تاریخ انتشار :چهارشنبه ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۶ ساعت ۱۱:۴۵
معاون فنی مرکز بهداشت سیستان وبلوچستان معتقد است به دلیل مشکلات گرد وغبار حدود ۷ درصد از جمعیت مردم به آسم مبتلا هستند که اکثر آنان بدلیل عدم استفاده به موقع از داروهای خود دچار حملات تنگی نفس می شوند.
دخانیات و آلودگی هوا دو عامل مهم بیماری های تنفسی/ 7 درصد از جمعیت استان مبتلا به آسم هستند
به گزارش عصرهامون، سرفه، خس خس سینه و تنگی نفس امانش را بریده، چهار ساله بود که دکترها تشخیص دادند به بیماری آسم مبتلا شده و علت آن را سیگاری بودن همسرم عنوان کردند. اکنون یکسال از این جریان می گذرد و هنوز هم فرزندم با این مشکل دست و پنجه نرم می کند، دیگر فضای خانه برای نفس کشیدن وی قابل تحمل نیست بگونه ای که اکثر اوقات به مدت چند روز در بیمارستان بستری می شود. از طرفی هم ترس از سرفه خواب را از چشمان نگین گرفته و این بیماری برای دختر کوچکمان همچون یک کابوس شده است.
بیماری آسم (Asthma) نوعی از بیماریهای ریه بوده که بر مسیر جریان هوا که وظیفه حمل هوا به داخل ریه را برعهده دارد تاثیر گذاشته، باعث نازک شدن و تورم این مسیر شده، مخاط این ناحیه را افزایش می دهد و تنفس فرد مبتلا را سخت کرده و وی را دچار تنگی نفس، خس خس و سرفه می کند. گفته می شود در بعضی از افراد آسم فقط کمی باعث ناراحتی آنها می شود در حالیکه در دیگر افراد این بیماری شدید بوده و آنها را دچار مشکلات جدی و گاها حملات شدید آسم می کند.  



معاون فنی مرکز بهداشت سیستان وبلوچستان آسم را یک بیماری التهابی مجاری تنفسی دانسته که بصورت دوره ای با خس خس سینه همراه است.
دکتر مهدی زنگنه معتقد است اگر چه آسم اغلب در سنین کودکی پدید می آید اما این بیماری دوره های سنی  از نژادهای مختلف و طبقات اقتصادی و اجتماعی را درگیر می کند بگونه ای که بیش از ۳۰۰ میلیون نفر از مردم دنیا به بیماری آسم مبتلا هستند و جمعیت قابل توجهی از این بیماران را هم کودکان و نوجوانان تشکیل می دهند.



به گفته وی در سیستان و بلوچستان هم به دلیل مشکلات گرد وغبار حدود ۷ درصد از جمعیت مردم به آسم مبتلا هستند که اکثر آنان بدلیل عدم استفاده به موقع از داروهای خود دچار حملات تنگی نفس می شوند.
وی مهمترین عوامل خطر بیماریهای مزمن تنفسی را مصرف دخانیات، آلودگی های هوای داخل خانه، آلودگی های هوای بیرون خانه، مواد آلرژی زا، خطرات و آسیب های شغلی دانسته و بیان می کند که هر بيمار مبتلا به آسم بايد پزشکی مطلع و آگاه در زمينه بيماری آسم را به عنوان طبيب معالج و مشاور دراز مدت خود انتخاب کند تا برنامه مشخصی برای مصرف داروها داشته باشد.

انتهای پیام/
 
https://www.asrehamoon.ir/vdcd5x0n.yt0ox6a22y.html
نام شما
آدرس ايميل شما