تاریخ انتشار :پنجشنبه ۱۸ خرداد ۱۳۹۶ ساعت ۱۰:۵۸
سوداگران مرگ همواره برای درآمد های سنگین خود راه های ناجوانمردانه ای را در پیش گرفته اند مثلا در سال های اخیر دیده شده است که با مواد مخدری همچون تریاک سرب قاطی می کنند تا فرد معتاد پس از چند بار مصرف به مرگ فرو برود.
دروازه ای به روی مرگ/ تریاک سرب دار جان افراد را می گیرد
به گزارش عصر هامون به نقل از ندای هیرمند؛ معضلات اجتماعی را می توان به بیکاری، نا هنجاری های اجتماعی ، دختران فراری، طلاق و از  همه مهمتر اعتیاد عنوان کرد.
از این رو در برخی از جوامع جهت اطلاع رسانی در خصوص مشکلات اعتیاد و همچنین عواقب پس از مصرف مواد مخدر روانشناسانی به کار گرفته شده اند تا در این خصوص توضیحات لازم را به افراد عنوان کرده و آنها را از این خطرات آگاه سازند.
در ایران اکثر معتادان به مواد مخدری همچون شیشه، تریاک، حشیش، و ... اعتیاد دارند که کارشناسان بر این باور هستند مضرات مواد صنعتی بیش از مواد مخدری همچون تریاک است.
امروزه تریاک نیز به مانند مواد قدیمی خود تغیرات زیادی را داشته است، مثلا شاید دیده باشید که افراد قدیمی در دوران پهلوی به تریاک اعتیاد داشته اند و همواره این ماده مخدر خطرناک را استعمال می کنند .
سوداگران مرگ همواره برای درآمد های سنگین خود راه های ناجوانمردانه ای را در پیش گرفته اند مثلا در سال های اخیر دیده شده است که با مواد مخدری همچون تریاک سرب قاطی می کنند تا فرد معتاد پس از چند بار مصرف به مرگ فرو برود.
اینکه سرب ماده ای خطرناک است توسط کارشناسان تایید شده است و مواد فروشان بر این باور هستند که افزودن این ماده به تریاک می توانند افراد را زودتر از موعد درگیر این ماده خطرناک بکنند و در نتیجه مشتری بیشتری را برای خود جذب کنند.
 
افزایش آمار مرگ و میر ناشی از مصرف تریاک‌های سرب‌دار
 
 
محمدرضا قدیرزاده در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به آمار مسمومیت‌ها و همچنین موارد فوتی ناشی از مصرف تریاک سرب‌دار اظهار کرد: باتوجه به اینکه بیشترین مواد مصرفی در کشور را برابر آمارها همچنان مخدر تریاک شامل می‌شود، متاسفانه در ماه‌های اخیر شاهد افزایش مسمومیت با سرب در میان مصرف‌کنندگان این مواد بودیم.
وی با بیان اینکه این مسمومیت متعلق به نقطه خاصی از کشور نبوده و در بسیاری از مناطق احتمال وقوع آن وجود دارد، گفت: ضعف و بی‌حالی، دردهای استخوانی، ضعف عضلانی، یبوست، درد شکمی و... از علائمی است که مصرف‌کنندگان تریاک‌های سرب‌دار ممکن است به آن دچار شوند، اما با توجه به اینکه تمامی این علائم غیراختصاصی بوده و ممکن است در مورد دیگر بیماری‌ها نیز صادق باشد این افراد با مراجعه به پزشک عمدتا متوجه مشکل خود نشده و حتی برخی پزشکان نمی‌دانستند علت آن مصرف تریاک سرب‌دار است.
این عضو گروه مطالعات اعتیاد مرکز تحقیقات پزشکی قانونی با بیان اینکه متاسفانه عده‌ای از این افراد تحت عنوان عمل آپاندیس به اتاق عمل نیز اعزام شده اند، خاطرنشان کرد: در بررسی مواردی که به پزشکی قانونی ارجاع شده بود متوجه شده بودیم که مصرف طولانی مدت تریاک و همچنین مصرف تریاک سرب‌دار باعث این مسمومیت شده است.
قدیرزاده درباره اینکه آیا مسمومیت با تریاک سرب‌دار حتی با یک بار مصرف نیز رخ می‌دهد نیز اظهار کرد: گرچه ممکن است به دلیل وجود بالای سرب در تریاک این اتفاق رخ دهد، اما عمده مسمومیت‌ها درباره افرادی بوده که تریاک را به شکل خوراکی و سابقه مصرف 10 تا 15 سال داشته‌اند، البته این آمار در ماه‌های اخیر افزایش یافته که شاید دلیل آن ورود محموله‌ای از تریاک‌های سرب‌دار به کشور باشد. https://www.asrehamoon.ir/vdciqpa3.t1awq2bcct.html
نام شما
آدرس ايميل شما