ms']['section_id'] =0; ?>ms']['section_id'] =0; ?> توانمندسازی، مناسب ترین راه پیش گیری از وابستگی مددجویان | عصر هامون
تاریخ انتشار :يکشنبه ۱۶ دی ۱۳۹۷ ساعت ۱۵:۵۵
مدیرکل کمیته امداد سیستان و بلوچستان گفت: با تغییرات ایجاد شده در سطح مدیریت، بازنگری هایی در اساسنامه کمیته امداد ایجاد شد و توانمندسازی به جای حمایت صرف از افراد تحت پوشش به عنوان اولویت اصلی این نهاد در دستور کار قرار گرفت.
توانمندسازی، مناسب ترین راه پیش گیری از وابستگی مددجویان
به گزارش عصرهامون، مهدی عبادی در نشست خبری ظهر امروز با اصحاب رسانه در محل سالن جلسات اداره کل کمیته امداد برگزار شد گفت: تعداد خانوارهای تحت پوشش تا به این لحظه 157 هزار و822 خانواده است که بالغ بر 57 هزار خانواده از این رقم در سال جاری زیر چتر حمایتی این نهاد قرار گرفته اند.

عبادی ادامه داد: در خصوص حمایت از دانش آموزان و دانشجویان 44هزار و 700 دانش آموز مبلغ 102 هزار تومان و 5 هزار و 649دانشجو مبلغ 900 هزار تومان سرانه سالانه دریافت می کنند.

وی تصریح کرد: 12هزار و 800 سبد حمایتی برای کمک به رفع سو تغذیه کودکان زیر 6 سال با ارزش 92 هزار تومان به خانواده های این کودکان اعطا شده است.

عبادی در ادامه گفت: همچنین پرداخت حق بیمه تامین اجتماعی برای 10هزار و248 زن سرپرست خانوار انجام گرفته و این افراد بعد از گذراندن سنوات به عنوان بازنشسته تامین اجتماعی تلقی می شوند و حقوق بازنشستگی دریافت می کنند.

مدیرکل کمیته امداد استان گفت: 4هزار و 864 کمک هزینه تهیه جهیزیه به مددجویان اعطا شده که این مبلغ برای نوعروسان 3 میلیون و 500هزار تومان و برای تازه دامادها یک میلیون و 200 هزار تومان بوده است.

وی با بیان اینکه در 9 ماهه ابتدایی سال جاری 4هزار و517نفر از مددجویان از وام ضروری 5 میلیونی استفاده کرده اند گفت: کمیته امداد چند سال است که به عنوان دستگاه برتر در امر اشتغال معرفی می شود و دلیل اصلی این موفقیت در یافتن استعدادهای شخص جویای کار و هدایت وی به سمت شغل مناسب بوده است.

عبادی گفت: این هدایت و استعداد سنجی تنها برای مددجویان محدود نمی شود و امروزه هر فرد نیازمند کار که برای دریافت مشاوره به این نهاد مراجعه کند از این خدمت بهره مند می شود.

وی تصریح کرد: 780 مورد وام اشتغال با سقف 15 میلیون تومان به متقاضیان تحت پوشش پرداخت شده که در حال رایزنی برای افزایش سقف آن هستیم.

وی علت اصلی عدم ورود کمیته امداد به حوزه صنایع بزرگ و ایجاد فرصت های شغلی این چنین را منع قانونی در این خصوص عنوان کرد و گفت: طبق اساسنامه کمیته امداد متولی ایجاد اشتغال خرد و خانگی است و مسئولیتی در بحث کلان این موضوع ندارد.

وی همچنین از امضای تفاهم نامه ای با پارک علم و فناوری خبر داد و گفت: طبق این تفاهم نامه مقرر شد تا 100 نفر از مددجویان با استفاده از امکانات و آموزش های این مرکز به شکل علمی به تولید محصولات بروز و مطابق سلیقه مشتری اقدام کنند و پس از آن تولیداتشان به صورت تضمینی خریداری شود.

وی بیان کرد: در امر کاریابی مددجویان بسته ای برای آن دسته از  کارفرمایانی که با کمیته همکاری کرده و از مددجویان به عنوان نیروی کار خود استفاده کند در نظر گرفته شده که این مساله برای کارفرمایان در استان  علاوه بر بسته عمومی، شامل یک بسته خصوصی نیز می شود.

