تاریخ انتشار :دوشنبه ۵ بهمن ۱۳۹۴ ساعت ۱۱:۴۲
نماینده اسبق مردم سیستان در مجلس شورای اسلامی گفت: حق الناس در انتخابات یک فلسفه گسترده ای دارد که باید روی آن دقت شود اما نباید اجازه داد افرادی به انتخابات ورود پیدا کنند که حرمت شکنی کرده اند.
آمریکا به وعده های خود عمل نمی کند/ نباید اجازه داد افرادی که حرمت شکنی کرده اند به انتخابات ورود پیدا کنند
آمریکا به وعده های خود عمل نمی کند/ نباید اجازه داد افرادی که حرمت شکنی کرده اند به انتخابات ورود پیدا کنند
به گزارش سرویس سیاسی عصرهامون به نقل از زاهدانه، روابط بین ملل مختلف نشان می دهد که درطول تاریخ همیشه جریانات حق وباطل با هم در ستیز بوده اند از اینرو اگر نیم‌ نگاهی به رفتار آمریکا در قبال کشورهای مختلف دنیا بیندازیم به راحتی متوجه خواهیم شد که اعتماد به این کشور هیچ منفعتی جز برای خوش در پی نداشته و نخواهد داشت. این مهم را می توان در کشور خودمان هم از زمان ملی شدن صنعت نفت تا بدعهدی‌های آمریکا در موضوع هسته‌ای به وضوح مشاهده کنیم که آمریکایی‌ها فقط طالب اعتماد یکطرفه آن هم از سوی طرف مقابل هستند و در قبال آن خود به هیچ یک از وعده هایی که داده عمل نمی کنند.
اعتماد کردن در حکومت داری کار درستی نیست
در این راستا نماینده اسبق مردم سیستان در مجلس شورای اسلامی به خبرنگار ما گفت: اعتماد کردن در حکومت داری کار درستی نیست اما قاعده طبیعی این است که ماباید منطق خود را در مقابله با رفتارها حفظ کنیم که محکوم به یک جانبه نگری نشویم.
وقتی منافع آمریکا درمیان باشد رفتارش مطلوب است در غیر اینصورت نه
دکتر عباسعلی نورا با اشاره به اینکه نمی توان به آمریکا اعتماد کرد، گفت: در مراحل تاریخی همواره شاهد بوده ایم آنجاهایی که منافع آمریکا ایجاد کرده رفتارهایشان با ما خوب بوده یعنی اگر در جوار ما بود و نیازی داشت که مداخله ای در کشورهای ابر قدرت همسایه مان کند رفتاری مطلوب داشته اما در ارتباط با مسائل ضروری منافع کشور خودمان اینگونه نبوده زیرا زمانی که می خواهیم به استقلال و خودکفایی خودمان دست بزنیم و منافع درونی کشور خود را در اختیار داشته باشیم رفتارهای بسیار نامطلوبی داشته اند.
نفوذ مربوط به یک کشور و یا جریان خاص نیست
وی با اشاره به اینکه نفوذ واژه کلان نگری است که مقام معظم رهبری مطرح کرده اند، افزود: نفوذ مربوط به یک کشور و یا یک جریان خاص نیست بلکه می تواند از طریق هر جریانی صورت بگیرد.
این کارشناس افزود: تفکر رهبر انقلاب تفکری بلند مدت، کارشناسی شده ویک نوع الهام است که خیلی وسیع و به مصلحت کشور بوده زیرا ایشان همواره این مهم را تذکر داده اند که نفوذ از هر روزنه ای امکان پذیر است.
وی با بیان اینکه نفوذ مختص آمریکا نیست، ادامه داد: امروز ظاهر مسئله این است که نفوذی ها از جانب آمریکایی ها حرف می زنند.
برای حفظ منافع کشور تمام ابعاد را مورد توجه قرار دهیم
نورا با بیان اینکه باید برای حفظ منافع کشور تمام ابعاد را مورد توجه قرار دهیم، بیان داشت: نباید ما مراقب یک جهت باشیم بلکه باید برای حفظ منافع کشور تمام جهت را مورد توجه قرار دهیم زیرا در درون هم ممکن است عده ای مخالف یک جریان حاکمیتی و عقیدتی باشند و به دستگاههای ما نفوذ پیدا کنند.
نباید نفوذی ها را دست کم گرفت
وی با اشاره به اینکه نفوذ فقط مختص خارجی ها نیست، تصریح کرد: هم اکنون که در آستانه انتخابات خبرگان و مجلس شورای اسلامی هستیم دغدغه مقام معظم رهبری این است که نفوذی ها از درون کسانی بیرون بیایند که یا دست نشانده خارجی ها باشند و یا مطمئنا افرادی باشند که با مصالح نظام کشور جمهوری اسلامی مخالف باشند لذا نباید اینها(نفوذی ها) را دست کم گرفت زیرا اینها هم توطئه درونی است هم خارجی.
آمریکایی ها به وعده ها و گفته های خود جامع عمل نمی پوشانند
نماینده سابق مردم سیستان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه آمریکایی ها به وعده ها و گفته های خود جامع عمل نمی پوشانند، گفت: حتی در دوره نمایندگی ما نیز چندین مورد بود که آنها به گفته ها و وعده هایی که می دادند عملی نمی کردند اما بطور کلی بعد از انقلاب تا این مرحله(توافقات) گفتمان رسمی نداشته ایم که محک بزنیم تا چه اندازه می توان آمریکایی ها را مورد ارزیابی قرار داد از اینرو به نظر شخصی من وسیع ترین سندی که در حال حاضر وجود دارد در همین دوران اتفاق افتاده که می تواند موید خیلی از مسائل در آینده بین این دو کشور باشد.
