> کار انقلابی و جهادی تنها راه سامان کشور است مسائل اقتصادی، عزت ملی و استقلال، امنیت و آرامش مهم ترین سفارش به کاندیداها | عصر هامون
تاریخ انتشار :چهارشنبه ۱۸ فروردين ۱۴۰۰ ساعت ۰۰:۰۰
مقام معظم رهبری در بحبوحه انتخابات مهم و سرنوشت ساز به مردم، مسئولان اجرایی و نظارتی و نامزدهای انتخابات توصیه هایی داشتند که چراغ راهی برای اعتلای کشورمان و پیشرفت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بوده و توصیه های ایشان به نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری نشان دهنده اهمیت به مسائل اقتصادی، استقلال و عزت ملی و سرافرازی ملت ایران است.
کار انقلابی و جهادی تنها راه سامان کشور است/ مسائل اقتصادی، عزت ملی و استقلال، امنیت و آرامش مهم ترین سفارش به کاندیداها
به گزارش عصرهامون، 28 خردادماه امسال برگ دیگری از تاریخ جمهوری اسلامی ایران رقم خواهد خورد و مردم برای انتخاب سیزدهمین رئیس جمهور پای صندوق های رای خواهند رفت، در این میان انتخابات میان دوره مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری و انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا هم برگزار می شود.

مقام معظم رهبری در سال های گذشته در بحبوحه انتخابات مهم و سرنوشت ساز کشور به مردم، مسئولان اجرایی و نظارتی و نامزدهای انتخابات توصیه هایی داشتند که چراغ راهی برای اعتلای کشورمان و پیشرفت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بوده است.

در این میان توصیه های ایشان به نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری نشان دهنده اهمیت به مسائل اقتصادی، استقلال و عزت ملی و سرافرازی ملت ایران بوده است.

همچنین توجه به آرامش و امنیت ملی، دوری از گسل های جغرافیایی، قومی و مذهبی، خدمت به مردم و توجه به اولیت های در بخش های مختلف اقتصادی، فرهنگی، علمی، سیاسی و ... از مهم ترین ابعاد در توصیه های معظم له محسوب می شود.

نگاه به درون و اتکا به خود و انجام کارها با روحیه انقلابی و جهادی نیز در سال های اخیر بارها و بارها از سوی معظم له تاکید شده است که نشان می دهد در بیرون از مرزها هیچ اقدامی برای ملت ایران صورت نمی گیرد و نباید به بیگانه چشم داشت و با اتکا به توان داخلی مشکلات کشور را حل کرد.

مردم‌سالاری اسلامی مایه‌ افتخار، روسفیدی، عزّت و قدرت است

به فرموده مقام معظم رهبری انتخابات یکی از افتخارات ملّت ایران و مایه‌ عزّت و سربلندی و روسفیدی ملّت ایران در دنیاست، همه‌ بدخواهان و دشمنان اسلام سعی می کردند دین، اسلام و معنویّت را نقطه مقابل مردم‌سالاری نشان دهند، جمهوری اسلامی نشان داد ما چیزی به نام «مردم‌سالاری اسلامی» داریم.

بر اساس فرمایشات معظم له، مردم‌سالاری اسلامی مایه‌ افتخار، روسفیدی، عزّت و قدرت است، ملّت هم در انتخابات احساس می کند کلید کارهای کشور دست خودش است و آنها هستند که می توانند عناصر اصلی کشور را معیّن کنند.

مقام معظم رهبری در جای دیگر فرمودند: همه باید قدر انتخابات را بدانند، دولتی‌ها، نامزدهای انتخاباتی، مردم، دست‌اندرکاران خود انتخابات قدر انتخابات را بدانند، انتخابات باید سالم، با امنیّت، با سلامت و گستردگی انجام گیرد.

اگر چنانچه این اتّفاق افتاد که ان‌شاءالله به توفیق الهی همینگونه هم خواهد شد علی‌رغم دشمنانی که دائم وسوسه و زمزمه می کنند - کسانی که این رادیوها و رسانه‌های بیگانه را می‌بینند می دانند که دشمنان چطور دارند وسوسه می کنند که به گونه ای انتخابات را خراب کنند- ملّت ایران با همین بیداری و هوشیاری که همیشه نشان داده‌ است در مقابل این حرکت خصمانه،  ان‌شاءالله پیش بروند و یک انتخابات گسترده، بانشاط، با شور و شوق و سالم و همراه با امنیّت اتّفاق بیفتد، این برای کشور یک ذخیره‌ خواهد بود و کشور را مصونیّت بسیاری خواهد داد که امیدواریم همین‌گونه هم شود.

