کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

در اولین نشست خبری دبیر کل جمعیت هلال احمر کشور مطرح شد:

اجرای طرح ققنوس در مدارس سیستان و بلوچستان با 120میلیارد تومان هزینه/ آموزش دوره های امدادی در اولویت وزارت آموزش و پرورش

19 دی 1397 ساعت 11:45

دبیر کل جمعیت هلال احمر کشور گفت: طرح ققنوس در راستای تجهیز مدارس به سیستم گرمایشی استاندارد در سیستان و بلوچستان در دست اجرا است.


به گزارش عصرهامون به نقل از زاهدنیوز، محمودرضا پیروی ظهر امروز در اولین نشست خبری خود با اصحاب رسانه که در سالن اجتماعات جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان برگزار شد، افزود: صبح امروز در یکی از روستاهای نزدیک به زاهدان، اولین مدرسه دو کلاسه، مجهز به سیستم گرمایشی استاندارد شد.
پیروی ادامه داد: بعد از حادثه تلخ مدرسه اسوه حسنه زاهدان، همه احساس درد کرده دراین زمینه جمعیت هلال احمر تصمیم گرفت تا به مثل طرح نذر آب که تابستان گذشته در سیستان و بلوچستان اجرا شد و نتایج بسیار خوبی را در پی داشت، ‏اقدام به اصلاح سیستم گرمایشی مدارس کند و براین اساس، تجهیز، بهسازی و استاندارد سازی سیستم های گرمایشی مدارس پیش دبستانی و دبستان های سیستان و بلوچستان در دستور کار قرار گرفت.
وی با اشاره به اینکه طرح راه اندازی سیستم های گرمایشی استاندارد در پیش دبستانی و دبستانها در قالب طرح ققنوس انجام می شود، تصریح کرد: طرح ققنوس برای ارتقای سیستم گرمایشی مدارس و ایمن سازی این سیستم ‏گرمایشی برنامه ریزی و اجرایی شده است.
این مسئول با اشاره به اینکه پس از اعلام آمادگی جمعیت هلال احمر کشور برای راه اندازی سیستم های گرمایشی استاندارد در پیش دبستانی ها و دبستانها، آمار مدارس نیازمند این سیستم ها از طرف وزیر آموزش و پرورش اعلام و تفاهم نامه ای در این خصوص فیمابین آموزش و پرورش و جمعیت هلال احمر منعقد شد.
وی گفت: براساس آمارها، 160 هزار کلاس درس در کشور مشکل گرمایشی دارد که این موضوع یک ‏نگرانی مهم برای همگان است براین اساس در شروع این کار پیش آهنگ شدیم و ‏بقیه ارگان ها، هنرمندان، موسسات و تشکل های مردم نهاد و بنیاد برکت همکاری و مشارکت خود را اعلام و در روند اجرای این طرح همکاری دارند.
پیروی اظهار کرد: در مرحله اول 230 بخاری تهیه کردیم که این بخاری های تابشی طی هفته گذشته به استان رسیده و ‏مراحل نصب آن در مدارس دوکلاسه درحال انجام است و حدود 500 کلاس یا به نوعی 250 مدرسه دوکلاسه در استان در حال تجهیز می باشد.
وی با اشاره به اینکه مابقی سیستم های گرمایشی کلاسهای دو کلاسه نیز تا هفته آینده وارد استان شده و کار نصب آنان آغاز می شود، خاطر نشان کرد: مدارس سه تا 6 کلاسه را با سیستم پکیج و مدارس 6 کلاس به بالا با سیستم موتور خانه به سامانه گرمایشی استاندارد مجهز خواهند شد.
وی با اشاره به اینکه ظرف مدت دو سال طرح مجهز سازی مدارس پیش دبستانی و دبستان به سیستم گرمایشی استاندارد در سیستان و بلوچستان انجام خواهد شد، گفت: شاید تصور این باشد که هلال احمر بیشتر در بحران های طبیعی ورود پیدا می کند ‏اما یکی از اصول هفت گانه این سازمان یکی اهداف بشردوستانه و حمایت از سلامتی و ‏زندگی انسان ها است که محدوده بسیار بزرگی را شامل می شود، ما برای مقابله با ‏حوادث کار می کنیم و بیشتر به فکر پیشگیری هستیم.
امیرحسین مدنی مدیرعامل بنیاد برکت احسان در این نشست اظهار کرد: خبر آتش سوزی در مدرسه و سوختن چهار دانش آموز دبستانی قلب ‏همگان را به درد آورد.
به گفته وی، با توجه به اینکه هلال احمر کار استاندارد سازی مدارس را در این استان را بر عهده گرفت، ستاد اجرای فرمان حضرت امام (ره) برای مشارکت و همراهی پا به این عرصه نهاد تا در یک کار مشترک اتفاقات ‏خوبی را برای مدارس استان رقم بزنیم.