وی با اشاره به درگیری های فرقه ای در سیستان وبلوچستان بیان داشت: این کارها توسط گروه های وابسته به عربستان و شاید هم با هدایت آمریکایی ها ایجاد شده باشد که در منطقه ما هم تاثیر گذار بوده ولی خوشبختانه حالت برون گرایی آن بسیار ناچیز در مقابل درون گرایی بوده است.
نورا افزود: گواه بحث های زیرکانه آمریکا با ثروت عربستان خاطرات جنگ القاعده و طالبان است که اینها چگونه افراد را تربیت می کردند و روانه افغانستان می ساختند.
مردم نسبت به کاندیداهای مجلس خبرگان و شورای اسلامی با دقت نظر عمل کنند

وی با اشاره به نفوذ برخی افراد به دو مرکز تصمیم گیری مهم مجلس خبرگان و مجلس شورای اسلامی گفت: اولین و مهمترین گام این است که مردم نسبت به کاندیداهای مجلس خبرگان و شورای اسلامی با دقت نظر عمل کنند، عملکرد این افراد را در طول زندگی براساس عملکرد و مشورت هایی که ازافراد کارشناسان خبره اطراف خود می گیرند بسنجند و رای خود را به صندوق های رای بیاندازند.
حق الناس در تمام ابعاد رعایت شود
این کارشناس با بیان اینکه همواره توده مردم می تواند جلو نفوذ را بگیرند، گفت: حاکمیت هم باید دقت نظر کند که به قول مقام معظم رهبری حق الناس در تمام ابعاد رعایت شود.
نباید اجازه داد افرادی که حرمت شکنی کرده اند به انتخابات ورود پیدا کنند
وی ادامه داد: حق الناس انتخابات درتمام ابعاد که بحث جدید مقام معظم رهبری است یک فلسفه بسیار گسترده ای دارد که بعنوان نمونه روزنامه ها و جریانات فکری در کشور ما باید روی آن بیشتر از این کار می کردند که این جریان از حق الناس است و باید روی آن دقت شود از آن طرف نیز افرادی که انتخاب می شوند افرادی نباشند که حرمت شکنی کرده باشند از اینرو نباید اجازه داد تا چنین افرادی به این سادگی به انتخابات ورود پیدا کنند.
نورا تاکید کرد: وظیفه اصلی بر عهده مردم است که باید دقت کنند این مسئله اتفاق نیفتد و افرادی که حرمت شکنی کرده و حق الناس را رعایت نکرده اند به انتخابات راه یابند.
انتخابات برای جمهوری اسلامی دشمن تراشی می کند
وی با اشاره به اینکه روش انتخابات در ایران اشتباه است، گفت: روش اشتباه انتخابات در کشور باعث شده تا بتوان براحتی بر روی آن مانور داد از اینرو نیاز به اصلاح قوانین و ساختاری در انتخابات داریم که بر مبنای صحیح تری شکل بگیرد به این علت که هر فرد به هر شکلی به خود اجازه ورود به انتخابات را می دهد و بر اساس آن ما مجبوریم که از بین آنها عده ای را انتخاب کنیم این روش اشتباه است و اکثر کارشناسان درباره آن می گویند انتخابات برای جمهوری اسلامی دشمن تراشی می کند زیرا رد صلاحیت برخی از افراد باعث بدبینی آنها، اعضای خانواده و اطرافیانشان به نظام می شود.
ارائه سه راهکار انتخاباتی
نورا برای رفع این معضل افزود: برای اینکار باید راهکارهای بهتری پیدا کرد که به این سادگی هرکس نتواند وارد انتخابات شود لذا انتخابات در دنیا باید یا از طریق احزاب رسمی که نسبت به نظام پاسخگو هستند باشد یا از طریق جریانات سیاسی پذیرفته شده ای باشد که مورد تایید قرار گرفتند یا مانند بعضی از کشورها که می گویند 500 آدم کارشناس باید این فرد را تایید کند، انجام شود؛ این روش ها خوب است زیرا فردی که در یک گوشه است و هیچ اثری ندارد کدام 500 رجال سیاسی او را تایید می کند.
وی با اشاره به اینکه قانون انتخابات مشکلاتی برای جمهوری اسلامی ایران به وجود آورده است است، گفت: در مجلس خبرگان برای 80 خبره بیش از 850 خبره شرکت می کنند اما اگر به یکی از این علما خوب یا بد بگوییم چه؟ اینها خود زمینه مشکلاتی در آینده برای ساختار کشور و ایجاد بدبینی برای نظام به وجود می آورد.
این کارشناس در پایان افزود: اگر با قدرت در محافل بین المللی و با منطق و گفتمان صحیح منافع ملی خود را مورد حفاظت قرار دهیم بسیار ارزشمند است.
گزارش: نجمه خسروپرست
انتهای پیام/4382
https://www.asrehamoon.ir/vdcevx8v.jh8zni9bbj.html
منبع : پایگاه خبری زاهدانه
نام شما
آدرس ايميل شما