تاریخ انتشار :چهارشنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۰ ساعت ۱۳:۲۶
اسماعیل حسین زهی گفت: پرچمدار معلمان ضمن خدمت، استان سیستان و بلوچستان با پنج هزار نیرو است.
سیستان و بلوچستان، پرچمدار معلمان ضمن خدمت است/ با کمبود شدید نیرو در مناطق محروم و روستایی مواجه هستیم
به گزارش عصرهامون، سیستان وبلوچستان به دلیل پراکندگی موجود در حالی با کمبود معلم روبرو بوده که به گفته حسین مدرس خیابانی استاندار استان در نشست شورای آموزش و پرورش، رفع موانع جذب نیروی انسانی و اعتبارات مدرسه‌سازی باید اولویت آموزش و پرورش استان باشد، و مدیران استانی برای حل مشکلات خود نباید منتظر مرکز بمانند و باید برای حل مشکلات راه حل پیدا کنند.

پراکندگی‌ جمعیت در استان که بیش از سه برابر متوسط کشور است، کثرت مراکز جمعیتی با آمار اندک، مناطق مرزی و دورافتاده، فقر اقتصادی خانواده‌ها و پایین بودن نرخ متوسط درآمد خانوار از جمله مهمترین مشکلات موجود در استان به شمار می رود.

به اذعان حمیدرضا رخشانی، مدیر کل آموزش و پرورش استان نیز، این خطه در سال تحصیلی گذشته با جمعیت ۸۲۵ هزار و ۱۲۲ دانش آموز با کمبود ۱۰ هزار و ۲۴۸ معلم روبرو بود اما این کمبود هیچ خللی در آموزش دانش آموزان وارد نکرد و از طریق خرید خدمات، حق التدریس، سرباز معلمان و حق التدریس نیروهای شاغل و برون سپاری این کمبود برطرف شد.

طبق آمار ارائه شده در سال تحصیلی جدید نیز سیستان وبلوچستان با کمبود ۱۲ هزار و ۴۳۴ نفر معلم روبرو است.
 
وضعیت معلمان ضمن خدمتِ سیستان و بلوچستان تعیین تکلیف شود

 اسماعیل حسین زهی، نماینده مردم خاش در مجلس شورای اسلامی در نشست علنی امروز (چهارشنبه، 17 آذرماه) در تذکری شفاهی خطاب به وزیر آموزش و پرورش گفت: با کمبود شدید نیرو به ویژه در مناطق محروم و روستایی مواجه هستیم.

وی افزود: حدود ۲۰ درصد مدارس استان بعد از گذشت ۷۵ روز از آغاز سال تحصیلی تعطیل هستند و بسیاری از مدارس در این مناطق با جمعیت ۶۰ نفر با یک معلم هستند.

این نماینده مجلس ادامه داد: پرچمدار معلمان ضمن خدمت، استان سیستان و بلوچستان با پنج هزار نیرو است.

به گفته حسین زهی، امید می رود وزارت آموزش و پرورش در تبدیل وضعیت معلمان ضمن خدمت ، حقوق و دستمزدها و همچنین رتبه بندی معلمان اقدام لازم را انجام دهد.
 
انتهای پیام/
 
 
https://www.asrehamoon.ir/vdcjhxev8uqex8z.fsfu.html
نام شما
آدرس ايميل شما