تاریخ انتشار :پنجشنبه ۲۳ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۱۴:۴۴
فرماندار شهرستان خاش گفت: فرهنگسازی برای تامین امنیت غذایی حفظ ثروت ملی است و لذا باید همه مسئولین به این مسئله مهم توجه کنند.
به گزارش عصرهامون، به نقل از تفتان ما، محمداکبر چاکرزهی در نشست اعضای کارگروه سلامت و امنیت غذایی خاش، با قدردانی از تلاش ها و حضور نیروهای ارزشمند ارتش در بیمارستان صحرایی ایرندگان، اظهار کرد: مسئله بهداشت و امنیت غذایی رابطه تنگاتنگی با سلامت جامعه و مردم دارد.

وی با بیان اینکه باید دستگاه های شهرستان خاش نسبت به تامین سلامت و امنیت غذایی نظارت جدی داشته باشند، تصریح کرد:  پایش و کنترل بیماری ها از جمله آنفلوآنزای پرندگان در دستگاههای مختلف انجام می شود ولی باید برنامه های آموزشی و پیشگیری بیشتر مورد توجه قرار گیرد.

چاکرزهی گفت: با توجه به نزدیک شدن به ایام پایانی سال، عید نوروز و حضور مسافران و گردشگران در این شهرستان، نظارت بر مراکز عرضه مواد غذایی در راستای رعایت موارد بهداشتی بسیار مهم است.

وی با بیان اینکه باید هرچه زودتر مشکلات ترکیدگی لوله های آب در سطح شهرستان خاش رفع شود، افزود: آب آشامیدنی سالم رابطه مستقیمی با بهداشت افراد دارد و لذا اجرای طرح های پیشگیری بهداشتی و درمانی که در طول سال چند نوبت انجام می شود به حفظ سلامت مردم کمک می کند.
 
فرماندار شهرستان خاش با تاکید بر اینکه باید زباله ها و نخاله ها به موقع از سطح شهر جمع آوری شوند، ادامه داد: کنترل کیفی آب شرب مخازن روستایی و شهری از طریق کلرزنی، شست ‌و شو و لایروبی مخازن آب امری بسیار ضروری است.

وی با بیان اینکه باید همواره بر پخت نان و بهداشت مدارس نظارت شود، خاطرنشان کرد: توجه به نیازهای بهداشتی دانش آموزان در مدارس و تامین فوری سوخت مدارس و اهمیت دادن به سلامت فرزندان مردم در این فصل سرما، ارائه گزارش بهداشت در خصوص مرگ و میر مادران باردار، کودکان و نیز بالا بردن شاخص های خدمات سلامت از مسائلی است که باید در کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان خاش به آن توجه شود.
 
چاکرزهی با بیان اینکه عرضه مرغ زنده یکی از معضلات و مشکلات شهرستان خاش است، گفت: متولیان امنیت غذایی و سلامت شهرستان باید این مسئله را با دقت رصد کرده و با متخلفان برخورد کنند.

وی اذعان کرد: باید بر نحوه عرضه مواد غذایی و تاریخ‌ مصرف آنها نظارت بیشتری داشته باشیم و هر گونه قصور در تامین سلامت و امنیت غذایی مردم غیر قابل قبول است.

بهداشت عمومی از حقوق شهروندی است
امام جمعه و رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان خاش در ادامه این نشست با استناد به آیات و روایات دینی، اظهار کرد: مسئله حفظ سلامتی و بهداشت فردی در آیات و روایات مختلفی تاکید شده است.
 
حجت الاسلام غلامرضا دهقان با بیان اینکه بهداشت عمومی از حقوق شهروندی است، گفت: با تهدید کنندگان سلامت و امنیت غذایی مردم باید قاطعانه برخورد کرد تا سلامت و امنیت غذایی آنان به خطر نیافتد.

50 مرکز درمانی شهرستان خاش زیرساخت مخابراتی ندارند
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان خاش نیز در ادامه این نشست، اظهار کرد: سامانه سیب برای خدمات دهی مناسب به مردم اهمیت دارد و متاسفانه 50 مرکز درمانی زیرساخت مخابراتی ندارند.
 
