تاریخ انتشار :پنجشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۵ ساعت ۱۱:۱۴
سیستان و بلوچستان در اوایل امسال با پیگیری استاندار به عنوان مقصد گردشگری سال96درنظر گرفته شده اما با توجه به مشکلاتی که این منطقه دارد، آمادگی منطقه سیستان برای حضور گردشگران و مهمانان جای تامل دارد.
فروش آب معدنی 5 هزار تومانی در شهر 5 هزار ساله سیستان!/ کمبود امکانات گردشگری در شمال استان
به گزارش عصرهامون، نبود راه آسفالته، نبود تابلو راهنمای گردشگران، نبود سرویسها و امکانات لازم، نبود نظارت بر نحوه خدمات رسانی به گردشگران، نبود زیرساختهای لازم و ... از جمله این مشکلات این روزهای سیستان و بلوچستان است.

فروش آب معدنی 5 هزار تومانی در شهر 5 هزار ساله سیستان!
عضو شورای اسلامی شهرستان زابل گفت: منطقه سیستان با توجه به مشکلاتی که در منطقه وجود دارد هنوز فاقد زیرساخت های لازم گردشگری است.
مهدی احمدی در گفت وگو با خبرنگار عصر هامون افزود: به تازگی مسئولان به فکر فعال کردن بخش بوم گردی در منطقه سیستان هستند که با توجه به نزدیکی به سال آینده، این موضوع در این مدت کوتاه تحقق پیدا نخواهد کرد.
وی ادامه داد: هنوز مهانپذیران و محل های اقامت خاصی در منطقه وجود ندارد و اکثر آثار تاریخی موجود در منطقه فاقد تابلو راهنما، راه آسفالت مناسب و امکانات لازم است.
وی اظهار کرد: تبلیغات مناسبی نیز در زمینه آثار گردشگری زابل انجام نشده و جای داشت تا سالجاری در رسانه ها به خصوص رسانه ملی بیش از پیش به این موضوع پرداخته می شد.
وی تاکید کرد: بسیاری از آثار تاریخی منطقه سیستان در مسیر زاهدان وجود دارد ولی با توجه به عدم وجود تابلو راهنما، راه آسفالته تبلیغات و امکانات مناسب مردم به آن مناطق مراجعه نمی کنند.
احمدی با اشاره به فعالیت هیئت استقبال از گردشگران در ایام تعطیلات عید نوروز، خاطر نشان کرد: بهتر است این کار در دوراهی زابل به زاهدان انجام شود و بروشورها و تبلیغات لازم در آنجا تحویل مسافران و گردشگران داده شود.
وی خاطر نشان کرد: در شهر سوخته که یک مقدار وضعیتش نسبت به دیگر آثار تاریخی و باستانی منطقه سیستان بهتر است، نظارت کاملی بر روند فعالیت مسئولان و خدمات رسانی آن منطقه صورت نمی گیرد به طوری که به طور مثال اگر آب معدنی در شهر زابل هزار تومان باشد، در این محل تا5هزار تومان به فروش می رسد و این موضوع عدم نظارت را نشان می دهد.

کمبود امکانات گردشگری در سیستان
نماینده مردم زهک در شورای اسلامی استان در این زمینه گفت: مردم سیستان با شکم گرسنه و دستانی پینه بسته به استقبال گردشگران می روند و با این وضع نمی توانند استقبال خوبی از گردشگران داشته باشند.
حبیب کاشانی در گفت و گو با عصر هامون اظهار کرد: در سیستان به دلیل خشکسالی های پی در پی، بسته بودن مرز، عدم وجود کارخانه و صنایع بزرگ تولیدی و غیره بیشتر جوانان و کشاورزان و دامداران بیکار هستند و زندگی خود را به سختی می گذرانند.
وی با اشاره به اینکه مردم گرسنه سیستان با توجه به مهمان نوازی به استقبال گردشگران سال آینده خواهند رفت، اظهار کرد: مردم سیستان از قدیم الایام مهمان نواز بوده اند و هرچه در خانه داشته اند را برای پذیرایی از مهمانان خود عرضه می کردند اما با توجه به عدم اشتغال آنها، نمی توانند استقبال چندان خوبی را از گردشگران داشته باشند.
کاشانی با تاکید بر کم کاری مسئولان، ادامه داد: معابر مرزی نیز از محل های خوب درآمد برای مردم بود که چندی است که به دلایلی بسته شده اند.
وی خاطر نشان کرد: تبلیغات میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در زمینه آثار تاریخی و باستانی سیستان بسیار کم است به طوری که برخی از آثار را حتی خود مردم منطقه نمی شناسند.
وی خاطر نشان کرد: لازم است مسئولان توجه بیشتری به این مبحث داشته باشند و تا فرصت باقی است، برای تکمیل زیرساختهای گردشگری اقدام کنند.
انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcdxx0n.yt0xn6a22y.html
نام شما
آدرس ايميل شما