تاریخ انتشار :پنجشنبه ۷ اسفند ۱۳۹۹ ساعت ۰۸:۱۸
شماری از علمای شیعه و سنی سیستان و بلوچستان با تاکید بر اینکه اهل بیت علیهم السلام بهترین الگوی زندگی بشر به شمار می روند، گفتند: نظام جمهوری اسلامی ایران تنها حکومت برگرفته از فقه اهل بیت (ع) در اداره امور جامعه است.
فاتح خیبر و عدالت در قضاوت دو ویژگی بارز حضرت علی(ع)/ اهل بیت علیهم السلام بهترین الگوی زندگی بشر
به گزارش عصرهامون، در سیزدهم رجب سال 30 عام الفیل، حادثه بس عجیبی رخ داد که هرگز در تاریخ بشریت سابقه نداشته و بعد از آن نیز تکرار نشده است، در این روز حضرت علی (ع) در خانه‌ خدا متولد شد.

در همین راستا شماری از علمای شیعه و سنی سیستان و بلوچستان با تاکید بر اینکه اهل بیت علیهم السلام بهترین الگوی زندگی بشر به شمار می روند، گفتند: امام علی (ع) نخستین مرد ایمان آورنده به پیامبر است که انتخاب او به عنوان برادر پیامبر در جریان پیمان برادری، رسیدن به مقام همسری فاطمه (س) و دامادی پیامبر از دیگر فضیلت های ایشان است.
 
روش و منش امیرالمومنین(ع) بهترین الگوی سبک زندگی

حجت الاسلام علیرضا اصغری حسامیه، کارشناس مذهبی در گفت و گو با خبرنگار ما بیان کرد: خداوند متعال برای نشان دادن مسیر رشد و تعالی به انسان ها، ذات مقدس ائمه معصومین را بی عیب و نقص خلق کرد تا با نگاه به آنها، مسیر کمال را طی کنیم.

وی افزود: تمام شرایط و اوصافی که برای رسیدن به سعات و کمال مورد نیاز انسان است در زندگی اهل بیت قابل مشاهده بوده و می توان از آنها در زندگی فردی، اجتماعی و در زمینه های مختلف اقتصادی و سیاسی و دینی استفاده کرد.

وی خاطرنشان کرد: برپایی جشن های میلاد ائمه معصومین فرصتی برای مطالعه در زندگی اهل بیت است و این مناسبت ها بهترین فرصت برای کسب معارف این بزرگان است،ارزش این است که افق زندگی آنان در پیش روی ما باشد و مردم و مسئولان در امورات مختلف عدالت اجتماعی و اقتصادی و غیره به این سمت و سو بروند و اعمال و رفتارهای خود را به عدالت امیرالمومنین نزدیک کنند.

اصغری حسامیه تاکید کرد: ما برای اینکه بتوانیم مسیر کمال را در پیش بگیریم باید اعمال و رفتار ما شبیه به اهل بیت (ع) شود و تنها با ادعای شیعه بودن این میسر نمی شود و به فرموده امام صادق(ع) باید ببینیم حضرت علی (ع) با چه کارهایی به این درجه رسید و شما هم این کارها را انجام دهید و  باید در عمل خود را به ذوات مقدس معصومین نزدیک کنیم.

وی با بیان اصول حاکم بر زندگی اهل بیت(ع) ادامه داد: الگو گرفتن از ساده زیستی و سبک زندگی اهل بیت(ع) به این معناست که اصول حاکم بر زندگی آنان را فرا بگیریم و به کار ببندیم ، چرا که فردای قیامت کسانی با اهل بیت محشور خواهند شد که در عمل خود را به آنها نزدیک کرده اند.

این کارشناس مذهبی عنوان کرد: توجه به این مظاهر ارزشمند است اما نکته اصلی این است که از این جشن ها رنگ و بوی امیرالمومنین و اهل بیت(ع) را بگیریم چرا که اگر در عمل شبیه به اهل بیت نباشیم از شفاعت آنان در قیامت بهره مند نخواهیم شد، امام صادق فرمودند دروغ در زندگی امیرالمومنین جایی نداشت پس کسی که دروغ بگوید فردای قیامت شیعه علی نیست.

وی افزود: برخی افراد شیعه نیستند اما عمل خود را به امیرالمومنین نزدیک می کنند مانند جردان مسیحی که حضرت علی(ع) را پیشوا و الگوی خود معرفی می کند، بنابراین باید اعمال ما رنگ اهل بیت را به خود بگیرد و در فضای رفتاری آنها قرار بگیریم.

