تاریخ انتشار :چهارشنبه ۶ دی ۱۳۹۶ ساعت ۱۵:۳۱
معاون مشارکت های مردمی اداره کل نوسازی سیستان و بلوچستان گفت: اقدامات خیرین مدرسه‌ساز در این استان کم نظیر بوده است و خیرین مدرسه ساز معماران محبت و دوستی هستند.
به گزارش عصرهامون، به نقل از تفتان ما، مهدی اربابی در همایش خیران مدرسه ساز شهرستان خاش که در سرسرای اداره تبلیغات اسلامی برگزار شد، اظهار کرد: آموزش و پرورش در عرصه حاضر به عنوان یک نهاد فرهنگ ساز در حوزه های مختلف جامعه است.

وی با بیان اینکه آموزش و پرورش یک ارگان جامعه ساز است، تصریح کرد: این اداره همانند ارتقای بهداشت و درمان، بهبود فرهنگ رانندگی و  گسترش مهر ورزی در بین دانش آموزان در حال فعالیت است.

اربابی گفت: امر مدرسه سازی یک امر خداپسندانه است و ورود خیرین مدرسه‌ساز از استانها و شهرستان های دیگر به استان سیستان و بلوچستان  نسبت به سال های قبل افزایش داشته است  این امر بجز حس  خیرخواهانه چیزی دیگری نیست.
 

 
وی خاطرنشان کرد: یکی از بزرگترین مشکلات پیش روی مدرسه سازی در سیستان و بلوچستان   زیاد بودن مدارس فرسوده و نبود اعتبار لازم برای ساخت آنها در مدت کوتاه است.

آموزش و پرورش به حضور خیرین مدرسه ساز نیاز دارد
معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان نیز در ادامه این همایش، اظهار کرد: امروز عزت و اقتدار نظام اسلامی مرهون تلاش های خستگی ناپذیر مختص و متهد در عرصه فناوری هسته ای و فنون پیشرفته نظامی است.

محمد کیخا با بیان اینکه آموزش و پرورش به حضور خیرین مدرسه ساز نیاز دارد، گفت: در عصر حاضر خیرین به کمک آموزش و پرورش آمدند و اگراین افراد در این عرصه ورود نداشتند قطعا طی سالیان گذشته فضای مناسب آموزشی در کشور فراهم نمی شد.
 

 
وی تصریح کرد: خیرین مدرسه ساز معماران محبت و دوستی هستند و در این منطقه خیرین نقش چشمگیری در مسئله مهم مدرسه سازی، تجهیز، بازسازی و نوسازی مدارس برعهده دارند.

82 مدرسه غیراستاندارد در شهرستان خاش وجود دارد
رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان خاش در ادامه این همایش با بیان اینکه حضور آگاهانه و فعالیت های سازنده خیرین مدرسه ساز در این شهرستان بسیار خوب است، اظهار کرد: در حال حاضر تعداد 50 خیر مدرسه ساز در شهرستان خاش وجود دارند که با مشارکت جدی خود در عرصه توسعه فضاهای آموزشی توانسته اند گامهای بسیار خوبی در رفع مشکلات آموزشی این  شهرستان بر دارند.

قاسم کوچکزایی تصریح کرد: تلاش خیرین در راستای ارتقای وضعیت آموزشی و زمینه سازی برای رشد استعدادهای دانش آموزان خاشی است.

وی گفت: اگر چه در حال حاضر کار خیرین بیشتر در مدرسه سازی نمود دارد، اما می توان از آنان در ارائه ایده، کنترل هزینه ها، مشارکت در اجرای برنامه های آموزشی و کمک به دانش آموزان نیازمند هم بهره گرفت.
 

 
کوچکزایی افزود: خیرین مدرسه ساز وجدان بیدار جامعه هستند و مشارکت خیرین مدرسه ساز در ارتقاء بنیه علمی و گسترش تعالیم اسلامی موثر است.

رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان خاش خاطرنشان کرد: بالغ بر 32 هزار دانش آموز این شهرستان در مدارس غیر استاندارد درس می خوانند و ساخت و تجهیز مدارس یک ضرورت اجتناب ناپذیر است.

وی با بیان اینکه تعداد 280 مدرسه در این شهرستان وجود دارد، یادآور شد: تعداد 218 مدرسه ابتدایی، 41 مدرسه متوسطه اول و 32  متوسطه دوم در این شهرستان است که بسیاری از این مدارس غیراستاندارد هستند و جان ده ها دانش آموز را تهدید می کند.
 

 
کوچکزایی با بیان اینکه در مجموع 82  مدرسه غیراستاندارد در شهرستان خاش وجود دارد، گفت: در این شهرستان 25 مدرسه خشت و گلی، 22 مدرسه فاقد فضای آموزشی و دوشیفته و 35 مدرسه فرسوده با قدمت بالای 35 سال وجود دارد.

وی اذعان کرد: برخی از مدارس این شهرستان حتی قدمتی بالغ بر 50 سال دارند و وضعیت آنها به گونه ای است که انتظار وقوع هر حادثه ای در فصل زمستان امسال وجود دارد.

دین اسلام به ساخت مدرسه تاکید کرده است
امام جمعه اهل سنت مسجد حنفاء شهرستان خاش نیز در ادامه این همایش اظهار کرد: تلاش در عرصه پیشرفت تحصیلی دانش آموزان و تربیت نیروی متخصص و متعهد هر منطقه نقش بسزایی در توسعه و عمران هر منطقه دارد.

مولوی عبدالستار حسین زهی گفت: تلاش در ایجاد مدرسه و فضاهای آموزشی از اقدامات حسنه و ماندگاری است که در دین اسلام به آن سفارش شده است.
 

 
وی تصریح کرد: نقش خیرین و معتمدین درایجاد فضاهای آموزشی و کمک به توسعه آموزشی فرزندان این شهر بسیار مهم است.

فرمانده سپاه شهرستان خاش نیز در ادامه این همایش با بیان اینکه مردم به عنوان پایه های اساسی و اصلی مشارکت در ساخت مدرسه سازی هستند، گفت: شورای خیران اندیشه ساز میتواند راهنما و راهگشای ساخت فضاهای آموزشی باشد.

سرهنگ پاسدار حسن فضلی تصریح کرد: برای فردای قیامت در همین دنیا باید توشه برداریم و اگر بخواهیم به بهشت الهی راه پیدا کنیم همانطور که در قرآن آمده است راهش این است که بعد از انجام واجبات و فرایض دینی انفاق کنیم.
 

 
وی اظهار کرد: مشارکت سپاه در زمینه های محرومیت زدایی، ساخت و تجهیز مدارس و مساجد و حوزه‌های علمیه، ساخت منزل محرومان و پروژه های اشتغالزایی به منظور کمک به تامین نیازهای جامعه است و سپاه برای رفع محرومیت ها و امید بخشی در این منطقه آمادگی دارد.

گفتنی است؛ در پایان این مراسم از 33 خیر مدرسه ساز خاشی تجلیل شد.

همچنین ساخت نمازخانه به مساحت 110 متر مربع دبستان شهید رنجبر، ساخت کلاس درس در مجتمع ورزشی پوریای ولی، نمازخانه دبستان جابر از جمله کارهای انجام شده توسط خیرین در حوزه شهر و مدرسه سه کلاسه در حال ساخت روستای قادر آباد توسط اژدری خیر تهرانی است که تا پایان سال جاری در اختیار دانش آموزان قرار می گیرد.

انتهای پیام/3028

 
https://www.asrehamoon.ir/vdcdzz0fzyt0zk6.2a2y.html
منبع : تفتان ما
نام شما
آدرس ايميل شما