ms']['section_id'] =0; ?>ms']['section_id'] =0; ?> وندالیسم ها به جان اسامی معابر شهر افتادند تغییر نام حرفه ای تابلوهای خیابان کشاورز ایرانشهر+عکس | عصر هامون
تاریخ انتشار :دوشنبه ۱۸ خرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۰:۲۹
با انتشار تصاویری از نصب تابلویی جدید در یکی از خیابان های شهرستان ایرانشهر به نام "جردن " به جای "کشاور" در بین شبکه های اجتماعی موجی از اظهار نظر و انتقاد شهر را فرا گرفت.
وندالیسم ها به جان اسامی معابر شهر افتادند/ تغییر نام حرفه ای تابلوهای خیابان کشاورز ایرانشهر+عکس
وندالیسم ها به جان اسامی معابر شهر افتادند/ تغییر نام حرفه ای تابلوهای خیابان کشاورز ایرانشهر+عکس
به گزارش سرویس اجتماعی عصرهامون به نقل از پهره؛ یکی از عمده ‏ترین عوامل موفقیّت کسانی که با جامعه انسانی سر و کار دارند شناخت ویژگی‏ها و عناصر فرهنگی مردم آن جامعه و مراعات این ویژگیها در صحنه عمل است . یکی از عناصر عمده فرهنگ یک جامعه «نام» اشخاص و اماکن و اشیاء می‏باشد. با تجزیه و تحلیل اسامی موجود در زبان و ادبیات یک جامعه، می‏توان به نحوه تفکر، نگرش، عواطف و روحیات آن قوم پی برد. علاوه براین همانطور که نام‏ها می‏توانند به عنوان نشان و نمود خارجی ضمیر انسان‏ها مطرح باشند، خود نیز قادرند روحیات، عواطف، نگرش‏ها و حتی رفتار فرد و جامعه را متأثر سازند.
وجود تنوع و گوناگونی در اسامی افراد و اماکن،متناسب با فرهنگ‏ها، مذاهب، مناطق جغرافیایی و طبقات اجتماعی مختلف، گویای این واقعیت انکارناپذیر است. پذیرش این تنوع و همبستگی، مسئولیت کارشناسان و دست اندرکاران مسائل اجتماعی را پیچیده ‏تر کرده، به آنان گوشزد می‏نماید که قبل از اتخاذ هر تصمیم یا اجرای هر  اقدامی ،نخست جنبه ‏های مختلف موضوع را به خوبی بشناسند و پس از بررسی راهکارها، مناسب‏ترین روش را انتخاب نمایند.
جامعه به مثابه یک سیستم باز و زنده است که تغییر در هر یک از خرده سیستمهای آن، می‏تواند تمامی جنبه‏های حیات آن جامعه را متأثر سازد.با این نگرش ،قبل از  اقدام برای نامگذاری یا تغییرنام یک مکان (به عنوان یک خرده سیستم)توجّه به عناصر موجود در یک فرهنگ ،مثل اعتقادات ،آداب و رسوم،نوع معیشت ،سوابق اریخی ،میزان تحصیلات و درآمد، شرایط جغرافیایی محل سکونت و… از ضروریات است . اهمیّت این موضوع آنگاه بیشتر مشخص می‏شود که بدانیم ،بین عناصر مختلف یک مجموعه بطور مستمر،تأثیروتأثر متقابل وجود دارد.در این مورد بخصوص نیز ثابت شده است که بین نام‏های رایج در جامعه با انسان‏ها یک نوع رابطه مبادله‏ای برقرار می‏باشد.
نباید امر نامگذاری و تغییر نام‏ها را امری ساده تلقی کرد.نه به سادگی می‏توان نامی را عوض کرد و نه اگر اسمی تغییر داده شد، می‏توان از تبعات و پیامدهای آن جلوگیری نمود. اینکه عده ‏ای فکر می‏کنند، با تغییر تابلو، بر گزاری مراسم، تصویب قانون و مصوبه‏ای می‏توان اسامی و نامهای اماکن و اشخاص را عوض کرد، ناشی از عدم آگاهی آنان از پیچیدگی مسائل فرهنگی و اجتماعی است.
عصر دیروز با انتشار تصاویری از نصب تابلویی جدید در یکی از خیابان های شهرستان ایرانشهر به نام “جردن ” به جای “کشاور” در بین شبکه های اجتماعی موجی از اظهار نظر و انتقاد شهر را  فرا گرفت؛ انتقاد ها از این اتفاق پس از تغیر نام خیابان در خاش از نام شهید “محمود عباس زاده(نخستین و تنها شهید انقلاب در خاش) به نام  خیابان “جوان” با حضور مشاور جوان استاندار به بهانه روز جوان قوت و قدرت بیشتری گرفت.

