تاریخ انتشار :دوشنبه ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۶ ساعت ۱۴:۰۵
در مراسم تودیع و معاوفه مدیرعامل آب و فاضلاب روستایی مطرح شد

آبیاری سقایی 1200روستا در سیستان و بلوچستان

معاون استاندار گفت: در حال حاضر با توجه به کمبود امکانات و تجهیزات، هزار و 200روستای استان آبیاری سقایی می شوند.
آبیاری سقایی 1200روستا در سیستان و بلوچستان
به گزارش عصرهامون، باقر کرد در مراسم تودیع و معارفه مدیرعامل آب و فاضلاب روستایی استان که در محل سالن اجتماعات تصفیه خانه زاهدان که در مسیر چشمه زیارت قرار دارد، با بیان این مطلب که تمام مدیران عامل آب و فاضلاب روستایی در گذشته تلاشهای قابل تقدیری انجام داده اند، افزود: ما چند مشکل اساسی در بخش آب داریم که عدم استفاده درست از منابع آب، تبخیر آب و مصرف بی رویه آب به شکل مجازی از جمله آنها می باشد.
وی ادامه داد: باید در این رابطه به فکر شناسایی مسیرهای جدید برای تامین آب مورد نیاز مردم بوده و در گام اول پیگیر آبهای زرف و انتقال آب عمان به استان می باشیم که در خصوص آبهای ژرف معاون فناوری رئیس جمهور و در زمینه انتقال آب عمان استاندار در حال پیگیری است.
وی اضافه کرد: انتقال آب عمان پس پیگیری انجام شده در فاز اول برای انتقال به دو استان کشور و در فاز دوم برای سیستان و بلوچستان با اولویت پیگیری خواهد شد و فاز اول این طرح در دست اجرا می باشد.
وی تبخیر آب در استان را بسیار بالا عنوان و گفت: در حال حاضر تبخیر آب از محل های ذخیره آب، سدها، بندها و آبهای سطحی 3برابر مصرفی ما است.
کرد ادامه داد: مصرف بهینه آب باید در دستور کارمان قرار بگیرد.
معاون منابع انسانی وبهبود شرکت مهندسی آب وفاضلاب کشور در این مراسم گفت: پراکندگی بالای سیستان و بلوچستان باعث افزایش نرخ خدمات می شود.

رضا گیاهی افزود: در حال حاضر 90شرکت آب و فاضلاب در کشور فعال است که 31شرکت دولتی و مابقی خصوصی و تحت نظر و قوانین وزارت نیرو اداره می شوند.
وی ادامه داد: تمام مسئولین کشور پیگیر رفع مشکلات خوزه آب و فاضلاب کشور می باشد.
وی با اشاره به وضعیت شبکه فاضلاب در کشور، اظهار کرد: در حال حاضر 44.2درصد شهرها و در حد دهم درصد روستاهای کشور به شبکه فاضلاب اتصال دارد.
این مسئول تصریح کرد: باید مدیریت فاضلاب و برگشت آب به سفره های زیر زمینی در دستور کار قرار بگیرد.
این مسئول با اشاره به اینکه 90درصد آب مصرفی را بخش کشاورزی، 3درصد را بخش صنعت و 7درصد را بخش شرب به خود اختصاص می یابد، تاکید کرد: باید یک بخش دیگر نیز به این تقسیم بندی به نام محیط زیست  اضافه شود و نباید این بخش بسیار مهم را نادیده بگیریم.
وی خاطر نشان کرد: از 62هزار نفری که در آب و فاضلاب به فعالیت مشغول هستند، 7هزار نفردر بخش آب و فاضلاب روستایی مشغول به فعالیت می باشند که عملا کار سخت این بخش را نشان می دهد.
وی  در پایان توصیه های لازم را به مدیر عامل جدید عنوان و از زحمات مدیرعامل سابق تقدیر کرد.
سرپرست شرکت آب و فاضلاب روستایی استان نیز در این مراسم ضمن خیر مقدم ، گفت: 25درصد سهم استان در قالب هزار و 200روستا به صورت سیار آب رسانی می شود.

عبدالاحد ریگی افزود: آبرسانی سیار به چابهار، نیکشهر و سرباز بیش از سایر شهرها انجام می شود.
وی ادامه داد:در حال حاضر 15مجتمع بزرگ آبرسانی در دست اجرا قرار دارد که با راه اندازی آنها هزار و 572روستا دارای آب شرب بهداشتی خواهند شد و درصد بهرمندی استان 15درصد افزایش می یابد.
این مسئول بیان کرد: در حال حاضر متوسط بهرمندی روستائیان کشوراز نعمت آب شرب بهداشتی 80درصد و در استان 63.2میباشد که فاصله زیاد استان را با سایر نقاط کشور نشان می دهد.
وی در خصوص شهرستان چابهار نیز گفت: درصد بهرمندی روستائیان چابهار از آب شرب بهداشتی تنها 23درصد است.
وی در ادامه به تشریح پروژه های انجام شده و یا در حال اجرای این شرکت پرداخت.
شایان ذکر است در پایان از زحمات محمدرضا نارویی مدیرعامل سابق تقدیر و عبدالاحد ریگی معاون سابق اداری مالی شرکت آب و فاضلاب روستایی به عنوان مدیرعامل جدید این شرکت معرفی شد.
انتهای پیام/
 
https://www.asrehamoon.ir/vdch6knw.23nkxdftt2.html
نام شما
آدرس ايميل شما