تاریخ انتشار :يکشنبه ۱۶ دی ۱۳۹۷ ساعت ۱۶:۴۴
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) سیستان و بلوچستان خبر داد:

جمع آوری 21میلیارد و 742میلیون ریال صدقه در طی 9ماه

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) سیستان و بلوچستان گفت: در 9ماه امسال، 21میلیارد و 742میلیون ریال صدقه داز نقاط مختلف استان جمع آوری شده است.
جمع آوری 21میلیارد و 742میلیون ریال صدقه در طی 9ماه
به گزارش عصرهامون به نقل از زاهدنیوز، مهدی عبادی در نشست خبری با اصحاب رسانه ضمن تشریح برنامه های کمیته امداد امام خمینی(ره) استان، افزود: در 9ماه امسال، 21میلیارد و 742میلیون ریال صدقه از نقاط مختلف استان جمع آوری شده که مبالغ جمع آوری شده در هر شهر، در همان منطقه براساس قانون و شرع هزینه خواهد شد و به دیگر نقاط انتقال داده نمی شود.
وی بیان کرد: برخی این میگویند پول های صدقات و زکات و غیره به جیب کارمندان کمیته امداد امام خمینی(ره) می رود در حالی که به هیچ وجه این تفکر درست نیست و نیروها و پرسنل این نهاد نیز به مثل سایر نهاد دولتی از دولت حقوق می گیرند.
وی اضافه کرد: از ابتدا تا پایان آذرماه امسال، ۱۵۷ هزار و 822 خانوار تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(زه) سیستان و بلوچستان قرار گرفته اند.
وی اضافه کرد: در بخش دانش آموزی، ۴۴ هزار و ۷۰۰ دانش آموز خدمات دهی می شوند که سرانه هزینه هر دانش آموز ۱۰۲ هزار تومان در هر سال تحصیلی است، ۵ هزار و 549 دانشجو نیز سرانه ۹۰۰ هزار تومانی از کمیته امداد امام خمینی(ره) استان در هر مقطع دریافت می کنند.
وی افزود: در زمینه کمک به رفع سوء تغذیه کودکان زیر ۶ سال حدود ۱۲ هزار و ۸۰۰ نفر در سیستان و بلوچستان با همکاری دانشگاه های علوم پزشکی در استان سرانه سبد کالا با هزینه ۹۲ هزار تومان دریافت می‌کنند، این طرح دوره ای 6ماهه دارد و پس از آن افراد پایش شده و درصورت نیاز یک دوره برای افراد تمدید و درصورت رفع سوء تغذیه، فرد دیگری جایگزین می شود.
عبادی تصریح کرد: در زمینه کمک به ازدواج جوانان ۴ هزار و ۸۶۴ مورد کمک شده و در این خصوص برای دختران ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان و برای پسران یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان هزینه می شود.
وی گفت: امسال با پیگیری های فراوان هیچ پشت نوبتی در هیچ بخشی نداریم و روزانه مشکلات مددجویان رفع و کارها به روز انجام می شود مکر آنکه مشکل از سوی خود فرد باشد.
وی ادامه داد: طی 9ماه امسال 4هزار و 517نفر از مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره) از وام ضروری 50میلیون ریالی این نهاد بهره مند شده اند.
وی تصریح کرد: 780 مورد وام اشتغال با سقف 15 میلیون تومان به متقاضیان تحت پوشش پرداخت شده که در حال رایزنی برای افزایش سقف آن هستیم.
وی علت اصلی عدم ورود کمیته امداد به حوزه صنایع بزرگ و ایجاد فرصت های شغلی این چنین را منع قانونی در این خصوص عنوان کرد و گفت: طبق اساسنامه کمیته امداد متولی ایجاد اشتغال خرد و خانگی است و مسئولیتی در بحث کلان این موضوع ندارد.
وی همچنین از امضای تفاهم نامه ای با پارک علم و فناوری خبر داد و گفت: طبق این تفاهم نامه مقرر شد تا 100 نفر از مددجویان با استفاده از امکانات و آموزش های این مرکز به شکل علمی به تولید محصولات بروز و مطابق سلیقه مشتری اقدام کنند و پس از آن تولیداتشان به صورت تضمینی خریداری شود.
عبادی تصریح کرد: در زمینه کاریابی مددجویان، بسته ای برای آن دسته از کارفرمایانی که با این نهاد همکاری کرده و از مددجویان، به عنوان نیروی کار خود استفاده کنند، در نظر گرفته شده که این مساله برای کارفرمایان در استان علاوه بر بسته عمومی، شامل یک بسته خصوصی نیز می شود.
وی ادامه داد: در این بسته ها کمیته امداد امام خمینی (ره) علاوه بر پرداخت حق بیمه پیمانکار تا دو سال، مبلغ 20 میلیون تومان وام قرض الاحسنه به ازای هر نفر به کارفرما پرداخت می کند و کارفرما می تواند تا سقف 5 نفر از این امکان استفاده کند.
وی تصریح کرد: همچنین چرخه تولید دام سبک در سیستان با مشارکت آستان قدس رضوی و قرارگاه سازندگی سپاه پاسداران در دست اقدام است که با راه اندازی آن، کلیه علوفه مورد نیاز از مزارع بلوچستان تامین می شود.
وی گفت: در زمینه مسکن مددجویان، بین کمیته امداد امام خمینی (ره) و قرارگاه قدس سپاه در جنوب شرق کشور تفاهم نامه ای ایجاد شده که سال گذشته قرار شد ۸۸۱ واحد ساخته شود که ۸۰۰ واحد در هفته گذشته در پی سفر معاون اول رئیس جمهور افتتاح شد و امسال نیز ۹۱۹ واحد دیگر قرار است احداث شود و تا تیرماه سال آینده به بهره برداری برسند.
این مسئول در خصوص بیمه زنان سرپرست خانوار نیز گفت: در حال حاضر، 10هزار و ۲۴۸ نفر از زنان سرپرست خانوار در سیستان و بلوچستان بیمه هستند که به مثل دیگر بیمه شدگان تامین اجتماعی پس از بازنشستگی از چرخه کمیته امداد امام خمینی(ره) خارج و مستری بگیر بیمه می شوند.
وی در خصوص ایتام نیز گفت: در حال حاضر 29هزار یتیم در سیستان و بلوچستان وجود دارند که از این تعداد 21هزار نفر زیر 18 سال هستند و با تلاش های صورت گرفته اکثر آنها دارای حامی هستند و تنها 3هزار نفر فاقد حامی هستند که امیدواریم در هیئت دولت و مجلس شورای اسلام چاره اندیشی شده و تمامی ایتام استان دارای حامی شوند.
وی با اشاره به اینکه در 9ماه امسال، ۵میلیارد و 500میلیون تومان زکات در سطح استان جمع آوری شده و این رقم نسبت به گذشته رشد خوبی را نشان می دهد.
عبادی افزود: از جمله اقداماتی که کمیته امداد به دنبال خشکسالی برای مردم منطقه سیستان انجام داده می توان به توزیع سبد کالای حمایتی، رسیدگی به خانوارها، آبرسانی با تانکر، ساخت سرویس بهداشتی و غیره اشاره کرد.
انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcjyaev8uqey8z.fsfu.html
نام شما
آدرس ايميل شما