اصغری حسامیه اذعان کرد: نظام جمهوری اسلامی ایران تنها حکومت برگرفته از فقه اهل بیت (ع) در اداره امور جامعه است و به گفته مقام معظم رهبری باید گله مندی ها مردم از برخی امورات را حل و فصل کنیم و در عمل شبیه به حضرت علی (ع) باشیم.
 
حضرت علی(ع) عالم ترین یار و یاور پیامبر(ص)

مولوی عبداله حسن زهی، امام جمعه اهل سنت شهرستان هامون در گفت وگو با خبرنگار ما با اشاره به جایگاه والای حضرت علی علیه السلام، بیان کرد: فاتح خیبر، عدالت در قضاوت، پسرعموی پیامبر(ص) و داماد دخت نبی مکرم اسلام حضرت زهرا(س) از ویژگی های بارز ایشان است.

وی گفت: حضرت علی(ع) یکی از جانشینان و فرستادگان ویژه پیامبر(ص) بود به گونه ای که بارها پیامبر از وی به عنوان عالم ترین یار و یاور سخن به میان آورده است، حضرت علی(ع) هنگامی که قریش قصد کشتن پیامبررا داشتند، در بستر ایشان خوابید تا پیامبر(ص) بتواند مخفیانه به مدینه هجرت کند. 

این خطیب جمعه اذعان کرد: از آنجایی که برقراری عدالت یکی از ویژگی های مهم در قضات است و هر قاضی باید در اسلام عادل باشد، پیامبر مکرم اسلام(ص) قضاوت را علی(ع) داد و فرمود "عادل ترین و قاضی ترین شما حضرت علی(ع) است"، در روایتی آمده که ایشان فرموده است من شهر علم و علی دروازه آن است و اینها نشان از جایگاه والای یار باوفای پیامبر دارد.

 وی افزود: محبت نسبت به اهل بیت علیهم‌السلام یک اصل ثابت شده است و برای اثبات این مدعا نیازی به سند و مدرک نیست.
 
مولود کعبه مظهر عدالت است

حجت الاسلام و المسلمین حاتم بامری، کارشناس مسائل مذهبی در گفت وگو با خبرنگار ما با اشاره به اینکه امام علی (ع) در سایه تربیت، همراهی و هم نفسی با رسول خدا (ص) رشد کرد و به کمال رسید، بیان کرد: این رشد و بالندگی معنوی و اخلاقی، پس از بعثت پیامبر نیز ادامه داشت. 

وی افزود: امام علی (ع) امام اول شیعیان است که ولادت با سعادت ایشان که به مولود کعبه نیز شهره دارد در تقویم جمهوری اسلامی ایران به عنوان روز پدر نامگذاری شده است.

این کارشناس مسائل مذهبی با اشاره به اینکه امام علی (ع) را می توان مظهر عدالت دانست، ادامه داد:حضرت امیرالمومنین علی علیه السلام در هیچ جنگ و جهادی شرکت نکرد مگر این که پیروز برگشت تا جایی که حضرت محمد (ص) فرموند"علی، شمشیر خدا است که بر روی دشمنان خدا کشیده می شود".

حجت الاسلام و المسلمین بامری با بیان اینکه ماجرای لیله المبیت بیانگر یکی از فضیلت های امام علی (ع) است که در آن، علی (ع) با ایثار جان خویش، در بستر پیامبر خوابید تا قبایلی که قصد قتل پیامبر را داشتند، به هدف خود نرسند، گفت: امام علی (ع) نخستین مرد ایمان آورنده به پیامبر است که انتخاب او به عنوان برادر پیامبر در جریان پیمان برادری، رسیدن به مقام همسری فاطمه (س) و دامادی پیامبر از دیگر فضیلت های ایشان است.

وی با توجه به اینکه سرلوحه کارنامه مومنان، دوستی با امام علی (ع) است، ادامه داد: حضرت محمد (ص) فرموده اند که هر که می‌خواهد دانش آدم، بینش نوح، بردباری ابراهیم و پارسایی، یحیی بن زکریا، خشم موسی بن عمران را ببیند، به علی بن ابی طالب (ع) بنگرد.

انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdchmmnzi23nxkd.tft2.html
نام شما
آدرس ايميل شما