تاریخ انتشار :يکشنبه ۵ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۱۰:۱۶
در حالی تهدید سلامت مردم و ارائه اطلاعات نادرست، پرآسیب ترین وجه حضور تبلیغات دارو در فضای مجازی است که به گفته عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی کالاهای آسیب رسان به سلامت تحت هیچ شرایطی نباید تبلیغات شوند.
نبض داروهای تقلبی در فضای مجازی می تپد/ عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس:کالاهای آسیب رسان به سلامت نباید تبلیغات شوند
به گزارش عصرهامون، در حالی سلامت مردم در فضای مجازی بازیچه دست عده ای سودجو شده است که این روزها شاهد پیچیده شدن نسخه علاج بخش بیماری ها از خدمات آرایش- بهداشتی گرفته تا عمل های جراحی یا تجویز داروهای گیاهی و شیمیایی دست ساز و غیره در کانال های مختلف هستیم.
 تهدید سلامت مردم و ارائه اطلاعات نادرست، پرآسیب ترین وجه حضور تبلیغات دارو در این گروه های تلگرامی است که در بیشتر موارد نیز مدیران این گروه ها و کانال ها، هیچ سررشته و تخصصی درحوزه سلامت ندارند و صرفا مطالب اینترنتی را از منابع نامطمئن، کپی می کنند و بدون سنجش صحت و سقم مطالب، محتواهای غیرعلمی را در گروه های تلگرامی منتشر می کنند. 
علی ای حال قاچاق فرآورده های سلامت یعنی غذا و دارو یکی از مهم ترین انواع قاچاق می باشد که باید به شدت با آن مبارزه شود زیرا علاوه بر اینکه سلامت جسمانی مردم را به مخاطره می اندازد تاثیر فراوانی هم بر تغییر سبک و شیوه زندگی مردم دارد به گونه ای که گاها خسارت در این حوزه را به سختی می توان جبران کرد.
 
تشدید توزیع داروهای قاچاق دستاورد گسترش شبکه های اجتماعی
محمد نعیم امینی فرد در این خصوص با اشاره به تقلبی و قاچاقی بودن داروهایی که از شبکه های ماهواره ای و فضای مجازی تبلیغ می شوند، اظهار کرد: با توسعه شبکه های اجتماعی امکان سوء استفاده از داروها شدت گرفته است به گونه ای که اطلاعاتی که در مورد این داروها ذکر می شود با واقعیت تطابق ندارد.
وی با اشاره به اینکه طرح ممنوعیت تبلیغات و معرفی محصولات و خدمات غیرمجاز و آسیب‌رسان به سلامت طی دو نوبت به شورای نگهبان ارائه و  اصلاح آن جهت تامین نظر شورای نگهبان طی چند روز اخیر در دستور کار صحن قرار گرفت،گفت: در دنیا امکان سوء استفاده از وسایل ارتباط جمعی امکان پذیر است اما متناسب با آن قوانین مربوطه روزآمد می شود و در ایران نیز به این موضوع توجه شده است.
وی در ارتباط با کالاهای آسیب رسان سلامت، توجه به دو مقوله را مهم دانست و افزود:  بر اساس طرح ممنوعیت تبلیغات کالاهای آسیب رسان به سلامت تحت هیچ شرایطی نباید تبلیغات شوند و برخورد قانونی لازم نیز با متخلفان انجام می شود.
 

مردم به سمت استفاده از مواد غذایی سالم روی آورند
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی ادامه داد: برای کاهش آسیب های ناشی از مصرف گوشت های فرآوری شده باید نظارت مناسبی بر فرآیند آنها  انجام شود.
وی با اشاره به افزایش آگاهی مردم نسبت به مضرات و آسیب های سوسیس و کالباس بیان کرد: فرهنگ سازی ها در این رابطه بیشتر شود تا مردم به سمت استفاده از مواد غذایی سالم روی آورند.
 
کنترل مصرف کالاهای آسیب رسان به سلامت با وضع عوارض تحقق می یابد
امینی فرد با تاکید بر ضرورت وضع عوارض بر تولید کالاهای آسیب رسان خاطر نشان کرد: عوارض نقش بازدارنده ای را در کاهش مصرف دخانیات و سایر کالاهای آسیب رسان دارد و در واقع کنترل مصرف کالاهای آسیب رسان به سلامت با وضع عوارض تحقق می یابد.   
نماینده مردم ایرانشهر در مجلس شورای اسلامی در پایان با یادآوری اصلاح چند ماده از طرح ممنوعیت تبلیغات و معرفی محصولات و خدمات غیرمجاز و آسیب‌رسان به سلامت در صحن علنی مجلس، تصریح کرد: در برنامه پنجم توسعه بند قانونی در خصوص منع تبلیغ مواد غذایی آسیب رسان به سلامت وجود داشت اما به جهت آنکه این بند جامع و مانع نبود و ابزارهای نوین مانند شبکه های مجازی در آن ذکر نشده بود بنابراین ضرورت تدوین طرحی جامع و تبدیل آن به قانون در دستور کار قرار گرفت.
انتهای پیام/
 
 
https://www.asrehamoon.ir/vdciyva3.t1a3q2bcct.html
نام شما
آدرس ايميل شما