تاریخ انتشار :پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۳۹۷ ساعت ۱۴:۵۳
جانشین فرمانده انتظامی سیستان وبلوچستان از استقرار نیروهای طرح امنیت و آرامش در 80 نقطه محورهای مواصلاتی استان خبر داد و گفت: در طرح نوروزی تمامی دستگاه های امدادرسان مشارکت دارند.
آغاز طرح نوروزی در سیستان وبلوچستان
آغاز طرح نوروزی در سیستان وبلوچستان
به گزارش عصرهامون، ظهر امروز به مناسبت آغاز سفرهای نوروزی، رزمایش مشترک پلیس و دستگاه های امدادی سیستان و بلوچستان  برگزار شد.
سردار احمد طاهری جانشین فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان در این مراسم با بیان اینکه طرح نوروزی از مهمترین طرح هایی است که همه دستگاه های امدادرسان در آن مشارکت دارند، اظهار کرد: با اقدامات صورت گرفته امسال شاهد کاهش 12 درصدی تلفات و حوادث جاده ای بودیم که این آمار نسبت به سال قبل وضعیت بهتری داشته است.
 
وقوع بیشتر تصادفات جاده ای در 30 کیلومتری شهرها  
وی با بیان اینکه بیشترین تصادفات در 30کیلومتری ورودی شهرها رخ داده است، افزود: پلیس اقدامات پیشگیرانه را انجام داده و در نقاط حادثه‌خیز با همکاری اداره راهداری اقدام به نصب علائم هشدار کرده است.

جانشین فرمانده انتظامی استان از مسافران و میهمانان نوروزی خواستار رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی شد و گفت: پلیس آمادگی حضور به موقع در صحنه ها را دارد، همچنین امسال اقدام به افزایش 15درصدی تجهیزات، امکانات و نیروی انسانی کرده ایم تا شاهد کاهش تلفات جاده ای باشیم.

طاهری خاطر نشان کرد: نیروهای طرح امنیت و آرامش در 80 نقطه محورهای مواصلاتی این استان در ایام نوروز برای برقراری امنیت و خدمات رسانی به مسافران و گردشگران نوروزی مستقر می شوند.

سرعت غیرمجاز عمده وقوع تصادفات در سیستان وبلوچستان
علی خانقائی مدیر کل اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای استان در ادامه با بیان اینکه این سازمان مانند سایر دستگاه ها، برنامه های خود را به صورت ویژه برای طرح نوروزی اجرا خواهد کرد، افزود: بسیاری از هموطنان با ناوگان حمل و نقل جا به جا می شوند که در این راستا امسال با توجه به برنامه‌های موجود هیچگونه کمبودی در این بخش نخواهیم داشت.

وی ادامه داد: نظارت های ویژه ای بر این ناوگان با همکاری پلیس راه انجام می شود، امید است همانطور که تاکنون اقدامات نتیجه مثبتی داده در طول طرح نوروزی نیز شاهد کاهش آمار تصادفات باشیم.

وی هدف این سازمان را رضایتمندی مردم و ایمنی در جاده ها عنوان کرد و گفت: با همکاری پلیس راه سعی بر آن است تا از وقوع حوادث جاده ای پیشگیری شود، راهداری در کنار سایر دستگاه‌های عضو ستاد در این مدت به صورت شبانه روزی حضور دارد به گونه ای که در آستانه سال جدید اقدام به اصلاح شیب راه ها، تجدید خط کشی ها و نصب علائم کرده است.

خانقائی عمده وقوع تصادفات را سرعت غیرمجاز دانست و افزود: با رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی می توان از وقوع حوادث ناگوار جلوگیری کرد.
 
آماده باش 40 پست ثابت و سیار در طرح ملی ایمنی و سلامت
حسن مصفا معاون امداد و نجات جمعت هلال احمر سیستان و بلوچستان نیز اظهار کرد: هلال احمر همچون سایر دستگاه‌ها با هدف کاهش تصادفات در طرح نوروزی حضور خواهد داشت.

وی از اجرای دو طرح ملی ایمنی و سلامت مسافران و همچنین طرح ملی امداد و نجات در ایام نوروز خبر داد و افزود: در طرح ملی ایمنی و سلامت که هدف آن هشداری و پیشگیری است 126 جوان علاقه مند برای پیشگیری از حوادث ترافیکی در جاده های این استان در قالب 40 پست ثابت و سیار حضور دارند.

مصفا در ادامه اجرای موسیقی محلی، برپایی سیاه چادر، احداث بازارچه های محلی و برپایی6 ایستگاه دوستدار کودک در مبادی ورودی و خروجی سرعت را از دیگر اقدامات ایام نوروز دانست.

به گفته این مسئول، در طرح ملی امداد و نجات که قالب آن پاسخگویی به حوادث ترافیکی است حدود 58پست ثابت،موقت وستادی به صورت تخصصی حضور دارند که در طی این برنامه نیز 230 نیرو با 78 دستگاه خودرو عملیاتی به صورت شبانه روزی فعالیت می کنند.
 
آماده باش بیمارستان ها و مراکز درمانی در ایام نوروز
فریبرز راشدی، مدیر فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان هم در ادامه اظهار کرد: از نیروهای خدمات رسان به مردم انتظار داشتن اخلاق خوب داریم زیرا اثر آن بیشتر از قوه قهریه است.

وی بیان کرد: مرکز حوادث هم به عنوان یک نیروی امدادی در کل جاده های استان حضور فعال دارد به گونه‌ای که 140 پایگاه ثابت و سیار در این ایام اقدام به خدمات رسانی به مهمانان و مسافران نوروزی می کنند.

وی از برپایی20 ایستگاه سلامت در مبادی ورودی و خروجی شهرها خبر داد و گفت: در این ایام تمامی بیمارستان ها، داروخانه های شبانه روزی، مراکز درمانی، اورژانس و بخش های تخصصی فعال است.

برپایی نوروزگاه در 100 نقطه از استان
جلال زایی، مدیر کل میراث فرهنگی و گردشگری استان نیز از برپایی بیش از یکصد نوروزگاه در استان خبر داد و گفت: برای دومین سال متوالی از ظرفیت سران و طوایف قبایل برای برپایی سیاه چادر در مبادی ورودی شهرها استفاده شد که این مهم احساس امنیت و ارامش را در مسافران تقویت می کند.
 
به گفته این مسئول، سال گذشته شاهد افزایش یازده درصدی ورود گردشگر و مسافر در استان بوده ایم.
 
از ظرفیت دهیاران برای معرفی آداب و رسوم محلی استفاده شود
جمالزایی مدیر کل دفتر امور روستایی استانداری استان هم در پایان خاطر نشان کرد: از آنجایی که روستاها مهد تولیدات و ارزش آفرین هستند حدود هفت هزار و 124 روستا در استان سیستان و بلوچستان پراکنده است که این مهم در جذب گردشگر نقش بسزایی دارد.

به گفته وی، در حال حاضر بالغ بر دو هزار و 697 دهیار در استان وجود دارد که با استفاده از این ظرفیت در روستاها می توان به معرفی اداب و رسوم، غذاهای محلی و موسیقی استان به مسافران پرداخت.

انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcjihevhuqeyoz.fsfu.html
نام شما
آدرس ايميل شما

مهم ترین اولویت دستگاه اجرایی در استان از نگاه شما چه باید باشد؟
توجه به زیرساخت ها در استان
توزیع عادلانه ارزاق عمومی و کالاهای اساسی
مرتفع نمودن مشکلات فرهنگی و آسیب های اجتماعی
برخورد با مفاسد اقتصادی و ویژه خواری ها