تاریخ انتشار :يکشنبه ۲۴ دی ۱۳۹۶ ساعت ۰۹:۵۸
در حاشیه شهرستان های منطقه سیستان خانواده هایی زندگی می کنند که عمدتا شب را در چادر سپری می کنند و به مواد مخدر اعتیاد دارند.
به گزارش عصر هامون به نقل از  ندای هیرمند؛ هم مرز بودن با کشور تولید کننده مواد مخدر می تواند خود به مراتب خطراتی برای کشور و یا شهرهای همجوار و مرزی ایجاد کند.
کشور افغانستان یکی از تولیدکنندگان مواد مخدر در جهان است که سالانه چندین هزار تن مواد مخدر تریاک از این کشور به مرزهای دیگر کشورها قاچاق می شود.
کشور ایران از منطقه سیستان و خراسان با این کشور هم مرز است و روزانه سوداگران مرگ در صدد هستند تا این مواد را به مرزهای ایران وارد و سپس به از این طریق به سایر کشور ها برسانند.
از این رو همجواری با کشوری هممچون افغانستان باعث شده تا در این منطقه نیز مواد مخدر فراوان و ارزان قیمت تری یافت شود.
در حاشیه شهرستان های منطقه سیستان خانواده هایی زندگی می کنند که عمدتا شب را در چادر سپری می کنند و به مواد مخدر اعتیاد دارند، البته اکثر کارتن خواب ها معتاد نیستند اما اکثر آنان از این معضل رنج می برند.
در بازدید از یک منطقه که اکثر کارتن خواب ها در این مکان شب را سپری می کنند، خانمی سی و چند ساله در چادر کنار آتش در حال استعمال مواد مخدر را می بینم که پشتش را به طرف خبرنگار کرده است تا چهره اش دیده نشود.
 
 

 
 
پیرمردی که ادعا می کرد شوهرش است از چادر بیرون می آید و با لحنی مودبانه می گوید: او در حال شیره کشیدن است.
وی همچنین ادامه داد: در سرمای این شب ها تنها به دنبال چند عدد پتو و چراغ گرمایشی هستم، زیرا سرما را با روشن کردن آتش نمی توان تحمل کرد.
او در ادامه از آشنایی خود با همسرش سخن گفت و افزود: اصالتاً سیستانی نیست و از شهرستان به زابل آمده است، او اینجا را به دلیل ارزانی مواد مخدر می پسندد .
پیرمرد پرچم ایرانی که بر بالای چادرش نصب کرده بود تکانی می دهد و می گوید: شناسنامه ندارم، اما هویت و DNA من نشان می دهد که ایرانی الاصل هستم.
خود پیرمرد به هیچ مواد مخدری اعتیاد نداشت و جالب بود که همسرش را اجازه می داد تا با مواد مخدر خود را سرگرم کند.
 
 

  https://www.asrehamoon.ir/vdci5uaz3t1auy2.cbct.html
نام شما
آدرس ايميل شما