تاریخ انتشار :جمعه ۸ شهريور ۱۳۹۸ ساعت ۰۴:۳۴
استاندار سیستان وبلوچستان در نشست خبری خود با اصحاب رسانه استان که حدد 3/5ساعت به طول انجامید مباحث مختلفی را مطرح و پاسخ های شفافی به منتقدان داد.
رسانه ها مدیران نالایق را شناسایی و معرفی کنند/ مدیرفاسد حذف می شود/ با عمل و کارمان پاسخ منتقدان را می دهیم
به گزارش عصرهامون، ورودش با دیگر استانداران فرق داشت. مستقیم به سراغ صندلی ریاست نرفت و از دور برای علمداران اطلاع رسانی دست بلند نکرد بلکه با یکایک آنها احوالپرسی و مصافحه کرد. سالن جلسات استانداری را یک دور کامل زد تا هیچ کس از قلم نیفتد و با همه چاق سلامتی کرد.

بر خلاف چهره عبوس دیگر مدیران اما نشاط و شادابی از چهره اش هویدا بود. در میان گفته دیگر سخنرانان هم جملاتی را بیان می کرد تا فضای خشک جلسه را عوض کند. گویی اصول و قواعد بازی را به خوبی میشناسد و در کمال ادب و اخلاق اجازه داد تا همه منتقدان حرف های دلشان را بگویند و به احترام جمع تنها نکته برداری کرد اما به هیچ وجه صحبت خبرنگار منتقد را قطع نکرد و حتی رنگ چهره اش از بابت انتقادات صحیح و غلط تغییر نکرد.

پس از حمد و ثنای خداوند، مدیرکل جوان لب به سخن گشود و همه اصحاب رسانه سراپا گوش بودند. دوران بی اعتنایی رسانه ها به روابط عمومی استانداری به سرآمده بود و گواه این مدعا، پیام های تبریک و تقدیر خبرنگاران بود که از وفای به عهد مدیرجلسه خرسند بودند.

همه راضی بودند و سرخوش از آنکه حق به حق دار رسیده و فردی بر صندلی مدیریت روابط عمومی تکیه زده که از جنس خودشان است.

حرف ها و امیدی که از کلامشان تراوش می کرد نوید بخش جبران خلاء چند ساله بود. این امید در کلام طهرانی مقدم، مدیرعامل خانه مطبوعات استان هم موج میزد گویی او هم پشتش قرص تر شده بود که با تزریق نیروی جوان دیگر می تواند گام های بلندتری برای کم کردن آلام خبرنگاران بردارد.

معاونین حرف های زیادی زدند و در میان خبرنگاران ولوله افتاد که دیگر موهبتی چه خواهد گفت؟ گفتنی ها را که گفتند. اما نوبتی که باشد نوبت به مدیر جلسه رسید. بر خلاف انتظار حرف هایش بوی تازگی می داد. دلش میخواست خورشید طلوع نکند و سفره دلش را به طور کامل برای خبرنگاران باز کند. سفره ای که هیچکس را غریبه نمیدانست جز خائنین به خون شهدا را.
 

 
نماینده عالی دولت تدبیر و امید در سیستان وبلوچستان در ابتدای کلام اتمام حجت کرد با مدیران سالم و ناخالص و با شفافیت کامل گفت: ایمان و تقوا و درستی ملاک خدمت است و معتقد بود غفلت دیروز از مردم که ولی نعمتان کشور هستند مسبب دشواری های امروز است.

موهبتی بیان کرد که مدیر باید خادم مردم باشد و در راه خدمت حرکت در صراط مستقیم باید سرلوحه کارش باشد که اگر کسی قدری پایش بلغزد از قطار خدمت رسانی پیاده خواهد شد و حرفش این بود که پست هایی که آنها در دست دارند ثمره خون بهای شهدایی ست که از جان شان مایه گذاشتند و نباید به این خون بی حرمتی شود.

رعایت اخلاق، شفافیت مالی، خضوع در برابر ارباب رجوع و خشوع در راه خدمت رسانی را لازمه کار یک مدیر دانست و گفت: اگر یک مدیر مخالف این شاخصه ها بود به او شک کنید و رسانه ها وی را به مردم معرفی کنند. خبرنگاران موظفند تا مدیری که در جایگاه دولتی نشسته و چند شغله است و دغدغه ای جز خدمت به مردم دارد را شناسایی کنند که امروز این رسالت اوجب واجبات است.
 
استاندار سیستان وبلوچستان میان سیستان به دلیل همجواری با کشور افغانستان و بلوچستان به لحاظ دارا بودن شرایط خاصش فرق های جدی قائل بود اما خودش را استاندار سیستان وبلوچستان می دانست که باید با درنظر گرفتن این اختلافات برای پیشرفت و آبادانی توامان هر دو کار کند.
 
موهبتی که بارها خودش را اصلاح طلب معرفی کرده بود با صراحت لهجه گفت: عقد اخوت با هیچ شخص و گروهی نبسته ام و شایسته سالاری و تائید مقامات امنیتی را ملاک انتخاب و انتصاب ها می دانم و بر همین عقیده ثابت قدم هستم حتی اگر هجمه های زیادی به من و دولت بشود.
 