IMG-20150605-WA0004
خبرنگار پهره پس از تماس با مسئولین مربوطه در جهت چند و چون این ماجرا متأسفانه پاسخی دریافت نکرد.
در تماسی که با روابط عمومی شهرداری ایرانشهر برقرار کردیم وی گفت: متأسفانه تعدادی افراد که هنوز هویتشان برایمان مشخص نشده با استفاده از تاریکی شب اقدام به تغییر سراسری اسم تابلوهای  کشاورز شمالی به جردن کردند.
مقصود شاهرودی با اشاره به اینکه از ابتدا نام این خیابان کشاورز بوده افزود: تعداد ۱۵ تابلو بوسیله برچسب کاملا حرفه ای تغیر داده شده که پس از آشکار شدن این موضوع برای  شهرداری بلافاصله پرسنل در محل حاضر شده و اقدام به کورکردن این تابلوها نموده و در حال حاضر مشغول نصب شبرنگ برروی تابلوها می باشیم.
وی با معرفی این افراد خاطی به اسم وندالیسم، گفت: فرد یا افراد خاطی تحت تعقیب هستند و تا زمانی که افراد شناسایی نشوند انگیزه این کار هم به طبع روشن نخواهد شد.
محمد جوان ۲۸ ساله یکی از ساکنین محله کشاورز در گفتگو با پهره اظهار کرد: تصور می شود با بکار بردن نام های مانند”جردن” عده ای به صورت هدف دار قصد دارند حساسیت و سطح واکنش مردم شهر را بسنجند تا بعد اسامی مورد نظرشان را اعمال کنند.

IMG-20150605-WA0005
وی افزود: شهرستان ایرانشهر با بافت بومی و مورد علاقه همه سننین خصوصأ قشر جوان؛ تمایلی به چنین نام های کذایی که هدف صرفأ الگوبرداری از نام خیابان های  پایتخت کشور شود نیست  و به نام خیابان “کشاورز” با توجه به شغل قالب قبلی ساکنین این محله افتخار می کنند.
“ولی” یکی از رهگذران و ساکنین خیابان کناری می باشد که به خبرنگار ما می گوید: به نظر من تغیر نام خیابان کشاورز به جردن کار یک عده جوان ناشی و دوست دار سرعت و ماشین بوده که به دنبال همرنگی با خیابان های تهران دست به چنین کاری زده اند.
اما ابوذر دامنی یکی دیگر از شهروندان این شهر در گفتگو با خبرنگار ما می گویند: با توجه به اقدامات دو سویه از سوی برخی از مسئولین استان و شهرستان ها مبنی بر تلاش برای برخی تغیرات در سمت افراد و اسامی خیابان ها باید پذیرفت این یک تاکتیک برای نظرسنجی افکار عمومی بوده و هست.
وی افزود: درست است که تنها یک خیابان با این تغیرات انجام شده اما با توجه به اهمیت کار باید شخص یا اشخاصی که در این زمینه اقدام کرده هرچه زودتر شناسایی و به اهداف این افراد پی برد.
انتهای پیام/4382

 
 
https://www.asrehamoon.ir/vdchwqn-.23n66dftt2.html
منبع : سایت پهره
نام شما
آدرس ايميل شما