محمد رخشانی افزود: سامانه کاغذی از مسیر خدمات دهی در حوزه سلامت جمع آوری شده و با راه اندازی سامانه یکپارچه بهداشت 'سیب' از شهریور امسال بیماران مراجعه کننده به مرکز درمانی خاش و نقاط مختلف کشور می توانند برای تشخیص و درمان خود اقدام کنند.

یک نفر براثر سگ گرفتی در خاش جان باخت
وی تصریح کرد: قلاده گذاری سگ های ولگرد و مقابله با آسیب های این حیوانات و بیماری هاری بسیار مهم است و در این موضوع یک فوتی گزارش شده است.

رخشانی با تاکید بر بررسی مشکلات بوی نامطبوع احساس شده در خاش، افزود: جهت پیشگیری از بیماری های فصلی و دور شدن از تجویز آنتی بیوتیک ها بسیج همگانی و همکاری های مردم و دستگاه های اجرایی ضروری است.

مصرف داروها و آنتی بیوتیک ها عوارض خاص خود را دارد
وی با بیان اینکه مصرف داروها و آنتی بیوتیک ها عوارض خاص خود را دارد، گفت: در سنین میان سالی و پیری خطرات استفاده نابجا از آنتی بیوتیک ها موارد خود را نشان می دهد.
 
رخشانی تاکید کرد: باید به مشکلات کارکنان ادارات و نهادها و معاینات شغلی، مقابله با بیماری های تب مالت، تب کریمه کنگو و فلج اطفال توجه شود.

نظارت بهداشتی بر کشتارگاه طیور از خواسته های مردم است
رئیس شورای اسلامی شهرستان خاش نیز در ادامه این نشست گفت: توجه به کمبود نیروهای دندانپزشکی و بهورزان، رفع مشکلات تامین آب آشامیدنی ساکنان نقاط روستایی، ضرورت تامین و خدمات دهی پزشکان در روستاها و مراکز دهستان ها از مهمترین درخواست ها و مطالبات مردمی است.
 
عیدمحمد قلندرزهی تصریح کرد: نظارت فنی بر ساخت و سازها و تعیین تکلیف کردن پروژه های بهداشتی، نظارت بهداشتی بر کشتارگاه طیور و فعال کردن مطب در تخصص های مختلف از سایر خواسته های مهم مردم شهرستان خاش است.

سایت زباله ارتش، شهرداری و شهر نوک آباد باید مجوز قانونی بگیرند
رئیس اداره محیط زیست شهرستان خاش هم توجه به برگزاری نشست کمیته پسماند و شرکت اعضاء در آن و کمک به بررسی و رفع مشکلات را تاکید کرد.

جواد عرب مجاهد با بیان اینکه باید سایت زباله ارتش، شهرداری و شهر نوک آباد باید مجوز قانونی بگیرند، تصریح کرد: زباله های بیمارستانی هم در محیطی مشخص و تعیین شده در ترانشه های حفر شده دفع بهداشتی شود.

وی بر ضرورت برخورد قاطع با متخلفان رهاسازی فاضلاب در معابر شهری و حاشیه روستاها، ساماندهی میدان دام و کشتار و ذبح بهداشتی دام و مرغ زنده، دیوار کشی زمین های خالی داخل و حاشیه شهر و مقابله با معضلات کارتن خواب ها، معتادان و زباله دزدها تاکید کرد.

کار جمع آوری زباله ها و نخاله های ساختمانی انجام می شود
معاون شهردار خاش نیز با اشاره به اینکه در چند نوبت کار جمع آوری زباله ها و نخاله های ساختمانی انجام می شود.

عبدالوحید هاشمزهی گفت: در مسائل مختلف مانند اتلاف سگ‌های ولگرد و دفع بهداشتی زباله ها و ساماندهی میدان دام و طیور شهرداری پای کار است.

به گزارش  تفتان ما، مدیران ادارات دامپزشکی، آب و فاضلاب شهری و روستایی و کار و تعاون و رفاه اجتماعی خاش نیز در این نشست گزارش هایی از اقدامات انجام شده ارائه دادند.
 
انتهای پیام/3028

 
https://www.asrehamoon.ir/vdcep78zvjh87wi.b9bj.html
منبع : تفتان ما
نام شما
آدرس ايميل شما