تاریخ انتشار :دوشنبه ۲۵ دی ۱۳۹۶ ساعت ۱۳:۴۵
نماینده سیستان و بلوچستان در اتاق اصناف کشور و رئیس اتاق اصناف شهرستان خاش گفت: در 9 ماهه اخیر چهار هزار و 500 بازدید از اصناف این شهرستان انجام شده که در این راستا واحدهای متخلف 138 میلیون ریال جریمه شدند.
به گزارش عصرهامون، نوراحمد هاشمزهی در گفت و گو با خبرنگار تفتان ما با بیان اینکه در شهرستان خاش 2 هزار واحد صنفی فعالیت می کنند، اظهار کرد: 10 اتحادیه و یک نمایندگی اصناف مستقل در شهر نوک آباد و یک اتاق اصناف در شهر خاش مشغول به فعالیت هستند.

وی با بیان اینکه در 9 ماهه اخیر چهار هزار و 500 بازدید از اصناف خاش انجام شده است، گفت: برای 280 واحد متخلف پرونده تشکیل شده که از این تعداد 176 پرونده بررسی و مبلغ 138 میلیون ریال برای این واحدهای متخلف جریمه صادر شده است.

هاشمزهی با بیان اینکه در برخورد با متخلفین اصناف بسیار جدی هستیم، تصریح کرد: پرونده متخلفین که پایین مبلغ 3 میلیون ریال جریمه شوند به شعبه تعزیرات حکومتی جهت رسیدگی فرستاده  می شود.

وی ادامه داد: پرونده های متخلفین که بالای مبلغ 3 میلیون ریال جریمه شوند در هیات بدوی  رسیدگی به تخلفات صنفی که متشکل از نمایندگان تعزیرات حکومتی، اداره صنعت، معدن و تجارت و اتاق اصناف شهرستان است، مورد بررسی قرار گرفته می شود.

رئیس اتاق اصناف شهرستان خاش با بیان اینکه مسئله مهم نظارت بر قیمت ها و ساماندهی بر صنوف آلاینده در دستور کار این اتاق است، افزود: با توجه به پیگیری های صورت گرفته برای جابجایی هرچه سریعتر صفوف آلاینده به شهرک کارگاهی ولایت متاسفانه هنوز این مسئله مهم اجرایی نشده است.

عضو کمیسیون بازرسی و نظارت اتاق اصناف ایران ادامه داد: بازرسی و نظارت در کنترل قیمت ها توسط چهار ارگان دولتی و بخش خصوصی شامل؛ تعزیرات حکومتی و اداره صنعت و معدن(بخش دولتی) و بازرسی و نظارت اتاق اصناف و انجمن حمایت از حقوق مصرف کنندگان و تولیدکنندگان (بخش خصوصی) انجام می شود.

وی با بیان اینکه در شهرستان خاش بیش از 50 جانباز، ایثارگر و آزاده بازاری و کسبه داریم، خاطرنشان کرد: اتاق اصناف خاش نگاه ویژه ای به این دسته از بازاریان دارد و برای آنان پروانه کسب ویژه ایثارگران صادر می کند.

هاشمزهی با بیان اینکه به ازای هر ۵۰۰ واحد صنفی یک نفر به عنوان بازرس فعالیت می کند، یادآور شد: بازرسان اتاق اصناف به شکل منظم و مستمر تا ساعات پایانی شب برای انجام وظایف خود فعالیت دارند و در کار خود جدیت کامل را نشان می دهند.

 وی با بیان اینکه بازرسان در کمترین زمان ممکن به محل تخلف مراجعه می کنند، ادامه داد: بازرسان اصناف نیم ساعته به محل تخلف رفته و به شکایات مردم رسیدگی می کنند.

نماینده استان سیستان و بلوچستان در اتاق اصناف کشور با بیان اینکه هر 3 ماه از سال یک طرح شناسایی از واحد های صنفی بدون پروانه اجرا می شود، اذعان کرد: مردم باید تخلف های صنفی را گزارش و در هر ساعت از شبانه روز با شماره گیری 124 صدای خودشان را به گوش مسئولین برسانند.

هاشمزهی با بیان اینکه مهمترین دغدغه اصناف خاش راه اندازی بازارچه مرزی روتک است، اظهار کرد: این بازارچه می تواند نقش بسزایی در اقتصاد شهرستان داشته باشد.

انتهای پیام/3028
 
https://www.asrehamoon.ir/vdcgyz9qxak9zu4.rpra.html
منبع : تفتان ما
نام شما
آدرس ايميل شما

مهم ترین اولویت دستگاه اجرایی در استان از نگاه شما چه باید باشد؟
توجه به زیرساخت ها در استان
توزیع عادلانه ارزاق عمومی و کالاهای اساسی
مرتفع نمودن مشکلات فرهنگی و آسیب های اجتماعی
برخورد با مفاسد اقتصادی و ویژه خواری ها