تاریخ انتشار :چهارشنبه ۲۰ دی ۱۳۹۶ ساعت ۱۱:۱۹
شهردار خاش گفت: برای نخستین بار در سیستان و بلوچستان، خانه بهداشت کارگری در شهرداری این شهرستان احداث می شود.
به گزارش عصرهامون، عبدالمجید تمندانی در گفت و گو با خبرنگار تفتان ما اظهار کرد: طرح ارائه مراقبت های اولیه در خانه های بهداشت کارگری به‌ استناد ماده‌ 47 قانون‌ کار آیین‌نامه‌ تاسیس‌ مراکز بهداشت‌ کار در کارگاه‌ها باید احداث شود.

وی با بیان اینکه این طرح از سال 1366 در ایران آغاز شده است، تصریح کرد: تامین سلامت کارگران و اعضای خانواده آنها، ارتقای دانش بهداشتی و ایجاد رفتارهای مناسب بهداشتی در میان کارگران و سالم سازی محیط کار در کارگاه های تولیدی، صنعتی، خدماتی و معادن از اهداف اجرای این طرح است.

تمندانی خاطرنشان کرد: وظایف اساسی خانه های بهداشت کارگری، امکان ارائه آموزش موازین بهداشت به کارگران، انجام بازدید دوره ای و مستقیم از تاسیسات بهداشتی و رفاهی کارگران، انجام کمک های اولیه در حوادث شغلی، تشکیل پرونده بهداشتی برای کارگران، گزارش به کمیته حفاظت وزارت کار و مدیریت  در خصوص مشکلات بهداشتی محیط کارگاه را فراهم می کنند.

وی توضیح داد: آموزش موازین بهداشت به نیروی انسانی شاغل در کارگاه، انجام کمک های اولیه در خونریزی های خارجی، شکستگی، خفگی، شوک، جمع آوری اطلاعات و آمار مورد نیاز از واحد صنعتی در ارتباط با مراقبت های بهداشتی اولیه و تکمیل فرم های استاندارد از جمله وظایف خانه بهداشت کارگری  این شهرداری است.

شهردار خاش گفت: خانه های بهداشت کارگری امکان، اندازه گیری عوامل مضر محیط کار، صدور کارت های بهداشتی و کنترل و معرفی به کارگران مراکز بهداشتی و درمانی در مواقع بروز حادثه، رفع نواقص بهداشتی و سالم سازی محیط کار را تسهیل می کنند.

وی یادآور شد: با توجه به اینکه محور توسعه شهری توجه به نیروی انسانی است و باید مبنای حرکت و آبادانی شهر توسعه نیروی انسانی باشد.

تمندانی بر ارتقای ایمنی محیط کار و ایجاد فضای امن برای کارگران تاکید کرد و ادامه داد:  رشد اقتصادی و بهره مندی هرچه بیشتر از تکنولوژی برای کارگران و کسانی که از ابزارها و امکانات جدید بهره می گیرند خطراتی را نیز به همراه دارد که مقابله با این در بین کارگران شهرداری بسیار ضروری است.

وی با بیان اینکه با آگاه شدن کارگران از خطراتی که آنان را تهدید می‌کند زمینه جهت کاهش خطرات فراهم می‌شود، افزود: ارتقاء دانش و ایجاد رفتارهای بهداشتی مناسب و سالم سازی محیط کار و پیشگیری از بیماری‌های ناشی از کار از مهمترین اهداف ایجاد خانه های بهداشت کارگری شهرداری خاش به شمار می رود.

تمندانی با بیان اینکه بدون تامین نیازهای مادی و رفاهی کارگران نمی توان به توسعه شهری کامل دست یافت، ادامه داد: دغدغه مدیریت شهری خاش، ساختارمند کردن عملکرد و در مورد تامین معیشت و رفاه کارگران شهرداری است.

وی با تاکید بر توجه به رفاه و معیشت  کارگران، اظهار کرد: خانه بهداشت کارگری  باید در جهت رفاه حال کارگر و خانواده آن و حمایت از  مطالبات و حقوق کارگران باشد.

انتهای پیام/3028
 
https://www.asrehamoon.ir/vdci3uazwt1auq2.cbct.html
منبع : تفتان ما
نام شما
آدرس ايميل شما