تاریخ انتشار :شنبه ۳۰ شهريور ۱۳۹۸ ساعت ۱۳:۵۹
مدیرکل آموزش و پرورش سیستان وبلوچستان با بیان اینکه تاکنون ۸ هزار دانش آموز بازمانده از تحصیل در استان شناسایی شده است، گفت: جذب دیگر کودکان بازمانده از تحصیل همچنان ادامه دارد.
ثبتنام92 هزار نفر در پایه اول ابتدایی/8 هزار دانش اموز بازمانده از تحصیل در سیستان وبلوچستان شناسایی شد
به گزارش عصرهامون، حمیدرضا رخشانی در اولین نشست خبری خود با اصحاب رسانه که ظهر امروز به مناسبت آغاز سال تحصیلی و فرا رسیدن ماه محرم و مهرورزی در خانه معلم زاهدان برگزار شد، افزود: ۳۱ شهریور ماه آغاز هفته دفاع مقدس است روزی که همه آحاد مردم برای دفاع از کیان نظام جمهوری اسلامی به پا خاسته و تلاش کردند تا جلوی متجاوزین به کشور را گرفته و پیروز میدان نبرد شوند.

رسالت رسانه ها مطالبه گری و بیان واقعیت است
وی رسانه را یکی از مهم ترین و مورد اعتماد ترین موارد نزد خود عنوان کرد و گفت: رسانه ها اهمیت و جایگاه ویژه‌ای دارند و تعامل ها در این خصوص باید دو طرفه باشد چرا که رسانه ها انعکاس دهنده واقعیت هایی هستند که شاید از چشم مسئولین پنهان بماند و یا اینکه پیگیری آنها منجر به نتیجه بهتر شود.

مدیر کل آموزش و پرورش استان بیان کرد: رسانه‌ها با مطالبه‌گری خود می توانند این مهم را به دانش آموزان، والدین و معلمان نیز آموزش دهند. از آنجایی که بزرگترین مشکل ما در آموزش و پرورش این است که همه به دنبال مدرسه خوب هستند تا ایجاد مدرسه خوب؛ اولیا با مطالبه‌گری می‌تواند این مهم را از مدیران و معلمان بخواهند زیرا مدرسه ای که اولیا و معلمان آن فعال باشند دانش آموزانی خوب و موفق خواهد داشت.

برگزاری جشن حذف مدارس خشتی و گلی استان در سال ۹۸
وی در بخشی از سخنان خود به وجود مدارس خشت و گلی در استان اشاره کرد و ادامه داد: در این راستا اعتبار کامل در استان موجود است و چهار استان معین شدند تا در تسریع این مهم همکاری داشته باشند. هم اکنون در همه شهرستان‌هایی که مدارس و خشت گلی وجود دارد کار جانمایی انجام شده و مدارس یک و دو کلاسه به نیمه رسیده و تا آخر آبان ماه آماده می شوند.

به گفته این مسئول،  ۲۱۰ مدرسه خشتی گلی در استان وجود داشته که از این تعداد 50 مورد آن مجدد ساخته شده و در دست ساخت است واقدامات لازم برای ۱۶۰ کلاس کار دیگر نیز در دستور کار می باشد که تا آخر سال ۹۸ جشن حذف مدارس خشتی و گلی در استان برگزار خواهد شد.

وی در خصوص نحوه ثبت نام و تحصیل دانش‌آموزان فاقد مدارک هویتی نیز بیان کرد: با توجه به مصوبه‌ای که وجود دارد و همچنین معرفی افراد از سوی فرمانداری ها، تمام دانش‌آموزان حق ثبت نام در مدارس را دارند و دانش آموزی نیست که به دلیل عدم وجود مدارک هویتی در مدارس ثبت نام نشود ولی در رابطه با سن آنها در طول مدتی که باید ثبت نام شود راستی‌آزمایی صورت می‌گیرد. همچنین خانواده‌هایی که مدارک شناسایی آنها باطل شده نیز می‌توانند نسبت به سوادآموزی اقدام کنند اما مدرک تحصیلی زمانی ارائه می‌شود که مشکل آنها در این رابطه حل شود.


رسیدگی به پرونده مدرسه اسوه حسنه
رخشانی در رابطه با پرونده مدرسه اسوه حسنه نیز بیان کرد: جان باختن چهار دانش آموز در این حادثه اندوهی است که از یادها نخواهد رفت، رسیدگی به این پرونده در دو قسمت مدنظر قرار گرفته که قسمتی از کار توسط مراجع قضایی و قسمتی مربوط به هیئت تخلفات آموزش و پرورش بود که بر اساس مدارک و مستندات موجود رای صادر شده است تا آنجایی که اطلاع دارم میر مربوطه مجدد نمی تواند تقاضای مجوز داشته باشد و یا مدیریت کند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان در ادامه با بیان اینکه دانش آموزان بازمانده از تحصیل استان ۳۲ هزار نفر بوده اند که تا کنون ۸ هزار نفر از آنها شناسایی شده اند، افزود: جذب دیگر کودکان بازمانده از تحصیل همچنان ادامه دارد و پیش بینی می شود ۴ تا ۵ هزار کودک دیگر را تا ابتدای سال تحصیلی جذب و وارد چرخه آموزش کنیم.

۹۲ هزار دانش آموز پایه اول در سامانه سنا ثبت نام کرده اند
در ادامه جلسه اما پور مولایی معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموش و پرورش استان به میزان ورودی و ثبت نام دانش آموزان پایه اول اشاره کرد و ادامه داد: تاکنون ۹۲ هزار دانش آموز پایه اول در سامانه سنا ثبت نام کرده اند که پیش‌بینی می‌شود تا چند روز آینده این آمار به ۱۰۰ هزار نفر برسد.

وی بیان کرد: ۶۰ هزار دانش آموز در ۴۴ پایگاه سنجش مورد غربالگری و  بینایی سنجی قرار گرفته اند که تا نیمه آبان ماه این روند ادامه خواهد داشت. همچنین در کنار سنجش دانش آموزان پایه اول اقدام به شناسایی نیازهای ویژه نونهالان ۵ ساله نیز شده و برای مربیان، مدیران و اولیای آنها کلاس‌های ویژه برگزار می شود.

تقی بختیاری، معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان هم در ادامه به میزان قبول شدگان کنکور سراسری اشاره کرد و گفت: از بین ۳۳ استان که یکی از آنها در خارج از کشور می باشد سیستان و بلوچستان موفق به کسب رتبه ۲۸ کنکور سراسری شد که نسبت به سه سال گذشته ۴ رتبه موفق تر شده ایم.

انتهای پیام/



  https://www.asrehamoon.ir/vdchqmnzq23nzwd.tft2.html
نام شما
آدرس ايميل شما

مهم ترین اولویت دستگاه اجرایی در استان از نگاه شما چه باید باشد؟
توجه به زیرساخت ها در استان
توزیع عادلانه ارزاق عمومی و کالاهای اساسی
مرتفع نمودن مشکلات فرهنگی و آسیب های اجتماعی
برخورد با مفاسد اقتصادی و ویژه خواری ها