کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

رییس اداره تعاون، کار و رفاه امور اجتماعی شهرستان خاش:

ایجاد ۱۷۸ شغل جدید طی ۶ ماهه نخست سال جاری در خاش/ سند توسعه اشتغال شهرستان خاش تدوین می شود

10 شهريور 1394 ساعت 11:24

رییس اداره تعاون، کار و رفاه امور اجتماعی شهرستان خاش گفت: طی ۶ ماهه نخست سال جاری ۱۷۸ شغل جدید در خاش ایجاد شده است.


به گزارش سرویس اجتماعی عصرهامون به نقل از تفتان ما، احمد جمشیدزهی در نشست اعضا کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری خاش، اظهار کرد: کار فرمایان ایجاد طرح های کشاورزی، تولیدی، صنعتی، خدماتی و غیره با حفظ اشتغال موجود می توانند از معافیت ۲۰ درصدی مالیاتی ماده ۸۰ بهره ببرند .

وی با بیان اینکه در شهرستان خاش جمعاً ۱۳ تعاونی وجود دارد که از این تعداد یک تعاونی غیر فعال است، افزود: طرح های پشتیبان باید از طریق صندوق کارآفرینی امید به صاحبان تعاونی ها پرداخت شود.

جمشیدزهی با بیان اینکه تسهیلات خود اشتغالی به افراد جویا کار در روستا نیز پرداخت می شود، تصریح کرد: چنانچه متقاضی در روستا بخواهد دوره های آموزشی مربوط به شغل مورد نظر را فرا گیرد باید به اداره کار و رفاه امور اجتماعی شهرستان مراجعه کند.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه مسئله اشتغال یکی از مسائل مهم و حیاتی جامعه است باید هر دستگاه اجرایی شهرستان خاش یک رابط اشتغال به اداره کار و رفاه امور اجتماعی جهت پیگیری امورات اشتغال آن اداره مربوطه معرفی کند.

eshteghal (2)

رییس اداره تعاون، کار و رفاه امور اجتماعی شهرستان خاش با اشاره به آزمون استخدامی کارخانه سیمان این شهرستان، افزود: جهت هرچه بهتر برگزار شدن این آزمون ضروری است که نظارت مستمر و دقیقی از طرف فرمانداری و سایر دستگاه های مربوطه شهرستان صورت گیرد.

وی با بیان اینکه باید گسترش آموزشهای فنی و حرفه ای بر اساس نیاز منطقه در دستور کار باشد، گفت: تعداد کل اشتغال ایجاد شده از ابتدای سال تاکنون ۱۷۸ نفر بوده که از این تعداد ۶۴ نفر در سامانه رصد اشتغال کشور ثبت شده است.

* سند توسعه اشتغال شهرستان خاش تدوین می شود

فرماندار خاش نیز در این نشست، با بیان اینکه تمامی افراد بیکار نباید به دنبال استخدامی در ادارات دولتی باشند اظهار کرد: با توجه به ظرفیت ها و پتانسیل هایی که در بخش های کشاورزی، صنعت، معدن و گردشگری شهرستان خاش وجود دارد می توان در جهت ایجاد اشتغال برای سایر افراد بیکاراز این ظرفیت ها بهره مند شد.

محمداکبر چاکرزهی تاکید کرد: دستگاه های اجرایی مرتبط با بحث اشتغال باید در راستای حل مسئله بیکاری اهتمام ورزند چرا که امروزه یکی ازمعضلات اصلی جامعه ما بیکاری است و ما باید با ایجاد شغل امید به زندگی را درخانواده های ایرانی هرچه بیشتر ارتقاء دهیم.

وی گفت: باید در مسئله مهم اشتغال با توجه به وضعیت کنونی جامعه با جدیت تمام وارد شویم و نگذاریم جوانان تحصیل کرده بیکار باشند و به شغل های کاذب روی بیاورند.

چاکرزهی تصریح کرد: سند توسعه اشتغال دستگاه های اجرایی شهرستان با اولویت توسعه اشتغال در منطقه ویژه روستایی و نقاط مرزی تدوین و در جلسات کارگروه کارشناسی شهرستان مورد بازنگری و تجزیه و تحلیل جهت تدوین نهایی قرار گیرد.