وی ادامه داد: در این بسته ها کمیته امداد علاوه بر پرداخت حق بیمه نیروی کار تا دو سال، مبلغ 20 میلیون تومان وام قرض الاحسنه به ازای هر نفر به کارفرما پرداخت می کند و کارفرما می تواند تا سقف 5 نفر از این امکان استفاده کند.

وی تصریح کرد: همچنین چرخه تولید دام سبک در سیستان با مشارکت آستان قدس رضوی و قرارگاه سازندگی سپاه پاسداران در دست اقدام است که با راه اندازی آن، کلیه علوفه مورد نیاز از مزارع و کشت زارهای بلوچستان تامین می شود.

وی گفت: در خصوص تهیه مسکن مددجویان تفاهم نامه ای با قرارگاه قدس سپاه پاسداران امضا شده که در چندین مرحله تمدید می شود و طی آن علاوه بر 881 واحد روستایی ساخته شده در سال جاری، ساخت 919 واحد دیگر نیز در دستور کار قرار می گیرد و امیدواریم بتوانیم تا پایان تیر ماه سال آینده کلیه 919 واحد را به متقاضیان واگذار کنیم.

عبادی با بیان اینکه واحدهای ساخته شده با زیربنای 50 متر و شامل پذیرایی، آشپزخانه، اتاق خواب و سرویس بهداشتی است گفت: مجموع آورده هر واحد از این مسکن های روستایی 35 میلیون تومان بوده که سهم مددجو از این رقم تنها 4 میلیون است.

وی اذعان کرد: در بخش فعالیت های فرهنگی علاوه بر برنامه های آموزشی نظیر آموزش دختران بازمانده از تحصیل و خدماتی از این قبیل، اعزام 750 نفر از سالمندان در دو گروه مجزا در غالب طرح شوق زیارت را به مشهد مقدس داشتیم و تلاش میکنیم این رقم را تا پایان سال به 2 هزار نفر برسانیم.

این مقام مسئول با بیان اینکه در خصوص مشارکت های مردمی از مددجویان استان پیشرفت بسیار مناسبی داشتیم تصریح کرد: 29 هزار و287 نفر یتیم در استان داریم که حدود 21 هزار نفرشان زیر 18 سال هستند و از این رقم تنها 3هزار نفر فاقد حامی هستند.

وی با تاکید بر اینکه کمیته امداد همچون سایر دستگاه ها ردیف بودجه دارد گفت: ادعاهای کذب و شایعات زیادی نسبت به این مجموعه مطرح می شود اما مردم باید بدانند این نهاد حتی حق صرف درآمد حاصل از کمک های مردمی یک شهر در شهر دیگری را ندارد.

عبادی با بیان اینکه تا کنون بیش از 5 میلیارد و 500میلیون تومان زکات واجب و مستحب از سطح استان جمع آوری شده گفت: دلگان یکی از شهرها فعال و با مشارکت بالا در این خصوص است.

وی با بیان اینکه هزار و 615 خانوار زندانی نیازمند تحت پوشش کمیته امداد حضرت امام هستند گفت: در 9ماهه ابتدایی سال، 9 میلیاردو740 میلیون ریال صدقه از شهرهای مختلف استان جمع آوری شده است.

عبادی تصریح کرد: در بخش اشتغال روستایی 330 پرونده به کارگروه ملی معرفی شده که 250 مورد واریز شده است.

وی اذعان کرد: علیرغم حمایت ها و کمک های گسترده این نهاد در منطقه سیستان، متاسفانه محرومیت در این منطقه بیشتر از آن چیزی است که با طرح ها و کمک های کمیته امداد مرتفع شود.

مهدی عبادی در پایان گفت: تاکنون 29 روستای فاقد برق را به هر لحاظ کاملا سرویس دهی و مدیریت کرده ایم و در ادامه تلاش می کنیم تا 668 روستا دیگر را در 19 دهستان مدیریت و سرویس دهی کنیم.
 
انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdceof8zojh87zi.b9bj.html
نام شما
آدرس ايميل شما