تاریخ انتشار :دوشنبه ۳ آبان ۱۳۹۵ ساعت ۱۳:۲۶
قائم مقام معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادگستری سیستان وبلوچستان گفت: از هر 100 نفر معتاد 10 تا 12 نفر را زنان تشکیل می دهند.
زنان نخستین قربانیان آسیب ها و انحرافات اجتماعی/ قهر راهکار مقابله با آسیبهای اجتماعی نیست
به گزارش سرویس اجتماعی عصرهامون به نقل از زاهدانه، زن ومرد، پیر و جوان نمی شناسد. دردی دارد خانمان سوز که هم اعضای خانواده و هم جامعه از آن رنج می برند. بیکاری، کمبود محبت، دوستان بد، فشارهای اقتصادی، مشکلات خانوادگی، چشم و هم چشمی، فقر و غیره از جمله عوامل گرایش افراد به اعتیاد و مواد مخدر است.
گرچه در سالهای گذشته اعتیاد مختص گروه آقایان بود و کمتر شنیده می شد زنان به این سمت سوق داشته باشند اما این روزها شرایط فرق کرده و از هر 100 نفر معتاد بیش از 10 نفر خانم هستند. در این زمینه باید گفت زنان نخستین قربانیان آسیب ها و انحرافات اجتماعی در جامعه هستند که هرگونه خلل و مشکلی در این قشر بنیان خانواده را تخریب کرده و به آن صدمه می زند از اینرو باید با آگاه سازی آنان از معایب و اثرات ویرانگر مواد مخدر با نواخته شدن زنگ اعتیاد در بین افراد جامعه مقابله کرد تا بیش از این با آمار بالای اعتیاد در جامعه مواجه نباشیم.
 
در این راستا قائم مقام معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادگستری سیستان وبلوچستان قائم مقام معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادگستری سیستان وبلوچستان از مواد مخدر به عنوان یک چالش و آسیب مهم در استان یاد کرد و اظهار داشت: دسترسی آسان به مواد مخدر، فقر و بیکاری در سیستان وبلوچستان باعث شده تا جوانان این استان بیشتر به سمت این آسیب کشیده شوند.
رسول نامی در کارگاه تخصصی پیشگیری از سو مصرف مواد مخدر گفت: مطالعات نشان داده که برخوردهای قهری و تنبیهی راهکار مقابله با آسیب های اجتماعی نیست زیرا نرخ وقوع جرم در ایران10 درصد و در سایر کشورهای پنج درصد است.
وی با اشاره به اینکه اعتیاد در قشر زنان رواج پیدا کرده است، افزود: بر اساس آمارها از هر 100 نفر معتاد 10 تا 12 نفر را زنان تشکیل می دهند.
 
این مسئول بیان کرد: 64 درصد افراد معتاد در سن 11 تا 14 سالگی گرفتار این معضل می شوند که در این راستا برای رفع این مشکل باید تلاش جدی در دستور کار تمام ارگان های ذیربط قرار گیرد.
وی با اشاره به نقش موثرعلما و روحانیون در امر پیشگیری از آسیب های اجتماعی در جامعه گفت: براساس بند 5 اصل 156 قانون اساسی، پیشگیری از وقوع جرم از وظایف دستگاه های قضایی است و همه دستگاه ها موظفند در این امر همکاری کنند از اینرو علما و روحانیون می توانند در امر پیشگیری از آسیب های اجتماعی در جامعه نقش بسزایی ایفا کنند.
نامی آگاه سازی مردم به عواقب، جرائم و آسیب های این معضل و همچنین استفاده از ظرفیت های مردمی را گامی موثر در جهت پیشگیری از اعتیاد مواد مخدر در جامعه عنوان کرد.
انتهای پیام/
  https://www.asrehamoon.ir/vdchiin6.23nwqdftt2.html
منبع : پایگاه خبری زاهدانه
نام شما
آدرس ايميل شما