تاریخ انتشار :سه شنبه ۲۷ تير ۱۳۹۶ ساعت ۱۱:۵۵
گزارش عصرهامون از اقدامات بسیج سازندگی در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی؛

اشتغال زایی برای 2 هزار نفر با هنر دست زنان بلوچ و سیستانی/ 19 محصول استان در لیست قطب سازی اقتصادی

سیستان و بلوچستان دارای محصولات تولیدی زیادی در بخش های مختلف می باشد که در راستای رونق اقتصادی، قطب سازی آنها در دستور کار مسئولان قرار گرفته است.
اشتغال زایی برای 2 هزار نفر با هنر دست زنان بلوچ و سیستانی/ 19 محصول استان در لیست قطب سازی اقتصادی
به گزارش خبرنگار اقتصادی عصرهامون، سیستان و بلوچستان استانی 4فصل می باشد که دارای ظرفیت ها و پتانسیل های مختلفی در بخش های گوناگونی به مثل کشاورزی، معدن، صنایع دستی، صنعت، وزرش و غیره می باشد و با اینکه استانی صنعتی به شمار نمی آید، اما تولیداتی دارد که در نوع خود بی نظیر است و نیاز است بیشتر به آن پرداخته شود تا علاوه بر رفع مشکل بیکاری، اقتصاد استان را نیز رشد دهد.

در این زمینه خبرنگار اقتصادی عصرهامون با دو مسئول بسیج سازندگی استان مصاحبه ای انجام داد.

19محصول استان در حال قطب سازی شدن می باشند
سرهنگ علی اکبر جعفری مسئول بسیج سازندگی سیستان و بلوچستان در گفت و گو با خبرنگار عصرهامون گفت: براساس نیاز استان، از سال گذشته قطب سازی 19محصول تولیدی استان در دستور کار بسیج سازندگی استان قرار گرفته است.

وی افزود: در سال گذشته در 19شهرستان استان، برترین محصول تولیدی را شناسایی و در راستای معرفی آن ها و ایجاد اشتغال پایدار، قطب سازی آن محصول برای یک منطقه و برند سازی محصول در دستور کار بسیج سازندگی قرار گرفت.

وی ادامه داد: در این راستا از سال گذشته تسهیلات قرض الحسنه نیز در نظر گرفته شده و تولید کنندگان محصولات از این تسهیلات بهرمند می شوند.
سرهنگ جعفری اظهار کرد: نیاز است تا در این زمینه دیگر دستگاه ها و نهادهای مرتبط ورود جدی داشته و با بسیج سازندگی همکاری داشته باشند.

مسئول بسیج سازندگی استان خاطر نشان کرد: یکی از مشکلات این بخش این است که محصولات تولیدی از بهترین کیفیت ساخته می شود و براین اساس قیمت بالاتری را دارا می باشند اما اجناس چینی با کیفیت و قیمت پایین وارد کشور می شود و محصولات تولیدی زیاد خریدار پیدا نمی کند.

سوزن دوزی،سکه دوزی و صدف کاری برای توسعه بخش اقتصاد مردم در دستور کار قرار دارد
مسئول بسیج سازندگی چابهار گفت: سه بخش سوزن دوزی، سکه دوزی و صدف کاری از سال گذشته برای اشتغال افراد بیکار این شهرستان در دستور کار قرار گرفته است.

امید پژوهش در گفت و گو با خبرنگار عصرهامون افزود: از سال گذشته در سه زمینه سوزن دوزی، سکه دوزی و صدف کاری 16کارگاه تولیدی در حوزه استحفاظی شهرستان چابهار راه اندازی شده است و بالغ بر 220نفر در این کارگاه ها درحال فعالیت می باشند.

وی ادامه داد: بزرگترین مشکل در زمینه این فعالیت های تولیدی، نبود بازار مناسب است که این موضوع باعث شده تا برخی از کارگاه ها به صورت نیمه فعال و یا غیر فعال در آیند و در این راستا از مسئولان نهادهای مرتبط درخواست می کنیم همکاری لازم را در این زمینه با تولیدکنندگان داشته باشند.

پژوهش حضور دلالان را از دیگر مشکلات این بخش عنوان کرد و گفت: متاسفانه دلالان محصولات تولیدی این هنرمندان را به قیمتی بسیار پایینی خریداری و به قیمتی بالا به دیگران می فروشند و سود دلالی خود را می برند و با یک بازاریابی مناسب و برند سازی می توانیم جلوی این مسائل را به راحتی بگیریم.

وی گفت: زمینه ایجاد اشتغال در سه بخش سوزن دوزی، سکه دوزی و صدف کاری تا 2هزار نفر در یک سال را به راحتی می توانیم ایجاد کنیم اما باید موانع سد راه این بخش از میان برداشته شود.

وی تاکید کرد: درصورت همکاری مناسب مسئولان، این شهرستان می تواند به عنوان قطب سوزن دوزی، سکه دوزی و صدفکاری در کشور مطرح شود.

مسئول بسیج سازندگی چابهار در پاسخ به سوال خبرنگار عصرهامون در زمینه تلاشها برای برند سازی نیز گفت: برند سازی یکی از کارهای بسیار مهمی است که از سال گذشته در دستور کار بسیج سازندگی قرار گرفته و امیدواریم هرچه سریعتر به نتیجه مطلوبی برسد.
با موارد گفته شده نیاز است تا دستگاه های دولتی در این زمینه ورود پیدا کرده و با هم انسجام داشته باشند.
انتهای پیام/
 
https://www.asrehamoon.ir/vdcbwsb9.rhb0apiuur.html
نام شما
آدرس ايميل شما

مهم ترین اولویت دستگاه اجرایی در استان از نگاه شما چه باید باشد؟
توجه به زیرساخت ها در استان
توزیع عادلانه ارزاق عمومی و کالاهای اساسی
مرتفع نمودن مشکلات فرهنگی و آسیب های اجتماعی
برخورد با مفاسد اقتصادی و ویژه خواری ها