تاریخ انتشار :پنجشنبه ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۶ ساعت ۱۰:۵۲
مدیر عامل شرکت گاز استان سیستان وبلوچستان با بیان اینکه لوله کشی گاز قدیمی منازل مورد تایید کارشناسان سازمان نظام مهندسی نیست، گفت: تاکنون 150 انشعاب در زاهدان نصب شده است.
بهره مندی 115 خانوار زاهدانی از مشعل گاز/ لوله کشی گاز قدیمی منازل مورد تایید کارشناسان نیست
به گزارش خبرنگار اقتصادی عصرهامون، طرح انتقال گاز به شرق و جنوب شرق کشور در سال 84 توسط شرکت ملی گاز ایران رقم خورد. این طرح به عنوان خط لوله هفتم سراسری با 907 کیلومتر طول، علاوه بر تامین نیاز گازی استان های سیستان وبلوچستان، کرمان و هرمزگان امکان صادرات گاز به سایر کشورها از جمله پاکستان را فراهم کرد.

پس از رسیدن گاز به سیستان و بلوچستان، ماموریت اصلی گازرسانی به شهرهای استان بود به کندی پیش رفت و سپس متوقف شد تا اینکه پس از 12 سال چشم انتظاری مردم جنوب شرق در پس وعده های تکراری مسئولان بالاخره در 10 اسفند 95 شعله گاز در میدان گاز شهر زاهدان روشن شد آن هم به این امید که تا چند سال آینده مردم این استان پهناور بتوانند از نعمت گاز برخوردار شوند.

مدیر عامل شرکت گاز استان سیستان وبلوچستان در گفت وگو با خبرنگار ما در خصوص پروژه گازرسانی زاهدان اظهار کرد: گازرسانی به مرکز استان سه سال طول می کشد اما در تلاش هستیم تا با رایزنی با سرمایه گذاران و پیمانکاران در سریع ترین زمان مردم را از داشتن نعمت گاز بهره مند کنیم.

محمد حسن طهرانی با اشاره به نصب 110 علمک گاز در کلانشهر زاهدان گفت: از آنجایی که کنده کاری خیابان ها و ترافیک منجر به دردسر مردم می شود پیمانکار فاز نخست علمک گذاری و اشتراک پذیری خیابان های زیباشهر، شهرک مخابرات، بلوار جمهوری و بزرگمهر در اولویت قرار دارد زیرا بیشترین مشترک را داشته و جزو مناطق پرجمعیت شهری محسوب می شوند.

وی با بیان اینکه انتظار می رود تا پایان سال 25 هزار مشترک در این شهر از نعمت گاز بهره مند شوند، افزود: هر محدوده از شهر زاهدان که لوله کشی و علمک گذاری می شود دارای گاز شهری خواهد شد، همچنین برنامه های آموزشی لازم در خصوص نحوه استفاده از گاز نیز از طریق بروشور، نصب بنر و رسانه ها به مردم ارائه خواهد شد.

مدیر عامل شرکت گاز استان ادامه داد: شهروندان برای اشتراک باید اقدام کنند و لوله کشی ها را با تائید کارشناسان سازمان نظام مهندسی انجام دهند تا نیاز به تعویض لوله ها و دوباره کاری نباشد.

وی با تاکید بر این موضوع که از لحاظ بودجه ای با مشکلی مواجه نیستیم، بیان کرد: هزینه مربوط به حق اشتراک برای منازل مسکونی 230هزار تومان است، همچنین هزینه مصرف ماهیانه گاز مشترکین نیز متناسب با میزان مصرفی مورد نیاز آنها سنجیده خواهد شد.

مدیر عامل شرکت گاز استان با بیان اینکه پروژه گازرسانی به سیستان وبلوچستان زمینه اشتغالزایی را برای افراد جویای کار فراهم کرده است، گفت: در این زمینه نیروهای بومی به کار گرفته شدند به گونه ای که در بخش های مختلف به طور مستقیم 500 نفر و به طور غیر مستقیم هزار و 500 نفر مشغول به کار هستند.

وی ادامه داد: طبق برنامه ریزی های انجام شده ابتدا شهرها و سپس روستاها گاز رسانی خواهند شد.
طهرانی با بیان اینکه پروژه گازرسانی قسمت به قسمت پیمان سپاری می شود، افزود: تاکنون 33 میلیارد تومان پیمان سپاری انجام شده به گونه ای که کل این پروژه 130 میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

وی در ادامه با اشاره به اینکه 2 جایگاه CNG د شهر زاهدان پیش بینی شده است، تصریح کرد: برای محقق شدن این مهم منتظر ورود سرمایه گذار در بخش خصوصی هستیم.

این مسئول با بیان اینکه تاکنون 150 انشعاب در زاهدان نصب شده است، ادامه داد: شهروندان باید به علامت آبی رنگی که در کنار درب ورودی منازل درج می شود دقت کنند زیرا این علامت ملاک لوله کشی داخلی ساختمان است که مجریان شرکت پس از مراجعه به منازل بر اساس آن اقدام می کنند.

مدیر عامل شرکت گاز استان با بیان اینکه علمک گذاری های گاز در محدوده زیباشهر نصب شده است، خاطر نشان کرد: لوله کشی گاز قدیمی منازل مورد تایید کارشناسان سازمان نظام مهندسی نیست زیرا گاز مایع موجود در آن ها احتمال زنگ زدگی لوله ها را دارد.

وی با بیان اینکه هیچ مشکل فنی در بحث گازرسانی و ارائه خدمت رسانی به شهروندان وجود ندارد، ادامه داد: به محض نصب علمک گاز و تائید کارشناسان سازمان نظام مهندسی از لوله کشی گاز ساختمان، اقدام به نصب کنتور کرده که در همین راستا تا کنون 115 خانوار از نعمت گاز شهری برخوردار شده اند.

ظرف چند روز آینده تعداد نصب علمک ها در شهر زاهدان به بیش از 2هزار عدد خواهد رسید.
گفتنی است خط لوله گاز ایرانشهر به زاهدان 262 کیلومتر طول دارد که در آن از لوله هایی با قطر 36 اینچ استفاده شده است.

منبع:جوان
انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcgtz9y.ak9tz4prra.html
نام شما
آدرس ايميل شما