در پاسخ به سئوال خبرنگاری که به گفته خودش سئوالاتش همواره جنجال برانگیز می شود پاسخ شفاف اما ساده ای داد که آب پاکی را روی دست همه ریخت. در کمال آرامش خیال و با تبسم همیشگی که بر لب داشت گفت: هر کس می تواند انتقاد کند و حرف بزند اما حق پاسخ دادن یا ندادن برایم محفوظ است. آنهایی که دم از تفرقه و تشطت میزنند و مرزبندی قومیت و جنسیت را مطرح می کنند خیرخواه مردم و استان نیستند بلکه خواسته یا ناخواسته کج فهم و یا دشمن این مرز وبوم هستند.
 

 
احمدعلی موهبتی ثابت کرد که اهل حاشیه نیست و علیرغم داشتن تریبون پرمخاطب اما ترجیح می دهد از آن در راه درستش استفاده کند. نه جنجال بسازد نه پاسخ به جنجال سازان بدهد بلکه خودش بیان کرد که پاسخ منتقدان را با عمل و کارهای مثبت مان می دهیم و همین یک جمله برای زدن مهر خموشی بر دهان تخریب گران بس بود.

موهبتی که هنوز خاطره دعا خوانی وی در انتهای مسجد حضرت علی ابن ابیطالب(ع) زاهدان و در میان مردم از ذهن خبرنگاران پاک نشده گریزی به عید بزرگ غدیر هم زد و گفت: شخصاً عید امامت و ولایت را تلفنی به امامان جمعه و جماعات تبریک گفتم و سادات جلیل القدر در سرلیست این تبریکات بودند و همه زیرمجموعه را به این کار تشویق و ترغیب کردم.

فرماندار اسبق چابهار و سابق مشهد یکی از مخالفان سرسخت رفتار استعمارگرایانه بود و توصیه کرد به جای نشر نهال تفرقه و تشنج، بذر امید و نشاط را در قلوب مردم بکاریم که حرکت بر خلاف این مسیر، تر و خشک را با هم میسوزاند. تاکیدش بر حفظ حرمت خون شهدا به وضوح مشهود بود و نتوانست قدردانی خود از دستگاه های امنیتی و نیروهای مسلح و نظامی را پنهان کند چرا که به خوبی می دانست تا قبل از سال 88 شرایط استان چگونه بود.
 
نشنیده بلکه دیده و لمس کرده بود که تا قبل از آنکه پرچم امنیت مرزهای گسترده سیستان وبلوچستان به دست سبزپوشان سپاه پاسداران سپرده نشده بود چه حوادث ناگواری برای شیعه و سنی اتفاق می افتاد و مراتب قدردانی اش را بیان کرد تا رسانه ها هم ثبت و ضبط کنند.
 
موهبتی که قواعد بازی را به خوبی بلد بود کلاس درس مختصر، فشرده  مفیدی هم برای منتقدان گذاشت و تاکید کرد: نقد راه و روشی دارد. اصولی دارد که اگر درست اجرا شود می توان از آن به عنوان تحفه الهی یاد کرد و نقد سازنده توام با راهکار می تواند اثرگذار و مشکل گشا باشد.

استاندار سیستان وبلوچستان همه را با یک چشم نمی دید. با مدیر متخلف خشمگین و عصبانی و در برابر مسئول کارآمد و توانمند با خضوع  خشوع بود و خودش را حامی پر و پاقرص آنها می دانست. او هراسی از برخورد با خلافکاران نداشت و در برابر ده ها چشم و گوش خبرنگار با صدای بلند اعلام کرد: خبرنگاران مدیران متخلف و خائن و کسانی که در دستگاه های اجرایی حقوق بگیر هستند اما در محل کار نیستند را معرفی کنند تا به شدت با آنها برخورد شود.
 
احمد علی موهبتی بر خلاف اسم های متفاوت و القابی که دیگران برایش انتخاب و نام او را با استاندار سابق ادغام می کنند حرف و عملش یکی بود. از هجمه های سنگین بر علیه خود در اجرای طرح کدینگ کارت سوخت هم سخن به میان آورد. از بی معرفتی رسانه ها در عدم حمایت از خودش هم حرف های سربسته ای زد اما تاکید کرد: طرح کدینگ تنها با هدف حفظ جان شهروندان استان به اجرا درآمد انگار با خود می گفت اگر همین یک موضوع محقق شود تمامی این هجمه ها برایش از عسل شیرین تر خواهد بود.

تازه حرف های موهبتی گُل انداخته بود. میخواست ناگفته های دیگری را بر زبان بیاورد ولی عقربه های ساعت گذشت 3ونیم ساعت از زمان آغاز جلسه را گوشزد می کرد و برای اینکه شام از دهن نیفتد کلام را به پایان رساند و همه را به خداوند منان سپرد.

انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcfxtdycw6dyma.igiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما