ms']['section_id'] =0; ?>ms']['section_id'] =0; ?> درمان بیماری قلبی مادرزادی با یک راهکار قطعی | عصر هامون
تاریخ انتشار :شنبه ۶ تير ۱۳۹۴ ساعت ۱۳:۱۶
باشگاه خبرنگاران گزارش می‌دهد؛

درمان بیماری قلبی مادرزادی با یک راهکار قطعی

بیماری‌های قلبی مادرزادی اگر زود تشخیص داده شوند و درمان به موقع برای آن‌ها صورت پذیرد، قابلیت بهبود در بیماران را بسیار بالا خواهند برد، اما تشخیص دیر هنگام این بیماری کوتاهی عمر فرد مبتلا را در پی خواهد داشت.
درمان بیماری قلبی مادرزادی با یک راهکار قطعی
به گزارش سرویس علمی پزشکی عصر هامون، بیماری‌های قلبی به 2 دسته کلی بیماری‌های اکتسابی و بیماری‌های مادرزادی تقسیم‌بندی می‌شوند. بیماری مادرزادی از بدو تولد در فرد وجود دارد، در حالی که اکتسابی پس از گذشت چند سال ممکن است در فرد ظهور پیدا کند.
 
بیماری‌های مادرزادی تا قبل از دهه شصت در ایران کمتر قابلیت تشخیص داشتند و یا حتی در صورت تشخیص به موقع درمان صحیحی برای آن صورت نمی‌گرفت و افراد قبل از رسیدن به سن بلوغ فوت می‌کردند.
 
این در حالی است که در حال حاضر همه بیماری‌های قلبی مادرزادی قابل تشخیص بوده و قسمت عمده‌ای از آن در زمان نوزادی قابلیت درمان دارند.
 
 شایع‌ترین بیماری‌های قلبی مادرزادی
 
حمید بیگرلیان فوق تخصص جراحی قلب در رابطه با بیماری‌های قلبی مادرزادی می‌گوید: داشتن سابقه بیماری قلبی خفیف مانند عدم تشکیل دیواره بین دهلیزی، باز بودن کانال شریانی و همچنین باز بودن دیواره بین بطنی و تترالوژی فالوت را می‌توان از شایع‌ترین بیماری‌های قلبی مادرزادی نام برد که در سا‌ل‌های اخیر تحت عمل جراحی قرار گرفته و قابلیت درمان دارند.
 
وی افزود: در بیمارانی که تشخیص زودهنگام و عمل جراحی به موقع صورت گرفته است، نیاز به مراقبت شدیدی احساس نمی‌شود اما بهتر است این افراد هر شش الی یک سال یکبار اکو قلب را انجام دهند، چرا که احتمال حضور عوارض بیماری‌های مادرزادی در آن‌ها وجود دارد، همچنین ممکن است دچار اختلالات دریچه قلب هم شده باشند.
 
 هشدار دهنده‌های بیماری قلبی مادرزادی
 
این فوق تخصص جراحی قلب در رابطه با علائم بیماری‌های قلبی مادرزادی اظهار کرد: از مهم‌ترین علائم می‌توان به احساس تنگی نفس در هنگام فعالیت، هر چند به مقدار کم و همچنین تعریق بسیار خصوصاً در هنگام غذا خوردن و راه رفتن اشاره کرد.
 
بیگرلیان تصریح کرد: از دیگر علائم بیماری‌های قلبی مادرزادی کافی نبودن میزان رشد و عدم داشتن وزن کافی در دوران بلوغ است، این در حالی است که احتمال عفونت‌های تنفسی در این بیماران بسیار زیاد است.
 
 دارو به عنوان راه حل ثانویه عمل می‌کند
 
وی با تأکید بر این که مهم‌ترین عامل برای درمان بیماری‌های قلبی مادرزادی تشخیص به موقع در زمان تولد است، بیان کرد: بیماران بالغی که در زمان تولد دارای سوراخ بزرگ بین بطنی بوده و تشخیص به موقع در آن‌ها صورت نگرفته است، دارای عمر کوتاهی هستند و حتی اگر تحت عمل جراحی هم قرار بگیرند، نتیجه خوبی حاصل نمی‌شود که در نهایت عمل پیوند قلب بهترین گزینه انتخابی برای درمان این بیماران خواهد بود،‌ هرچند پیوند قلب هم در این افراد دارای اثر چندانی نمی‌باشد.
 
بیگرلیان خاطرنشان کرد: بیماری‌های مادرزادی در اغلب موارد احتیاج به مداخلات جراحی داشته و درمان دارویی در آن‌ها به عنوان مکمل درمانی عمل خواهد کرد.
گزارش از فرزانه فدوی
انتهای پیام/8399
https://www.asrehamoon.ir/vdcepv8p.jh8opi9bbj.html
منبع : سايت خبری باشگاه خبرنگاران جوان
نام شما
آدرس ايميل شما