وی با تاکید بر اینکه طرح های نیمه تمام باید هرچه سریعتر به اتمام برسد، افزود: امتیاز طرح ها باید به افراد نیازمند و جویایی کار واگذار شود و در برابر این امتیاز باید از آن ها تعهد کاری ۱۰ ساله گرفته شود.

فرماندار خاش خاطرنشان کرد: هرچه سریعتر باید کشتارگاه طیور شهرستان خاش مجدداً راه اندازی شود و با راه اندازی آن سطح توزیع گوشت مرغ را افزایش دهیم و حتی به خارج استان نیز توزیع داشته باشیم.

وی تاکید کرد: مراحل صدور مجوزها باید تهسیل شود و بازدید و نظارت مستمر بر اجرای طرحهای اشتغالزا افزایش یابد.

وی گفت: اشتغال مسئله بسیار مهم و حیاتی در کشور است و باعث رونق اقتصادی و اهداف پایدار کشور است و باید تلاش در جهت ایجاد فرصتهای شغلی جدید برای افراد بیشتر شود.

چاکرزهی با بیان اینکه مسائل ناامنی ها و بحران های که امروزه در جامعه شاهد آن هستیم رابطه مستقیم با اشتغال دارد، افزود: اشتغال اتباع بیگانه مانع بسیار بزرگی جهت ایجاد فرصت‌های شغلی در جامعه است و باعث می شود جوانان ایرانی نتوانند مشغول به کار شوند.

وی افزود: از ابتدای سال تاکنون اتباع غیرمجاز زیادی که در سطح شهر مشغول به فعالیت بودند دستگیر شدند و همچنین تعداد ۲۰۷ نفر اتباع بیگانه در محورهای مواصلاتی شهرستان خاش تصادف کردند و جان خود را از دست داده اند.

چاکرزهی تصریح کرد: واحدهای غیرفعال را مجدداً به چرخه فعالیت و تولید برگردانید و مشکلات آنان هرچه سریعتر برطرف شود تا این واحدها نیز همانند واحدهای فعال در جهت ایجاد اشتغال و سرمایه گذاری در شهرستان گام بردارند.

وی با اشاره به تحریم ها و کم شدن سهمیه اشتغال برای کشور، بیان کرد: کشاورزی می تواند جایگزین بسیار خوبی برای نفت باشد و به اشتغال جامعه کمک بسزایی کند.

وی درادامه از اداراتی که در سال گذشته توانستند بیش از تعهد خود اشتغالزایی نمایند قدردانی کرد و اظهار کرد: امسال نیز امیدواریم ادارات با همت هر چه بیشتر در انجام تعهد خود تلاش نمایند و زمینه ایجاد اشتغال پایدار در این منطقه را فراهم سازند.

فرماندار خاش ضمن بیان اینکه مراکز فنی و حرفه ای باید آموزش های را به جوانان جویا کار بدهند تا بازار کار داشته باشد ، ادامه داد: این مراکز باید آموزش لوله کشی گاز، پتروشیمی و سایر شغل های پر در آمد را به جوانان بدهند.

وی اذعان کرد: دستگاه های اجرایی نسبت به پرداخت تسهیلات طرح هی مهم و اولویت دار از محل منابع مالی داخلی و اعتبارات باقی مانده سال گذشته می توانند اقدام کنند.

چاکرزهی آموزش خبازان، قالی بافان، تولیدکنندگان بخشهای کشاورزی و خدمات را مورد تاکید قرار داد و گفت: علاوه بر پرداخت تسهیلات به مشاغل خرد باید حمایت از اجرای طرحهای بزرگ کارآفرینی و حمایت و پشتیبانی از متقاضیان در دستور کار مدیران و مسوولان قرار داشته باشد.

وی تصریح کرد: طرح توانمندسازی و آموزش های مهارتی روستاییان، عشایر، مناطق محروم و مرزی با رویکرد اشتغال پایدار، به منظور توسعه کمی و کیفی تولیدات و ارائه خدمات براساس مزیت های منطقه ای با بهره گیری از ظرفیت های محلی و بهبود وضعیت و کیفیت زندگی جامعه هدف، در دستور کار قرار دارد.