مقام معظم رهبری در سخنان دیگر پیرامون اهمیت انتخابات فرمودند: یکی از آن زمینه‌هایی در کشور است که هم می تواند مایه‌ اعتلاء و آبرو شود، هم می تواند مایه‌ ضعف و سستی و ایجاد مشکلات شود، انتخابات اینگونه است، اگر مردم با نظم شرکت و با اخلاق حرکت و حدود اسلامی و قانون را همه رعایت کنند، این مایه‌ آبرو و عزّت نظام جمهوری اسلامی است و اگر قانون‌شکنی و بد‌اخلاقی کنند و با حرف های خود، دشمن را به خودشان امیدوار کنند، انتخابات به ضرر ما تمام خواهد شد.

به فرموده معظم له، ما برای انتخابات تازه ‌کار نیستیم، هر سال تقریباً یک انتخابات بود، حالا هم چند سالی است که هر دو سال یک بار، یک انتخابات بزرگ در این کشور به راه می‌افتد، ما در کار انتخابات مجرّبیم و می دانیم چیست و می دانیم آن کسانی که در انتخابات، طرف قضیّه هستند و دخالت دارند، در چه محیط‌های فکری ممکن است قرار بگیرند، چه دشمنی‌هایی با این ها می شود، چه وسوسه‌هایی به این ها رو می‌آورد؛ اینها چیزهایی است که برای ما تجربه ‌شده و روشن است.
 
نامزدها مسائل اقتصادی، عزت ملی و استقلال، امنیت و آرامش را مدنظر قرار دهند
 
ایشان در سخنان خود به نامزدهای انتخابات هم توصیه هایی داشتند و فرمودند: من توصیه می کنم به همه‌ این آقایان محترمی که نامزدهای انتخاباتی هستند و به آنها من عرض می کنم در وعده‌ها و اظهارات خود، در برنامه‌هایی که به مردم می دهند، توجّه کنند که سه چیز را حتماً رعایت کنند: یکی مسائل اقتصادی است، حتماً توجّه کنند به مسائل اقتصادی و قاطع بگویند که برای اقتصاد کشور می خواهند تلاش کنند، این یکی از مسائل مهم است، بگویند که در درجه‌ اوّل، معیشت مردم برایشان دارای اهمّیّت است.

مقام معظم رهبری ادامه دادند: نکته‌ دوّمی که در برنامه‌ ریزی‌ها و اظهاراتشان و وعده‌هایی که به مردم می دهند، باید خودنمایی کند، مسئله‌ عزّت ملّی و استقلال ملّت ایران است. آقایان! ملّت ایران، یک ملّت انقلابی و سرافراز است، ملّتی است که از نهایت ضعف و وابستگی توانست خودش را به اوج اقتدار و عزّت بین‌المللی برساند.

ایشان فرمودند: این ملّت را نباید تضعیف و سرشکسته کرد، این ملّت را نباید در مقابل ملّتهای دیگر و قدرت های بزرگ به تسلیم واداشت، این ملّت، با اقتدار زنده است؛ اگر اقتداری که این ملّت دارد نشان می دهد نمی بود، دشمن اکتفا نمی کرد به اینکه بخواهد بیاید دستوری را به فلان رئیس‌جمهور یا مأمور ما بدهد، بلکه بر این کشور مسلّط می شد، باید عزّت ملّی، سربلندی و عظمت ملّت در مقابل استکبار حفظ شود، نامزدهای انتخاباتی نشان دهند در مقابل زیاده‌خواهی آمریکا و خباثت های صهیونیست‌ها ایستاده‌اند.

مقام معظم رهبری در بخش دیگری از سخنان خود فرمودند: نکته‌ سوّمی که باید خیلی در برنامه‌ها و اظهارات و وعده‌های نامزدهای محترم مورد توجّه قرار گیرد، امنیّت ملّی و آرامش ملّی است، سعی کنند گسل های اعتقادی، جغرافیایی، زبانی یا قومی را تحریک نکنند؛ سال های متمادی است که دشمنان ما دارند روی این گسل ها کار می کنند.

دشمنان جمهوری اسلامی روی کردستان کار کردند امّا مردمِ کُردِ مؤمنِ ما با مشت به دهان این ها کوبیدند، این ها آمدند بر روی مردم متعصّب و غیور آذربایجان کار و سرمایه‌گذاری کردند و مردم غیور آذربایجان مثل صاحبان انقلاب، سر بلند کردند و در روی آن ها ایستادند و آن ها مردود کردند؛ همین‌گونه با مردم عرب خوزستان، مردم بلوچستان و ترکمن دارند کار و سرمایه‌ گذاری می کنند، پول می دهند، مزدور می  گیرند، حرف درست می کنند، برای اینکه بتوانند این گسل ها را فعّال کنند؛ امّا اقوام ایرانی با همه‌ قدرت،‌ صمیمیّت، اخلاص و ایمان ایستاده‌اند، نامزدهای ریاست جمهوری مراقب باشند به‌ خاطر خطای در تشخیص، کاری را که دشمن نیمه‌کاره انجام داده و نتوانسته پیش ببرد، به نفع دشمن تعقیب نکنند و این گسلها را تحریک نکنند.
 
