تاریخ انتشار :چهارشنبه ۱۷ شهريور ۱۴۰۰ ساعت ۰۹:۲۹
علی اکبر جعفری، معاون محرومیت‌زدایی و مردم‌یاری قرارگاه قدس جنوب شرق نیروی زمینی سپاه با بیان اینکه زیباترین دستاورد هر خدمت بی‌منت، لبخند رضایت مردم است، گفت: سپاه با بهره گیری از ظرفیت های خود آماده خدمت رسانی بی منت به مردم است تا آرامش را برای همگان در هر نقطه و مکانی فراهم کند.
وقتی محرومیت زدایی و خدمت بی منت مهمترین رسالت سپاه می شود/از اهدای۲۲ هزار لوازم‌التحریر تا توزیع ۶۱ هزار بسته معیشتی
به گزارش عصرهامون، زمستان و تابستان برایشان فرق ندارد از بدو ورود عزم‌شان را جزم کرده با همتی سترگ با هدف محرومیت زدایی و خدمت بی منت بدون خستگی و چشم داشتی در عرصه های مختلف حضور دارند و قوت قلب برای کسانی هستند که با این خدمات‌شان لبخند رضایت بر لبان‎شان حک شده است.

نگاه به رنگ لباسشان که میکنی، حکایت از حفاظت امنیت است اما نگاه به خدمات و کارنامه درخشانشان که می‌کنی هر نوع خدمتی را در نقاط محروم و به ویژه جنوب شرق کشور در استان سیستان وبلوچستان  انجام می‌دهند خدماتی که کام مردم را شیرین، دلشان را قرص، سقف خانه‌شان را محکم و امیدشان را در نقاط مرزی صد برابر می‌کند.

سنگرسازان بی سنگری که اقدام به تامین امنیت، جاده سازی، ساخت مدرسه و خانه و مسجد، برقرسانی و آبرسانی، تسطیح اراضی کشاورزی و اشتغالزایی کرده وبرای درمان بیماران در نقاط مختلف مرزی و دورافتاده نیز فکر چاره کرده وبیمارستان صحرایی برپا می کنند.

افتتاحیه هایی که لبخند را بر لبان مرد و زن، پیرو جوان حک، امید به فردایی روشن را در دل‌هایشان کاشته و آنها را قدردان خدمتِ بی منتی کرده که باعث شد آرزوهایشان رنگ و بوی واقعی به خود گیرد.

61 هزار بسته معیشتی به دست نیازمندان سیستان وبلوچستان رسید

علی اکبر جعفری، معاون محرومیت‌زدایی و مردم‌یاری قرارگاه قدس جنوب شرق نیروی زمینی سپاه در گفت وگو با خبرنگار ما به شرح اقدامات غیر عمرانی محرومیت‌زدایی از دی ماه ۹۸ تا پایان سال ۹۹ پرداخت و بیان کرد: در راستای کمک به معیشت خانوارهای نیازمند و کم بضاعت و همچنین شرایطی که با شیوع بیماری کرونا بر جامعه حاکم و اقتصاد خانواده ها را دچار آسیب کرد با هدف کاهش آلام مردم و در قالب رزمایش کمک مومنانه ۶۱هزار و ۳۸۳بسته معیشتی تاکنون در اقصی نقاط محروم و دورافتاده و حاشیه نشین سیستان وبلوچستان توزیع شده است.

تامین جهیزیه، از مهم ترین اهداف سپاه در ترویج ازدواج آسان

وی افزود: تامین کمک هزینه جهیزیه به زوج‌های نیازمند یکی از برنامه‌های سپاه است که با هدف اجرای سنت ازدواج و توسعه فرهنگ ازدواج آسان انجام می‌شود، در این زمینه و در راستای حمایت از خانواده‌های نیازمند و البته حمایت از کالای ایرانی۹۰۰سری جهیزیه اهدایی مقام معظم رهبری بین نوعروسان شیعه و سنی با حفظ شان و کرامت افراد توزیع شده که اقلام توزیع شده بین ۱۱تا۱۸ قلم و شامل یخچال، ماشین لباس شویی، فرش، لوازم آشپزخانه، اجاق گاز می باشد.

این مقام مسئول تصریح کرد: تکمیل اقلام آشپزخانه ویژه کپرنشینان به میزان هزار سری، توزیع ۱۶ هزار بسته بهداشتی و توزیع هزار  و ۹۳۲ تخته پتو و روفرشی از دیگر اقدامات سبزپوشان انقلاب برای کمک به کپرنشینان، عشایر و نیازمندان در مناطق محروم و دورافتاده به شمار می رود.

آموزش و یادگیری یکی از پایه های اصلی امنیت است

وی در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به اینکه آموزش و یادگیری یکی از پایه های اصلی امنیت است که در تداوم آن می توان به پیشرفت و آبادی دست یافت، گفت: در موضوع کمک های اجتماعی از آنجایی که یکی از اولویت های مهم قرارگاه قدس جنوب شرق کشور آموزش افراد در مناطق صعب العبور و دور افتاده است علاوه بر ساخت و مرمت مدارس در روستاهای صعب العبور که امکان حضور پیمانکار یا دستگاه اجرایی متولی به مثل سازمان نوسازی مدارس و آموزش و پرورش وجود نداشته و یا دسترسی آن ها به این نقاط سخت بوده تاکنون؛ ۲۲ هزار و ۳۳۴ بسته لوازم‌التحریر شامل کیف، دفتر، خودکار، مدادرنگی و دیگر لوازم مورد نیاز در بین دانش آموزان تهیه و توزیع شده است.

از اهدای لباس نو بین نیازمندان تا طبخ و توزیع غذای گرم

جعفری در ادامه به توزیع ۱۰ هزار و ۱۷۳دست البسه و پوشاک در بین اقشار نیازمند استان در اقصی نقاط مختلف اشاره کرد و افزود: این اقدام خداپسندانه به ویژه در هوای سرد گرما بخش خانواده‌های کم بضاعت محسوب می شود.

معاون محرومیت‌زدایی و مردم‌یاری قرارگاه قدس جنوب شرق نیروی زمینی سپاه در ادامه جمع کل خدمات ارائه شده طی این مدت را ۷۷۹ هزار و ۴۳۹ مورد عنوان و خاطر نشان کرد: طبخ و توزیع ۶۸۵ هزار و ۵۷۵ پرس غذای گرم، توزیع ۴۷ عدد چرخ خیاطی و یخچال و توزیع ۹۵ چراغ نفتی از دیگر خدمات ارئه شده به نیازمندان است.

گفتنی است از سال ۸۸ که ‏نیروی زمینی سپاه فعالیت خود را در سیستان و بلوچستان آغاز کرده تاکنون20 هزار و 858 پروژه برنامه ‏ریزی شده که از این تعداد یازده هزار و 291 پروژه عمرانی و اشتغالزایی در استان سیستان وبلوچستان با ‏اشتغالزایی برای 37 هزار و 140نفر به صورت کارگر فصلی و تعداد یازده هزار و 560 نفر اشتغال به صورت ‏دائم و تعداد 99 هزار و 260 نفر اشتغال با اجرای طرح رزاق ایجاد شده است. ‏

انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcc1sqss2bq0p8.ala2.html
نام شما
آدرس ايميل شما

مهم ترین اولویت دستگاه اجرایی در استان از نگاه شما چه باید باشد؟
توجه به زیرساخت ها در استان
توزیع عادلانه ارزاق عمومی و کالاهای اساسی
مرتفع نمودن مشکلات فرهنگی و آسیب های اجتماعی
برخورد با مفاسد اقتصادی و ویژه خواری ها