تاریخ انتشار :سه شنبه ۱۵ مهر ۱۳۹۹ ساعت ۱۴:۵۵
مهدی حسینی، مدیرکل دامپزشکی سیستان وبلوچستان گفت: در زمینه کنترل بیماری های دامی بالغ بر چهار میلیون و 242 هزار و 600 هزار راس دام واکسیناسیون شدند.
آغاز طرح ارتقای کیفیت بهداشتی گوشت مرغ در سیستان وبلوچستان/ بالغ بر 4 میلیون دام واکسینه شد
به گزارش عصرهامون، مهدی حسینی دقایقی قبل در نشست خبری با اصحاب رسانه که به مناسبت روز دامپزشک در زاهدان برگزار شد، بیان کرد: تضمین سلامت انسان در گرو سلامت دام است که این موضوع نقش و جایگاه بی نظیر حرفه دامپزشکی را در جامعه بیشتر نمایان می‌کند.

وی افزود: در طول سال گذشته در بحث کنترل بیماری دام بالغ بر چهار میلیون و 242 هزار و 600 هزار راس  دام واکسیناسیون شد، همچنین یک میلیون و ۳۶۰ هزار پایش و مراقبت بیماری در  کانون های بیماری شناسایی شده است.

این مقام مسئول با اشاره به مهم بودن  پایش و مراقبت بیماری ها در دام ها تصریح کرد: تفاهم نامه هایی با سایر دستگاه ها منعقد شده که در صورت مشاهده تلفات دام و پرندگان، موضوع در کوتاه ترین زمان ممکن به ما اعلام شود تا مباحث کنترلی را آغاز کنیم.

نمونه مثبت کَنه تب کنگو در آزمایشگاه نگهداری می شود

وی ادامه داد: در زمینه اقدامات نظارتی آزمایشگاه هایی مجهز در مرکز استان و چابهار داریم، همچنین سیستان وبلوچستان تنها استانی است که بر روی تب کریمه کنگو به روش مولکولی کار کرده و تنها آزمایشگاهی هستیم که با کمک دانشگاه تهران نمونه مثبت کَنه تب کنگو را جدا و نگهداری می کنیم.

مدیر کل دامپزشکی استان با بیان اینکه در آزمایشگاه های استان آزمایش ملکولی کرونا در شتر را تشخیص داده ایم، افزود: در بحث آزمایشگاه جنوب شرق کشور، برای صادرات  فرآورده های آبزی آزمایشگاه استانداردی نیاز داشتیم که اگر مباحث اعتباری آن حل شود تا سال آینده به بهره برداری خواهد رسید.

وی خاطر نشان کرد: چهار هزار مورد بازدید از مراکزعرضه در این بازه یکساله انجام شده که ۲۵۰ مورد معرفی به مراجع و ۱۷۰ تن محموله نیز معدوم سازی شده است.

حسینی گفت: پيشگيری و مبارزه با بيماری های دامی و بيماری های مشترک بين انسان و دام يكی از مهمترين رسالت های سازمان دامپزشكی است در این زمینه تاکنون موردی از بیمار تب برفکی در سیستان و بلوچستان مشاهده نشده است.

وی در ادامه از اجرای طرح ارتقای کیفیت بهداشتی گوشت مرغ خبر داد و افزود: این طرح با هدف تقویت نظارت بر اعمال سامانه های بهداشتی در کشتارگاهها و مراکز بسته بندی فرآورده های خوراکی طیور، کنترل بهداشتی بر فرآیند استحصال فرآورده های خوراکی طیور در کشتارگاههای صنعتی و ارتقاء کیفیت بهداشتی و تضمین سلامت محصولات استحصالی نهایی مرغ در دستور کار قرار دارد.

این مقام مسئول بیان کرد: دامپزشکی سیستان و بلوچستان در راستای سلامت شهروندان تمامی ظرفیت و پتانسیل خود را برای صحت وسلامتی دام های موجود در استان بکار گرفته است.
 
انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcev78z7jh8xni.b9bj.html
نام شما
آدرس ايميل شما