نیت نامزدهای انتخابات خدمت به مردم و رعایت اولویت ها باشد
 
ایشان در جای دیگری فرمودند: من به نامزدهای محترم عرض می کنم نیّت هایتان را خدایی کنید؛ برای قدرت نباشد، برای خدمت باشد، اگر کسی برای خدمت به مردم، به خصوص طبقات ضعیف، وارد میدان مبارزه شود، هر حرکت، کلمه‌ و حرف او حسنه است، پیش خدای متعال اجر دارد. شعارها را به گونه ای انتخاب کنید که همه بدانند شما می خواهید از قشرها و طبقات ضعیف کشور حمایت کنید، مشکلِ مردم مشکل‌دار را می خواهید برطرف کنید.

بنده در دولت های مختلف، گاهی اوقات اعتراض های سختی داشتم به مسئولان گوناگون، یکی از موارد زیاد اوقات‌ تلخی، همین بوده که چرا این اولویّت ها را رعایت نمی کنید؟ اولویّت چیست؟ در بخشهای مختلف اقتصادی، فرهنگی، سیاسی، علمی و غیره اولویّتی وجود دارد، آن را باید رعایت و دنبال کرد و جلو انداخت. این آقایانی که امروز نامزد انتخاباتند، تصمیم بگیرند و بین خودشان و خدای متعال عهد کنند که اگر از طرف مردم مقبول شدند و رأی آوردند، اولویّت ها را رعایت کنند؛ آنجایی‌ را که بیشتر نیاز به مراقبت دارد، بیشتر مورد توجّه قرار بدهند.
 
تنها کار انقلابی و جهادی، کشور را به سامان می رساند
 
مقام معظم رهبری فرمودند: این را همه و نامزدهای محترم بدانند که ما جز با کار جهادی و انقلابی نخواهیم توانست این کشور را به سامان برسانیم، در همه‌ بخش ها، کمربسته بودنِ مثل یک جهادگر لازم است‌؛ این اگر بود، کارها راه می‌افتد و بن‌بست‌ها باز و شکافته می شود، کار فراوان، پُرحجم و باکیفیّت و مجاهدانه و انقلابی. انقلابی یعنی چه؟ بعضی خیال می کنند وقتی می گوییم انقلابی، یعنی بی‌نظم؛ نخیر، اتّفاقاً یکی از خطوط اصلی انقلابی‌گری، نظم است؛ منتها انقلابی، یعنی اینکه خودمان را سرگرم کارهای حاشیه‌ای و تشریفاتی و زرق‌ و برقی و مانند اینها نکنیم.

کار انقلابی یعنی آن کسانی که ضوابط را تعیین می کنند، راه‌ها را کوتاه کنند؛ راه‌های میان‌بُر جلوی پای مردم، کارآفرین و کسی که می خواهد خدمت بکند بگذارند کارهای لازم اینها است، مسئولان دامن همّت به کمر بزنند و واقعاً کار کنند.

من به همه‌ این آقایان محترمی که نامزد انتخابات ریاست جمهوری هستند این را عرض می کنم -حرفی است که بارها گفته‌ایم- تصمیم بگیرند، به مردم هم بگویند، در تبلیغاتشان هم اعلام کنند، قول هم بدهند که برای پیشرفت امور کشور، توسعه‌ اقتصادی، باز کردن گره‌ها، نگاهشان به بیرون از این مرزها نخواهد بود، نگاه به خود ملّت خواهد بود.

توانایی‌ها و ظرفیّت های ما زیاد است؛ توجّه به این ظرفیّت ها، استفاده‌ از آن ها برنامه‌ریزی عاقلانه و مدبّرانه برای استفاده‌ از این ظرفیّت ها می تواند کشور را به اقتدار و استحکامِ ساخت درونی برساند و این، آن چیزی است که دشمن را مأیوس می کند و به کشور و ملّت و نظام اسلامی، به توفیق الهی مصونیّت خواهد داد.

انتهای پیام/
 
https://www.asrehamoon.ir/vdcj8mevmuqetxz.fsfu.html
نام شما
آدرس ايميل شما