تاریخ انتشار :سه شنبه ۱۳ شهريور ۱۳۹۷ ساعت ۰۸:۱۵
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات سیستان و بلوچستان را گذرگاه اتصال جمهوری اسلامی در حوزه دیتا به جامعه ارتباطی بین الملل دانست و گفت: متاسفانه با این حال این خطه از کشور در شاخص های ارتباطی رتبه 31 را دارد.
وزیرارتباطات و فناوری اطلاعات
وزیرارتباطات و فناوری اطلاعات
به گزارش عصرهامون، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات که روز گذشته به منظور شرکت در چند برنامه به سیستان و بلوچستان سفر کرد پس از ورود به چابهار و ادای احترام به مقام شامخ شهدا در نشست شورای اداری این شهرستان حضور یافت.

پوشش تلفنی در تمام جاده های سیستان و بلوچستان برقرار می‌شود
محمد جواد آذری جهرمی با بیان اینکه سیستان و بلوچستان 4 هزار و 700 کیلومتر جاده دارد، که از این میزان هزار و 400کیلومتر فاقد ارتباط است، گفت: مقرر شده تا پایان سال جاری پوشش تلفنی در تمام جاده های سیستان و بلوچستان برقرار شود.
وی در ادامه از برطرف شدن مشکل اینترنت در مرز ریمدان چابهار خبر داد و افزود: تا  10 روز آینده شاهد تحولی عظیم در این منطقه خواهیم بود چون سیستان و بلوچستان ظرفیت‌های گردشگری فراوانی دارد که  توسعه ارتباطات می‌تواند بسیاری از مشکلات مردم را مرتفع سازند.
وی تصریح کرد: در سیستان و بلوچستان 5 هزار روستای بالای 20خانوار وجود دارد که 95 درصد از آنها از ارتباط کامل مخابراتی نظیر تلفن، همراه و اینترنت محروم هستند.
وزیر ارتباطات ادامه داد: از مجموع روستاهایی که ارتباط کامل مخابراتی دارند 34 درصد 2 سرویسه، 58 درصد تک سرویسه و 14درصد هیچ گونه راه ارتباطی ندارند پیش بینی شده تا پایان سال ارتباط به 25 درصد برسد و برای 14 درصد فاقد ارتباط در استان نیز اقدامات لازم انجام شده تا حداقل یک ارتباط
داشته باشد.
 
سیستان و بلوچستان گذرگاه اتصال جمهوری اسلامی در حوزه دیتا
وی با بیان اینکه سیستان و بلوچستان منطقه ای است که به دلیل پراکندگی از بسیاری از امکانات بی بهره است، گفت: باید برای سرمایه گذاری در این استان شرایط فراهم شود که در حال حاضر دولت بیش از 450 میلیارد تومان و بخش خصوصی 132 میلیارد تومان در بحث ارتباطات در این استان سرمایه گذاری انجام داده اند.
آذری جهرمی سیستان و بلوچستان را گذرگاه اتصال جمهوری اسلامی در حوزه دیتا به جامعه ارتباطی بین الملل دانست و ادامه داد: متاسفانه با این حال سیستان و بلوچستان در شاخص های ارتباطی رتبه 31 را دارد.
وی بیان کرد:750 کیلومتر فیبر نوری در سال جاری در استان کار شده است، همچنین حدود 330 دکل مخابراتی در این استان نوسازی و یا جدید ساخته شده تا پوشش خدمات افزایش پیدا کند.
وی در ادامه تصریح کرد: چهار هزار و 700 کیلومتر در سیستان و‌بلوچستان جاده وجود دارد که هزار و 400 کیلومتر آن فاقد پوشش ارتباطات است و تا پایان سال با احداث 69 سایت جاده ای تمام هزار و 400 کیلومتر را تحت پوشش قرار می دهیم.  
 
سه طرح زیرساختی ارتباطی سیستان و بلوچستان افتتاح شد
در ادامه این سفر نیز همزمان با حضور وزیر ارتباطات و‌فناوری اطلاعات با انجام ۵۸۰ میلیون تومان سرمایه گذاری، سه طرح بزرگ زیرساختی ارتباطاتی در استان سیستان و بلوچستان افتتاح شد.
ایجاد‌ 750 کیلومتر فیبرنوری درون استانی بین شهری، بهره برداری از 330 سایت جدید الاحداث یا نوسازی شده، احداث تلفن ثابت روستایی برای دو هزار و215 روستای استان دستاوردهای این سه پروژه بزرگ است.
 
انتهای پیام/
 
https://www.asrehamoon.ir/vdcamyn6a49nwm1.k5k4.html
نام شما
آدرس ايميل شما