چاکرزهی افزود: بیکاری یک تهدید جدی برای جامعه و نگرانی عمده برای خانوارها به شمار می آید و ریشه بسیاری از مشکلات و ناهنجاری ها به معضل بیکاری و نبود شغل بر می گردد.

eshteghal (3)

با اشاره به اینکه دولت فرصت مناسب ایجاد اشتغال را با حمایت های خود فراهم کرده است، بیان کرد: در این ارتباط هیچ کوتاهی از مسوولان بانک ها و دستگاه های اجرایی خاش پذیرفتنی نیست زیرا تعلل یک دستگاه زحمات و برنامه های دیگران را ناکام می گذارد.

وی تحقق منافع مردم را محوریت برنامه های مدیران شعب بانک ها ذکر کرد و افزود: تکریم ارباب رجوع یکی از مهمترین وظایف سیستم بانکی است که امیدواریم در شهرستان خاش این مهم محقق شود.

چاکرزهی خاطرنشان کرد: ایجاد اشتغال پایدار، کارآمد و موثر با حمایت از طرحهای موفق تولیدی، خدماتی،صنعتی، کشاورزی، گردشگری و نیزحمایت از شرکت های تعاونی روستایی، کارگاههای تولیدی و نیز تقویت بخش خصوصی باید در دستور کار مسوولان باشد و بانک ها نیز بار مالی اجرای طرحها را تامین کنند.

* ۱۵۰۰ هکتار اراضی کشاورزی شهرستان آماده اجرای طرح آبیاری قطره ای و بارانی است

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خاش نیز در ادامه، بیان کرد: عملیات اجرای آبیاری تحت فشار در سطح ۱۲۰۰ هکتار در منطقه تمپ بخش نوک آباد شهرستان خاش آغاز شده است.

امان الله طوقی افزود: در حال حاضر ۱۵۰۰ هکتار اراضی کشاورزی شهرستان آماده اجرای طرح آبیاری قطره ای و بارانی است.

وی گفت: در سال گذشته در موضوع پرورش زنبور عسل ۳۰۰ متقاضی به صندوق کارآفرینی امید معرفی شده اند که اولویت پرداخت باید ۱۰۰ طرح باشد که مدارک و مستندات کامل دارند.

eshteghal (9)طوقی همچنین اولویت پرداخت تسهیلات در بخش کشاورزی در سال جدید را طرح پرورش گاو شیری در کنار مزرعه دانست و تصریح کرد: این تسهیلات با بهره بسیار کم و دریافت آن از بانک های مربوطه بسیار آسان است.

* ۴ میلیارد ریال به ۹۸ طرح خود اشتغالزایی کمیته امداد امام خمینی(ره) خاش پرداخت شد

مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) خاش نیز در ادامه، گفت: از ابتدای سال تاکنون ۴ میلیارد ریال به ۹۸ طرح خود اشتغالزایی کمیته امداد امام خمینی(ره) خاش پرداخت شده است.

منصور ایرندگانی افزود: طرح های اشتغالزایی اکثراً به روستاییان تحت پوشش این نهاد پرداخت شده چرا که در سال جدید رویکرد در پرداخت تسهیلات در کارهای تولیدی و بسته بندی مواد غذایی روستایی است.

* ۵۰۰ میلیون ریال به ۸ طرح کشاورزی و دامداری پرداخت شده است

یادگاری رییس صندوق کارآفرینی امید شهرستان خاش نیز در ادامه از پرداخت تسهیلات به طرح های کشاورزی و دامداری به ۸ نفر با اعتبار ۵۰۰ میلیون ریال خبر داد و اذعان کرد: یک طرح کارآفرینی و پرداخت مبلغ ۸۰۰ میلیون در سایر حوزه های صنعتی و خدماتی پرداخت شده است.

گفتنی است در پایان این جلسه از تعدادی دستگاه های اجرایی شهرستان خاش که در سال گذشته در اجرای طرح های خود اشتغالی کمیته امداد امام خمینی(ره) این شهرستان همکاری داشتند، با اهداء هدایایی تجلیل و قدردانی شد.

.
.
.

انتهای پیام/0852


کد مطلب: 73632

آدرس مطلب :
https://www.asrehamoon.ir/report/73632/ایجاد-۱۷۸-شغل-جدید-طی-۶-ماهه-نخست-سال-جاری-خاش-سند-توسعه-اشتغال-شهرستان-تدوین-می-شود

عصر هامون
  https://www.asrehamoon.ir