وی با بیان اینکه ستاد اجرای فرمان حضرت امام (ره) و بنیاد برکت خدمات بسیار گسترده ای در ‏امر محرومیت زدایی در این استان انجام داده است، گفت: بیش از 2 هزار و 260 طرح با اعتبار 210 میلیارد تومان ‏در استان اجرا شده که غالب این طرح ها در سه حوزه امور ‏توانمندسازی و اقتصادی، حوزه زیربنایی و فرهنگی و حوزه سلامت و سایر خدمات ‏حوزه اجتماعی بوده است.
مدیرعامل بنیاد برکت احسان گفت: این ستاد در استان134 پروژه مدرسه با 641 کلاس درس را شروع کرده که ‌‏90مدرسه را تحویل آموزش و پرورش و نوسازی داده است و 40 مدرسه دیگر نیز در دست ‏اقدام دارد.
وی اذعان کرد: مدارس ساخته شده مجهز به سیستم گرمایشی بروز است که با توجه به مشکل استان در بحث گاز سعی شده تا از سیستم های گرمایشی متناسب جایگزین و به روز استفاده شود.
مدنی تصریح کرد: ستاد اجرای فرمان حضرت امام (ره) علاوه بر ساخت 50 مسجد، 5 پروژه ساخت مسجد دیگر نیز در ‏دست احداث دارد که با عنوان مساجد برکت، در نقاط مختلف استان در اختیار مردم ‏قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه این ستاد با کمک بنیاد مسکن انقلاب اسلامی هزار و 920 واحد ‏مسکن برای محرومین ساخته است گفت:‏ 88 مرکز سلامت جامع و مرکز بهداشت نیز توسط این بنیاد ساخته می شود که قراردادهای آن امضا و 35 مورد از آن ساخته شده است.
مدیرعامل بنیاد برکت احسان با بیان اینکه این بنیاد ‏کار سرپرستی حدود هزار نفر از این ایتام را در بنیاد برکت احسان دنبال می کند، گفت: همچنین برای 19 هزار و 600 نفر ایتام این منطقه، خدمات بیمه ای ارائه شده است.‏
وی خاطرنشان کرد: توزیع حدود 400 سری جهزیه، توزیع 11 هزار پک لوازم التحریر، 10 میلیارد تومان ‏وام قرض الحسنه از طریق ستاد اجرای فرمان حضرت امام (ره)، ارائه 500نفرخدمات ‏به بیماران سرطان، سلامت الکترونیک و تحت درمان قرار دادن 134 زوج نابارور از ‏دیگر خدمات انجام شده این ستاد در استان بوده است.
مدنی در ادامه گفت: دو هزار کلاس درس با مشارکت ستاد اجرای فرمان حضرت امام (ره) و سازمان ‏جمعیت هلال احمر مجهز به سیستم گرمایشی استاندارد خواهند شد.
وی در پاسخ به سوال خبرنگاز زاهدنیوز در زمینه آموزش های کمک های اولیه مورد نیاز به دانش آموزان نیز گفت: با وزیر آموزش و پرورش گفت وگوهای لازم در این خصوص انجام شده و مقرر شده تا دو ساعت در هر هفته را برای آموزش های هلال احمر در مدارس تخصیص بدهند.
وی ادامه داد: این موضوع در کتب درسی نیز باید گنجانده شود تا در زمان بحرانها به مشکل خاصی برخورد نکنیم و در سریعترین زمان اقدامات لازم انجام شود.

هلال احمر در کمک به انسان های مرز نمی شناسد
رسول راشکی مدیرعامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان هم در ادامه نشست خبری گفت: یکی از مهمترین محورهای تفاهم با وزارت آموزش و پرورش بحث آموزش به عنوان مهمترین گام در بحث پیشگیری از این گونه حوادث بود تا در بین افراد جامعه نهادینه شود.
به گفته وی؛ هرکجا که نیاز باشد جمعیت هلا احمر کشور، برای تسکین و کاهش آلام بشری پیش قدم می شود.
وی ادامه داد: از ابتدای امسال تاکنون15 هزار نفر آموزش های هلال احمر را در سیستان و بلوچستان دریافت کرده و 5هزار نفر دیگر نیز تا پایان امسال دوره های آموزشی این نهاد را طی خواهند کرد.

انتهای پیام/
 


کد مطلب: 107299

آدرس مطلب :
https://www.asrehamoon.ir/sound/107299/اجرای-طرح-ققنوس-مدارس-سیستان-بلوچستان-120میلیارد-تومان-هزینه-آموزش-دوره-های-امدادی-اولویت-وزارت-پرورش

عصر هامون
  https://www.asrehamoon.ir