تاریخ انتشار :شنبه ۲ مرداد ۱۳۹۵ ساعت ۱۱:۳۲
نبود مکان مستقل برای پرورش شترمرغ و عدم حمایت دولت برای تاسیس کارگاهی در جهت ذبح این پرنده از عمده مشکلات کارآفرین زاهدانی در عرصه تولید می باشد.
تجلی اقتصادمقاومتی با پرورش شترمرغ در زاهدان/ کارآفرینان از نبود کشتارگاه و عدم حمایت دولت رنج می برند
به گزارش سرویس اقتصاد مقاومتی عصرهامون به نقل از زاهدانه، این روزها که مردم با مشکلات زیادی از قبیل بیکاری و مشکلات اقتصادی دست و پنجه نرم می کند شاهد آنیم که رهبر انقلاب بارها در بیانات خود تاکید بر خود کفایی و محقق کردن اقتصاد مقاومتی دارند چرا که اجرای طرح های اقتصاد مقاومتی علاوه بر نقش موثری که در شکوفایی اقتصاد کشور دارد زمینه اشتغالرایی را برای اکثر جوانان فراهم می کند.
در این راستا بسیج سازندگی نیز با ارائه تسهیلات به کارآفرینان به منظور اشتغالزایی و کاهش بیکاری از این افراد حمایت کرده تا بتواند از ظرفیت افراد در عرصه های پرورش زنبور عسل، پرورش دام و طیور، آبزیان و غیره در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی و رفع معضل بیکاری استفاده کند.
سیستان و بلوچستان بعلت شرایط آب و هوایی که دارد بعنوان بهترین محیط برای گسترش و رشد شتر مرغ بشمار می آید اما علی ای حال نه تنها مزایای استفاده از این گوشت در بین مردم ناشناخته مانده بلکه به گفته برخی کارآفرینان عرصه تولید دولت تاکنون هیچگونه اقدامی در جهت ایجاد و راه اندازی کارخانه یا کشتارگاه برای ذبح این پرنده در استان نکرده است.
 
«سید علی حسینی»کارآفرین موفق عرصه اقتصاد مقاومتی در گفت و گو با خبرنگار زاهدانه هدف خود از روی آوردن به این حیطه را ایجاد اشتغالزایی عنوان کرد و گفت: تنها هدف من و چند تن از دوستانم اشتغالزایی برای جوانان بود که در این راه گام های موفق و موثری برداشتیم.

تبدیل شعار به عمل با اشتغالزایی 30 نفر در زاهدان
وی با بیان اینکه به مدت 2 سال در خصوص ورود به این عرصه تحقیق و در کلاسهای آموزشی جهاد سازندگی در شهرهای زاهدان، زابل و تهران شرکت کرده است، افزود: با مشارکت بسیج سازندگی و کمکی که سپاه در دادن تسهیلات بانکی به میزان 10 میلیون تومان کرد توانستم 25 شتر مرغ خریداری و کار خود را آغاز کنیم.
 

این کارآفرین موفق با اشاره به اینکه تاکنون زمینه اشتغالزایی را برای بیش از  30 نفر در استان فراهم کرده است، ادامه داد: هم اکنون مزرعه شعبه 2پرورش شتر در مسیر 55کیلومتری زاهدان_ زابل راه اندازی شده که تا روزهای آتی به بهره برداری می رسد.
وی با بیان اینکه سیستان و بلوچستان بهترین مکان برای گسترش و رشد شتر مرغ را نسبت به سایر نقاط کشور داراست،گفت: تاکنون دولت هیچگونه اقدامی نسبت به راه اندازی و ایجاد یک کارخانه یا کشتارگاه در استان برای ذبح این طیور نکرده که می طلبد دولتمردان حمایت بیشتری از کارآفرینان اقتصادی در این راستا داشته باشند.
 
گفتنی است این کارآفرین عرصه اقتصاد مقاومتی هم اکنون در اداره زندان های زاهدان مشغول به پرورش شتر مرغ بوده که ظرفیت تولیدی سالانه را در سال جاری با150 قطعه شروع کرده و در این  راستا نیز شرکت پخش بین المللی مارال از تهران هم تقاضای همکاری با وی را کرده است.
حسینی عمده مشتریان خود در بحث فروش را کارکنان بانک مرکزی،کشاورزی و سپه عنوان کرد و افزود: کارکنان ادارات دولتی، مجتمع های قضائی، دادگستری، اداره زندان ها، راه و شهرسازی، صندوق کارآفرینی و امید از دیگر مشتریان خرید گوشت شترمرغ می باشند.

نداشتن مکان مستقل و کشتارگاه عمده مشکل کارآفرین زاهدانی
وی عمده مشکلات موجود در این عرصه را نبود مکان مستقل و کشتارگاه برای ذبح و فروش عنوان کرد و ادامه داد: هم اکنون اتاق مجهزی برای قصابی در اداره رندان ها در نظر گرفته شده تا گوشت این پرنده همراه بسته بندی و برند اداره زندان ها بین مصرف کنندگان توزیع شود.
وی در خصوص مزایای این پرنده نیز گفت: ارزش شترمرغ صرفا به گوشت و تخم آن نیست بلکه این پرنده بزرگ دارای محصولات فراوان و با ارزشی است که هیچ دور ریزی ندارد بدی نحو که چربی و روغن، پوست، پر و حتی پوکه تخم آن نیز بازار خاص خود را دارد و در صنایع دستی، کیف، کفش و پزشکی استفاده می‌شود.
 

گوشت شتر مرغ و فواید شگفت انگیز آن برای سلامتی بدن
گوشت شتر مرغ از ارزش غذایی بسیار بالایی برخورداراست بطوری که می توان گفت یکی از کم چرب ترین و سالم ترین نمونه های گوشت قرمز در دسترس است. کاهش وزن، رفع افسردگی و خواب رفتگی، لخته شدن خون، درمان کم خونی، کاهش فشار خون و استرس از جمله فواید استفاده از این گوشت می باشد.
انتهای پیام/ https://www.asrehamoon.ir/vdce7p8v.jh8pni9bbj.html
منبع : پایگاه خبری زاهدانه
نام شما
آدرس ايميل شما