تاریخ انتشار :چهارشنبه ۱۳ دی ۱۳۹۶ ساعت ۰۸:۲۶
مسئول بسیج سازندگی سیستان و بلوچستان گفت: از ابتدای وقوع زلزله در مناطق غرب کشور و ایجاد خسارت، بسیج سازندگی استان در کنار دیگر گروه های نظامی و غیر نظامی برای کمک به مردم زلزله زده حضور پیدا کرده است.
سرهنگ علی اکبر جعفری در گفت و گو با عصرهامون با اشاره به حضور وفعالیت تیم های بسیج سازندگی استان در  دو روستای بانی نار و گزنه اظهار کرد: در این روستاها 75 خانوار با جمعیت 315 نفره سکونت دارند که همه اهالی آن از اهل سنت می باشند.
وی با بیان اینکه تمامی تیم های گروه های جهادی بسیج سازندگی استان برای حضور و فعالیت در مناطق زلزله زده غرب کشور اعلام آمادگی کرده اند، افزود: از جمله اقداماتی که از ابتدای حضور در این مناطق داشته ایم توزیع پکیج های بهداشتی و درمانی، اقلام غذایی، لوازم التحریر و غیره در بین خانواده های زلزله زده و اسکان آنها در کانکس و اتصال محل های سکونت به برق بوده است.
این مسئول ادامه داد: در هفته های گذشته با هماهنگی انجام شده با مسئولان مناطق زلزله زده، دو مرحله ارائه خدمات پزشکی به زلزله زدگان روستاهای تحت مدیریت بسیج سازندگی استان توسط جمعیت هلال احمر و دانشگاه علوم پزشکی منطقه خدمات پزشکی به صورت رایگان ارائه شده است که در مرحله اول 60 و در مرحله دوم 35نفر خدمات پزشکی را دریافت کرده اند.
جعفری توزیع قریب به 20هزار لیتر نفت سفید در بین زلزله زدگان غرب کشور را از دیگر اقدامات انجام شده دانست و گفت: مقرر شده تعدادی از واحدهای مسکونی محرومین این دو روستا توسط بسیح سازندگی ساخته شود که احداث هرکدام از ساختمان ها با توجه به جدید بودن سازه و تخصصی بودن آن، قریب به 85میلیون تومان اعتبار نیاز دارد که بخشی از اعتبارات مورد نیاز این واحدها به میزان 400میلیون ریال توسط خود مالکان منازل تسهیلات گرفته خواهد شد و مابقی آن توسط خیرین و نهادهایی به مثل بسیج سازندگی تامین و عملیات اجرایی آنها انجام خواهد شد.
وی در خصوص زلزله های استان کرمان نیز تصریح کرد: بسیج سازندگی و گروه های جهادی این نهاد در سیستان و بلوچستان اعلام آمادگی حضور و فعالیت در مناطق زلزله زده را  کرده ولی با توجه به کم بودن میزان خسارات، خود نیروهای سپاه و بسیج سازندگی استان کرمان از عهده مدیریت مناطق زلزله زده بر می آیند.
مسئول بسیج سازندگی استان ادامه داد: جهادگران و بسیجیان بسیج سازندگی عاشق خدمت گذاری به مردم هستند و افتخار می کنیم که خادم مردم هستیم و به این کارعشق می ورزیم.
گفتنی است در سیستان و بلوچستان 435 گروه جهادی شناسنامه دار وجود دارد و این گروه ها متشکل از اقوام و مذاهب مختلف است که خود نوعی نماد وحدت و انسجام مردم استان به شمار می آیند و شیعه و سنی در کنار هم در ارائه خدمت به مردم از هیچ تلاشی دریغ نمی کنند.

انتهای پیام//
 
https://www.asrehamoon.ir/vdcjhyevauqeyiz.fsfu.html
نام شما
آدرس ايميل شما

مهم ترین اولویت دستگاه اجرایی در استان از نگاه شما چه باید باشد؟
توجه به زیرساخت ها در استان
توزیع عادلانه ارزاق عمومی و کالاهای اساسی
مرتفع نمودن مشکلات فرهنگی و آسیب های اجتماعی
برخورد با مفاسد اقتصادی و ویژه خواری ها