ملی سپک تاکرای کشورمان، موفق به کسب مقام نائب قهرمانی جهان در سال ۲۰۱۶ و چندین عنوان کشوری در این رشته شده ام و بالاترین مقام کشوری در بین ورزشکاران هیئت انجمن های ورزشی را نیز به خود اختصاص داده ام.
 
وی با اشاره به عدم حمایت مسئولان هیئت و ورزش و جوانان از مدال آوران سپک تاکرا، عنوان کرد: با وجود مقام های کسب شده، اسمم حتی در لیست رای دهندگان مجمع انجمن های ورزشی استان نبود، در صورتی که طبق اساسنامه مجامع انتخاباتی، فردی به عنوان نماینده بازیکنان می تواند در مجمع شرکت کند و حق رای دارد که بالاترین و بروزترین مقام را در بین ورزشکاران آن رشته داشته باشد.
 
 
حقی که از ورزشکاران واقعی گرفته می شود
 
به گفته انتظاری، گویا سال ها زحمت و تلاشم و کسب عناوین و مقام های قهرمانی به چشم مسئولان ورزش و جوانان سیستان و بلوچستان نیامده است که حتی حق این را نداشتم، برای چهار سال آینده هیئتی که در آن فعالیت دارم رای دهم و فردی صالح را انتخاب کنم.
 
وی افزود: سوال این است که ملاک انتخاب اعضای شرکت کننده در مجمع انتخابات یک هیئت چیست؟ مگر آئین نامه هیئت های ورزشی بر این اساس نیست که نام موفق ترین ورزشکار مرد به عنوان رای دهنده باشد، پس دلیل حذف بنده چه بوده است؟ متاسفانه دبیر مجمع انتخاباتی و معاون توسعه ورزش اداره کل  ورزش و جوانان با ادعای واهی که بنده در خارج از استان به سر می برم من را از حضور در مجمع انتخابات محروم کردند، این حقی است که از ورزشکاران واقعی گرفته می شود.

انتظاری اذعان کرد: متاسفانه با وجود سالها تلاش و کسب عناوین ملی و جهانی، از بنده هیچگونه حمایتی از سوی هیئت انجمن های ورزشی و اداره کل ورزش و جوانان نشده و بدتر از همه این که سال هیئت فقط توسط یک نفر اداره می شد که هیچگونه توجهی به ورزشکاران نداشت تا این که بعد از مدت ۱۴ سال ریاست، بازنشست شد.
 
وی ادامه داد: درست در روزهایی که از پایان دوران تصدی وی و سکانداری شخصی جدید که به دادمان خواهد رسید، خرسند بودیم، مجدد طی یک انتخابات کاملا مهندسی شده و تشریفاتی، با همکاری مسئولان ورزش و جوانان و دور زدن قانون، به دلیل منع استفاده و بکارگیری افراد بازنشسته در سمت ریاست هیئت های ورزشی، یکی از نزدیکانش که کارمند دانشگاه علوم پزشکی است و سابقه ورزشی ندارد بر کرسی ریاست نشست.
 
 
مدیریت موروثی هیئت های ورزشی
 
این قهرمان ورزشی تصریح کرد: مدیریت هیئت های ورزشی سیستان و بلوچستان موروثی است، یا اداره ورزش و جوانان سند این هیئت را فقط به نام شخصی خاص زده است، اما سوال این است که مگر ریاست چه مزایایی برایشان به همراه دارد که این گونه به آن چسبیده و خون ورزشکاران را در شیشه کرده اند.
 
وی اظهار کرد: تیم همیشه قهرمان سپک تاکرای استان بعد از سال ها، مقام آوری و کسب افتخار برای استانمان، در بدترین شرایط مالی و امکانات به سر می برد تا جایی که حتی یک جفت کفش ورزشی برای بازیکنان و اعضای افتخار آفرین و ملی پوش تیم تهیه نمی شود و نکته جالب تر اینکه همیشه رئیس هیئت از حمایت همه جانبه اداره کل ورزش و جوانان استان نیز برخوردار است.
 
خداحافظی از ورزش به دلیل بی مهری مسئولان
 
انتظاری افزود: متاسفانه ورزش کردن با این وضعیت مدیریت در هئیت انجمن های ورزشی، چیزی جزی وقت تلف کردن نیست، چراکه نه حمایت مالی و نه معنوی! بنابراین در اوج جوانی و افتخار برای همیشه از ورزش استان خداحافظی می کنم.
 
وی گفت: تنها خواسته ای که به عنوان یک ورزشکار ملی پوش از مسئولان و دستگاه های نظارتی استان دارم، این است که وضعیت هیئت های ورزشی و اداره کل ورزش و جوانان را به طور کامل مورد بررسی قرار دهند، زیرا تنها کاری که آنها انجام می دهند، کشتن انگیزه جوانان و ورزشکاران و جلوگیری از پیشرفت ماست، به امید آن روز که این بلا دامن دیگر ورزشکاران استان را نگیرد.
 
حتی مکانی برای فعالیت نداریم
 
مجتبی کیخا، مسئول انجمن سپک تاکرای هیئت انجمن های ورزشی سیستان و بلوچستان نیز به خبرنگار ما گفت: طی سال های گذشته هیچ توجهی به ورزشکاران این رشته نشده است که به همین دلیل دیگر انگیزه ای برای ادامه فعالیت و حضور در میدان رقابت ندارند و برخی هم با ورزش خداحافظی کردند.
 
وی ادامه داد: مسئولیت هیئت انجمن های ورزشی ۱۲سال دست یک نفر بود و در حالی که منتظر خداحافظی اش پس از طی این دوره بودیم، یکی از دوستان وی با انتخاباتی مهندسی شده، روی کار آمد.
 
به گفته کیخا، اعزام های انجام شده در سال های گذشته شایسته ورزشکاران ملی پوش نبود، حتی یک تایم اختصاصی برای این ورزش در سالن های استان نداریم، نامه نگاری های زیادی انجام دادیم، اما هیچ توجهی نمی شود.
 
وی گفت: با وجود این که پیشنهادهای زیادی از استان های دیگر دارم، این موضوع را قبول نکردم تا بتوانم از استعدادهای این خطه حمایت کنم، اما متاسفانه مباحث سیاسی در ورزش جای بازکرده و ورزشکاران نادیده گرفته می شوند که این اقدام باعث تعطیلی هیئت ها شده است.
 
سرمربی مربی تیم ملی سپک تاکرا اضافه کرد: ۲۶ دعوت شده به تیم ملی، کسب عنوان موفق ترین تیم کشور و چندین مقام قهرمانی در عرصه های مختلف، تنها بخشی از موفقیت های این استان در ورزش سپک تاکراست، اما به دلیل عملکرد متولیان ورزشی نتوانستیم به روند پیشرفتمان ادامه دهیم و به قهرمانی ها بیفزاییم.
 
انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcfjtdy0w6dmma.igiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما