تاریخ انتشار :چهارشنبه ۲۴ تير ۱۳۹۴ ساعت ۱۲:۲۵
اوضاع بدحجابی امروز نیاز به اقدامی اورژانسی دارد و این خواسته خانوادههای ایران اسلامی است.
گره روسری های که هر روز شل تر می شود/ سونامی بی غیرتی پشت نقاب بی حجابی
گره روسری های که هر روز شل تر می شود/ سونامی بی غیرتی پشت نقاب بی حجابی
به گزارش سرویس اجتماعی عصرهامون به نقل از اوشیدا: بی حجابی موضوع جدیدی نیست و پس از پیروزی انقلاب اسلامی همواره حضور افرادی هنجار شکن و  با پوشش نامناسب را در جامعه شاهد بوده ایم، اما گسترش این پدیده ی مذموم در طی سال های اخیر در بین جوانان رواج روزافزونی یافته که این امر نگرانی های بسیاری را در بین خانواده ها و جامعه بوجود آورده است.
اما آنچه که بر این نگرانی ها دامن می زند ،ورود بی امان بشقاب های سمی بر روی پشت بام خانه های ایرانی ها است .
رواج مد گرایی و استفاده ی افراطی از لوازم آرایشی در میان بانوان از بارزترین نمود های تأثیر مخرب ماهواره بر جامعه است. علاوه براین عادی جلوه دادن روابط خارج از عرف زن و مرد و اشاعه بی عفتی از دیگر رسالت هایی است که برنامه ریزان این شبکه ها دنبال می کنند.


بد حجابی و بد پوششی واژه هایی هستند که از حداقل دو دهه قبل تاکنون به یکی از مهمترین دغدغه های اجتماعی و فرهنگی دولتها و مسئولان عالی رتبه نظام تبدیل شده اند و در سطح افکار عمومی جامعه با کلماتی مانند امنیت اخلاقی- امنیت اجتماعی- گشت ارشاد و... گره خورده است.
هر ساله با پایان یافتن تابستان معضل بی حجابی و بدحجابی در سطح شهر بیداد می کند و پوشش‌ها متفاوت و شاهد بروز بدحجابی‌هایی در سطح جامعه هستیم بگونه ای که هنگام عصر که برای قدم زدن در سطح شهر پا به بیرون از خانه می گذاریم چیزی که بیشتر خود را نمایان می کند پوشش نامناسب زنان و دختران است که جلوه گری می کند .


مردانی که دین و ایمان ندارند، از غیرت هم بویی نبرده‌اند، این مردان در برابر عشوه‌گری‌های زنان و دختران خود در جامعه بی‌تفاوت هستند و بی‌شک این بی‌غیرتی‌ها از علت‌های اصلی رواج بدحجابی به شمار می‌رود.
مع الاسف در صورت عدم برخورد جدی با این پدیده‌ی در حال گسترش، به زودی باید شاهد خودروهایی در سطح شهر باشیم که دختران حاضر در آن روسری خود را برداشته و بدون حجاب کامل در حال رانندگی در خیابان ها هستند.
رواج مدل های غربی، فروش مانتوهای بدون دکمه و شلوارهای کوتاه، فروش سهل و آسان انواع ساپورت و عرضه مانتوهای کوتاه، تنگ و با آستین کوتاه، تنها بخشی از پوشش های غیراسلامی و منافی فرهنگ حجاب است که این روزها به طور گسترده در بازار پوشاک کشور عرضه می شود.
نیاز نیست که حتما کارشناس مسائل فرهنگی یا اجتماعی باشید تا رواج گسترده لباس های خلاف شئون اسلامی را در جامعه تائید کنید، بلکه کافی است سری به فروشگاه های لباس در مناطق مختلف کشور- بخصوص در کلانشهرها- بزنید و از نزدیک شاهد خودباختگی فرهنگی و فروش مانتوهایی باشید که هیچ سنخیتی با فلسفه حجاب اسلامی ندارد. طراحی اغلب این لباس ها از سوی طراحان زیر زمینی انجام می شود که با تقلید از ژورنال های خارجی مانتو و برنامه های ماهواره ای، مدل هایی را طرح می کنند که با پوشش اسلامی مورد تائید مردم، فاصله معناداری دارد.


حجاب یک پدیده پیچیده و چند بعدی است. حجاب نه فقط مساله ای فرهنگی است و نه فقط محتاج دخالت نیروی انتظامی است! حجاب در کنار این ها یک مساله اجتماعی است که دشمنان انقلاب نسبت به آن حساسیت دارند و روی آن سرمایه گذاری و برنامه ریزی کرده اند. کسانی که می خواهند اقدام کنند نباید اقدام تک بعدی داشته باشند. این موضوع مثل یک بیماری است که نمی توان آن را فقط با یک قرص درمان کرد و نیاز به دواهای متفاوت است. بعد از ۳۵ سال باید نگاهمان را نسبت به حجاب عوض کنیم.
اوضاع بدحجابی امروز نیاز به اقدامی اورژانسی دارد و این خواسته خانوادههای ایران اسلامی است که باید دید رئیس جمهور اعتدال گرای دولت یازدهم چه راهکار و تدبیری برای حل مسئله آن دارد.
حجت الاسلام نادر جهانتیغ کارشناس مذهبی و مدرس حوزه زابل در خصوص ترویج فرهنگ غرب با هجوم مانکن های بی حجاب در جامعه اظهار کرد: هدف غرب تغییر سلیقه فرهنگی در انتخاب پوشاک و مصرف ماست.
کارشناس مذهبی زابل افزود: برای موفقیت در این هدف شوم عرضه پوشاک غربی همانگونه که امروز در جامعه ما در حال اتفاق است به ورشکستگی تولیدکنندگان و صنایع پوشاک داخل کشور ختم شده است.

وی بیان کرد: در همین راستا دشمنان سعی دارند با غلبه بر هویت ایرانی اسلامی مردم و به ویژه جوانان، با تکیه بر گسترش نمادهای غربی به اهداف خود در زمینه غالب کردن فرهنگ خود دست یابند.
حجت الاسلام جهانتیغ اضافه کرد: کمرنگ شدن استفاده از پوشش‌های محلی به عنوان یک حجاب کامل، نتیجه الگوگیری از نمادهای غربی، غیرایرانی و اسلامی است که این موضوع با فرهنگ ما مسلمانان هم‌خوانی ندارد و مغایر با دستورات اسلام است.
انتهای پیام/4382
https://www.asrehamoon.ir/vdcfjyde.w6dymagiiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما