تاریخ انتشار :سه شنبه ۴ تير ۱۳۹۸ ساعت ۱۶:۱۷
مدیرکل تعزیرات حکومتی سیستان وبلوچستان گفت: سال گذشته در حوزه های قاچاق کالا و ارز، کالا و خدمات، بهداشت، دارو و درمان و دامپزشکی مجموعاً 13هزار و637 پرونده تخلفاتی تشکیل شد که با سلسله اقدامات انجام شده تمامی پرونده ها مختومه شده است.
​جریمه حدود 500میلیارد ریالی متخلفان در سیستان وبلوچستان
به گزارش عصرهامون، حیدرمیرزایی در نشست خبری که صبح امروز با اصحاب رسانه برگزار شد افزود: این تعداد متخلف در مجموع به پرداخت 499 میلیارد و 936 میلیون ریال جزای نقدی در حق دولت و شاکیان خصوصی محکوم شده اند.
 
وی افزود: سال گذشته در حوزه کالا و خدمات 7هزار 34 پرونده تشکیل شد که با تلاش های انجام شده همه آنها مختومه شده است که نسبت به مدت مشابه سال در حوزه پرونده های ورودی با رشد 34درصدی مواجه بوده ایم.
 
وی تاکید کرد: در این بخش نیزمتخلفان به پرداخت جریمه نقدی بالغ بر 60میلیارد 919 میلیون ریال محکوم شدند که بیشترین پرونده های تشکیل شده در این حوزه مربوط به شهرستان های زاهدان، زابل و چابهار بوده است.
 
مدیرکل تعزیرات حکومتی سیستان وبلوچستان ادامه داد: در حوزه بهداشت، درمان و دامپزشکی سال گذشته 500 فقره پرونده تشکیل شد که همه آنها مختومه شده و نسبت به مدت مشابه سال قبل با کاهش 8 درصدی ورودی پرونده ها مواجه بوده ایم.
 
وی تصریح کرد: در این حوزه هم متخلفان به پرداخت بالغ بر یک میلیارد  و 65میلیون ریال جزای نقدی در حق دولت و بخش خصوصی محکوم شده اند و بیشترین پرونده های متشکله نیز مربوط به شهرستان های زاهدان- چابهار و زابل بوده است.
 
وی ادامه داد: در حوزه قاچاق کالا و ارز نیز  6هزار و 103 پرونده تشکیل و همه آنها به طور کامل رسیدگی شد و متخلفان به پرداخت بالغ بر 437 میلیارد و 951 میلیون ریال جزای نقدی محکومه شده اند.
 
به گفته میرزایی؛ میزان پرونده های وارده قاچاق نسبت به سال قبل 100درصد رشد داشته است که بیشتر آنها مربوط به شهرستان های زابل، زاهدان و سراوان بوده و با وجود این میزان پرونده که نسبت 11درصدی به کل کشور را نشان می دهد سیستان وبلوچستان را صدرنشین تعداد پرونده های ورودی در کل کشور کرده که اکثر این پرونده ها نیز در حوزه قاچاق سوخت تشکیل شده است.
 
میرزایی خاطرنشان کرد: با همکاری سایر دستگاه ها از جمله دادستانی، سازمان صنعت معدن و تجارت، اتاق اصناف، نیروی انتظامی ، دانشگاه علوم پزشکی و شرکت پخش فرآورده های نفتی گشت های مشترک در دو شیفت صبح و عصر برگزار شد که در سال گذشته از 4 هزار و 799 بازرسی از واحدهای صنفی به 1968 واحد تذکر مبنی بر رفع نواقص جزئی و برای هزار و 547 واحد نیز پرونده تشکیل شده است که با تلاش های انجام شده در سال 97 نسبت مدت مشابه سال 96 رشد 68 درصدی در بازدید از واحدهای صنفی را داشته ایم  .
 
وی افزود: مدت زمان رسیدگی و اجرا در این اداره کل حائز اهمیت است و درحالی که در برخی استان ها بیش از یک ماه مدت رسیدگی به طول می انجامد اما در سیستان و بلوچستان میانگین مدت زمان رسیدگی 11 و مدت اجرای پرونده 10 روز است.
 
انتهای پیام/
 
 
https://www.asrehamoon.ir/vdcdks0fsyt0fs6.2a2y.html
نام شما
آدرس ايميل شما