تاریخ انتشار :دوشنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۰ ساعت ۰۹:۱۹
مسعود خدایار گفت: مشارکت ضعیف در انتخابات پروژه رنگ باخته دشمنان است و به طور قطع حضور حداکثری باز هم نقشه های آن ها را نقش برآب می کند.
مشارکت ضعیف در انتخابات؛ پروژه رنگ باخته دشمن/حضور حداکثری نقشه های دشمنان را نقش برآب می کند
مسعود خدایار، رئیس دادگستری سرباز در گفت و گو با عصرهامون بیان کرد: اعتنا به نظرات مردم، اهل مشورت بودن، داشتن روحیه انتقاد پذیری تخفیف به مردم گرفتار، عنایت به اقشار ضعیف، در صدد کاهش گرفتاری های مردم، برخورد با مفاسد اقتصادی، توجه به تولید داخلی، نظارت بر زیر دستان و شایسته سالاری و جوان گرایی از مهم ترین شاخصه های انتخاب اصلح است.
 
وی با اشاره به اهمیت مشارکت حداکثری مردم در انتخابات پیش رو، اظهار کرد: مشارکت حداکثری در انتخابات به معنای همبستگی ملت ایران است، این مهم می تواند توطئه های دشمنان ملت ایران را خنثی کند، چراکه آن ها می خواهند حضور مردم را در این عرصه سیاسی کمرنگ نشان دهند، اما ملت ایران همیشه نشان داده که در چنین صحنه ای به وظیفه خود که همان مشارکت حداکثری است، عمل می کنند.
 
رئیس دادگستری سرباز افزود: بر اساس رهنمود های امام راحل (ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله العالی) در خصوص آثار و علل حضور حداکثری در انتخابات به ویژه انتخاب رئیس جمهور، هر چه جمعیت بیشتری در انتخابات شرکت کند، استحکام نظام و اعتبار کشور بالاتر خواهد رفت.
 
به گفته وی، حفظ حق و انجام تکلیف الهی، حفظ جمهوریت نظام اسلامی، حفظ استقلال و آزادی، افزایش عزتمندی، اقتدار و امنیت افزایی، تبلور مردم سالاری دینی، نماد خداباوری، مردم باوری و خودباوری در پی مشارکت حداکثری مردم در انتخابات محقق می شود.

انتخابات تحت تاثیر مسائل داخلی
 
خدایار با اشاره به این که بسیاری از کشورها به صورت ویژه انتخابات ایران را دنبال می کنند و تلاش دارند هجمه هایی را ایجاد کنند و انتخابات رو تحت تأثیر قرار دهند، بیان کرد: به لحاظ نظری و تجربه تاریخی انتخابات ریاست جمهوری در اغلب کشورها بیش از آن که متأثر از مسائل سیاست خارجی کشور باشد، تحت تأثیر موضوع های سیاست داخلی است.
 
وی افزود: عمدتاً برای رأی دهندگان اقتصاد، معیشت و رفاه ملاک های بسیار مهمی جهت شرکت در انتخابات ریاست جمهوری و رأی دادن به نامزد مد نظر است، عمده مردم حتی در دموکراتیک ترین نظام ها چندان علاقه ای به مباحث سیاست خارجی ندارند. در همین راستا کاندیداها عمده تمرکز خود را بر طرح برنامه های داخلی، اقتصادی و اجتماعی قرار می دهند تا بتوانند آرای لازم را از رأی دهندگان کسب کنند.
 
این مقام مسئول اذعان کرد: در این زمینه یک استثنای بزرگ وجود دارد و آن زمانی است که مسائل داخلی به ویژه اقتصاد و معیشت و امنیت در گرو سیاست خارجی کشور باشد، در این صورت سیاست خارجی و برنامه های نامزد ها برای حل و فصل مشکلات از طریق ارائه راهکار در سیاست خارجی در انتخابات تعیین کننده و حائز اهمیت می شود.

عدم برگزاری انتخابات؛ هدف دشمنان نظام
 
وی گفت: طبق سخنرانی اخیر مقام معظم رهبری در خصوص انتخابات و تاکید ایشان، مسئله چالش های دشمنان با انتخابات مطح است، دشمنان می خواهند این اتفاق سیاسی برگزار نشود، برای اینکه بتوانند شاهدی بیاورند که در ایران مردم سالاری و دمکراسی نیست. وقتی ما انتخابات برگزار می کنیم، حربه آنها برگزار نشدن این مهم است، کما اینکه زمان برگزاری انتخابات مجلس هفتم هم تلاش کردند که آن را تعطیل کنند؛ اما خدا اجازه نداد.
 
خدایار ادامه داد: آنها خیلی تلاش کردند، اما «انهم یکیدون کیدا و اکیدا » خدای متعال مکر آنها را پاسخ داد و جلویش را گرفت و انتخابات خوب برگزار شد، در این دوره هم اولین هدف آنها این است که انتخابات برگزار نشود.
 
وی با تاکید بر این که در نهایت دشمن با یک انتخابات موفق، سراسری و پر شور مخالف است، گفت: گام دوم این است که اگر نتوانستند، انتخابات را متهم کنند، خواهند گفت در انتخابات تقلب شده و تبعیض آمیز است، خواهند گفت چرا فلانی رد صلاحیت شد؛ چرا فردی نیامد و دیگری آمد.
 
انتهای پیام/
 
https://www.asrehamoon.ir/vdcdjj0foyt0sx6.2a2y.html
نام شما
آدرس ايميل شما