ms']['section_id'] =0; ?>ms']['section_id'] =0; ?> رقابت جوانان برای داشتن بدنی رنگارنگ | عصر هامون
تاریخ انتشار :پنجشنبه ۴ تير ۱۳۹۴ ساعت ۱۱:۱۴
برخی از افرادی که علاقمند به خالکوبی و کشیدن طرح و نقش بر روی تن و بدنشان هستند، دارای شخصیتی ضعیف می‌باشند که برای اثبات وجود خود نیاز به توجه و نگاه دیگران دارند.
رقابت جوانان برای داشتن بدنی رنگارنگ
به گزارش سرویس اجتماعی عصر هامون، این روزها ترسیم نقاشی هایی با مضمون های گوناگون اعم از شاعرانه، لات مابانه و یا حک کردن جملات قصار تا حدی در میان جوانان باب شده است تا جایی که به یک رقابت و چشم و هم‌چشمی تبدیل شده است.

* خالکوبی تداعی کننده دوران محکومیت 
در گذشته وقتی که بر روی دست یا بدن کسی خالکوبی دیده می‌شد اولین چیزی که به ذهن هرکس خطور می‌کرد این بود که شخص دارای خالکوبی حتما دوره‌ای را به آب خنک خوردن گذرانده زیرا خالکوبی به اندازه امروز رواج نداشت . البته مکان‌هایی که این کار در آن انجام می‌شد به تعداد امروز نبود و علاقه مندان به این کار بیشتر جزو بزن بهادرهای آن زمان بودند و باید خیلی تلاش می‌کردند تا  مکانی را برای انجام کار خود پیدا کنند.
 
* از حک کردن رفیق بی کلک مادر در گذشته تا طرح‌های عجیب و غریب امروزی

در دهه فعلی شاهد طرح‌هایی از جمله ببر، خورشید، لنگر، قلب که تیر خورده و... بر روی سر و دست گروهی از جوانان هستیم که سرمایه‌های ملی هستند و البته که خوشحال و راضی از عمل خود می‌باشند از این رو با افتخار لباس‌هایی می‌پوشند که این سرخاب، سفیداب‌های نقاشی شده بر تن و جانشان در معرض دید قرار گیرد تا همه بدانند که این‌ها به اصطلاح افرادی مدرن و جسور هستند.
 در صورتی که در گذشته این نقاشی‌ها تنها روی کتف و پیشانی‌های مادر بزرگان و پدربزرگان دیده می‌شد البته نه تا این حد بلکه به اندازه یک جمله و با یک کلمه که  صرفا جهت  رفع برخی از بیماری‌ها بود .
  
*سفر به آن سوی مرزها برای زدن نقشی بر بدن
 
خالکوبی که امروزه به جای آن از کلمه " تاتو" استفاده می‌شود این روزها به یک پز اجتماعی بدل  شده است و برخی از جوانان از نان شب خود می‌گذرند تا پولی را جمع کنند و برای زدن نقش و نگاری بر بدن به یکی از کشورهای خارجی راهی می‌شوند و با یک بدن کاملا رنگی و به اصطلاح خودشان متفاوت و جذاب به کشور باز می‌گردند.
 
* اختلال شخصیت نمایشگری و میل به انجام تاتو
 
 بیش از 90 درصد از خالکوبان دچار سندروم خود نمایشی هستند و از نگاه دیگران به خود احساس غرور و لذت می‌کنند. 
 ربابه غفار تبریزی روانشناس در این باره با خبرنگار ما می‌گوید: خالکوبی در اروپا و آمریکا معمولا در بین برخی گروه‌های نامتعارف اجتماعی همچون رپرها، عصیان‌گرها انجام می‌شود. ریشه برخی سرطان‌های پوستی و بیماری‌های ناشناخته را می‌توان در تاتو و خالکوبی دید.
 
* الگوهای جوانان و میل به خالکوبی
 
این روزها شاهد هستیم که میل به خالکوبی و انجام آن در میان برخی ورزشکاران و هنرمندان که یک رقابت پایاپای تبدیل شده است به گونه‌ای که انگار اگر طرح روی بدن  بیشتر باشد طرفداران بیشتری دارد.
 
به همین دلیل نقاشی‌های بیشتری روی بر و بازوی تنومند آنها روز به روز بیشتر از قبل  پر رنگ‌تر می‌شود تا جایی که تعدادی از آرایشگاه‌ها و سالن‌های ورزشی اتاقی مخصوص اینکار دارند و جوانان وقتی که می‌بینند هنرمندان و ورزشکاران محبوبشان با این روش به خود نمایی بیشتری می‌رسند از آنها الگو برداری کرده و تن و جانشان را در اختیار نقاشان پوستی می‌گذارند تا بهترین طرح و نقش را برای آنها حک کند.
 
* خالکوبی و عواقب پیش روی شما!!
 
از آنجا که خالکوبی یا تاتو به وسیله سوزن انجام می‌شود امکان انتقال بیماری‌های عفونی در شما بسیار زیاد است و همچنین استفاده از رنگ‌های گوناگون که اکثرا صنعتی هستند قابلیت ایجاد سرطان و نیز حساسیت با درجه‌های مختلف بیماری دارند، بنابراین با توجه به تمام شواهد موجود می‌بینید که استفاده از خالکوبی تبعات گاه جبران ناپذیری را در جسم و روح شما وارد می‌کند.  
گزارش : مریم کرمی
انتهای پیام/ 8399
https://www.asrehamoon.ir/vdcfxedv.w6d1jagiiw.html
منبع : سايت خبری باشگاه خبرنگاران جوان
نام شما
آدرس ايميل شما