تاریخ انتشار :شنبه ۲۳ مرداد ۱۴۰۰ ساعت ۱۴:۱۴
متاسفانه با وجود وضعیت بحرانی کرونا در کشور برخی مردم و اصناف با کنار گذاشتن پروتکل های بهداشتی و عادی انگاری در شعله ورتر شدن آتش کرونا ایفای نقش می کنند.
سونامی کرونا و اجرای نیم بند محدودیت‌ها/ عادی انگاری آتش کووید ۱۹ را شعله ورتر کرد
به گزارش عصرهامون؛ کرونا دیگر رمقی برای کادر درمان نگذاشته، ویروس منحوسی که هر روز بیشتر از گذشته می تازد و جان بسیاری از مردم می گیرد، در حالی که اگر همه دست به دست هم می دادیم و برای مقابله با کرونا پای کار می آمدیم، شاهد چنین روزهای بحرانی نبودیم.
 
اما متاسفانه گویا بی توجهی به رعایت پروتکل های بهداشتی و عادی انگاری از سوی مردم و به ویژه بسیاری از اصناف تمام شدنی نیست. این را می توان در بازارهای شلوغ کشور و به تبع آن جنوب شرق دید.
 
آری کرونا هنوز فروکش نکرده است و در برخی سوپرمارکت های شهر، مراکز فروش پارچه، لباس، کفش و دیگر واحدهای صنفی جولان می دهد، چراکه در بسیاری اماکن نه فروشنده پروتکل ها را رعایت می کند و نه برخی مردم به استفاده از ماسک و دیگر توصیه های بهداشتی پایبند هستند.

وضعیت به قدری وخیم است که سراسر کشور درگیر موج جدید کرونا شده، اما متاسفانه نه تنها مسافرت ها پابرجاست، بلکه با وجود لزوم اجرای محدودیت های کرونایی در شهرهای قرمز و نارنجی، بسیاری از گروه های شغلی هم فعالیت دارند و هم پروتکل ها را رعایت نمی کنند.

طی شبانه روز گذشته با ابتلای ۷۸۵ بیمار جدید کرونایی، شمار مبتلایان به این بیماری در سیستان و بلوچستان همچنان وضعیت نامناسبی را نشان می دهد، از سویی زابل و قصرقند هم به شهرهای با وضعیت قرمز این استان اضافه شدند، بنابراین پیوستن به پویش همه علیه کرونا ضرورت انکار ناپذیر این روزهاست. 
 
۸ هزار صنف اخطاریه و تذکر گرفتند
 
در همین راستا؛ محمد قاسمی معاون بازرسی و حمایت از مصرف کنندگان سازمان صمت سیستان و بلوچستان به خبرنگار ما گفت: طرح نظارتی بر اصناف ویژه محدودیت‌های کرونایی از اول تیرماه در استان اجرایی شد شد، در همین راستا تا ۲۰ مردادماه،  ۳۷هزار و ۴۶۳واحد صنفی مورد بازرسی قرار گرفتند.
 
وی با اشاره به صدور اخطار و تذکر برای ۸ هزار و ۹۹۷واحد، اظهار کرد: طرح ویژه نظارتی با توجه تشدید کرونا در سیستان و بلوچستان و بنا بر ابلاغ دستورالعمل‌های ستاد استانی مدیریت ویروس کرونا، در قالب انجام گشت‌های مشترک بازرسی با حضور دستگاه‌های مربوطه همچنان در حال اجراست.
 
این مقام مسئول اضافه کرد: انتظار می رود که شهروندان در صورت مشاهده هر گونه عدم رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی از سمت واحدهای صنفی  مراتب را برای بررسی و رسیدگی به این سازمان گزارش کنند.
 
برخورد جدی دستگاه قضا با افراد مضر سلامت مردم
 
ابوالفضل احمدزاده، دادیار حقوق عامه دادستانی مرکز سیستان و بلوچستان نیز در این باره گفت: سخنان شفاف مقام معظم رهبری به مثابه دستور صریح به تمامی متولیان هیئات مذهبی و نهادها و سازمان های مجری و ناظر فعالیت های تبلیغی است و نباید اجرای این اوامر را منوط به دریافت بخشنامه و دستورالعمل شود.
 
وی ادامه داد: دستگاه قضائی نیز نهی صریح معظم له را نصب العین قرار داده و اگر کسانی موجبات شیوع این بیماری و آسیب به سلامت عمومی را فراهم کنند، بر اساس تکلیف شرعی و قانونی خود ورود خواهیم کرد و با متخلفان برخورد می شود.
 
افزایش تعداد موارد مبتلا در شهرسان های جنوبی
 
احمد علی موهبتی، استاندار سیستان و بلوچستان نیز در این باره بیان کرد: موج بیماری کرونا که بعد از انتخابات و عید قربان در سیستان و بلوچستان به وجود آمد، متاسفانه هنوز به طور کامل فروکش نکرده است.
 
وی ادامه داد: از ابتدای شروع همه گیری کرونا درصد مبتلایان در محدوده تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان  ۵۹ درصد، در محدوده تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر۳۰ درصد و در محدوده تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زابل  ۱۱ درصد بوده است.
 
به گفته موهبتی، در مرداد ماه سالجاری با افزایش تعداد موارد مبتلا در شهرسان های جنوبی درصد مبتلایان  زاهدان به ۳۹ درصد، ایرانشهر به ۴۹ درصد و ۱۱ درصد زابل به ۱۲ رسیده است. این واقعیت نشان دهنده ضرورت اجرای دقیق شیوه نامه ای بهداشتی از سوی مردم و احیای طرح حاج قاسم سلیمانی توسط مسئولان امر است.

انتهای پیام/ 
https://www.asrehamoon.ir/vdccxxqs12bq0m8.ala2.html
نام شما
آدرس ايميل شما