تاریخ انتشار :پنجشنبه ۲۸ دی ۱۳۹۶ ساعت ۱۷:۲۵
در راستای آماده سازی دانش آموزان جهت مقابله با بحران؛

حضور ۲۰۰ دانش آموز در ششمین مرحله المپیاد طرح ملی دادرس در خاش

رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان خاش گفت: ششمین مرحله المپیاد طرح ملی دادرس شهرستانی با حضور 200 دانش آموز دختر و پسر از یکصد مدرسه برگزار شد.
به گزارش عصرهامون، محمدامین حسین زهی در حاشیه اجرای ششمین دوره المپیاد طرح ملی دادرس داوطلبان خواهر و برادر هلال احمر شهرستان خاش در گفت و گو با خبرنگار تفتان ما اظهار کرد: هدف از اجرای این طرح فراگیری اصول کمک های اولیه و آموزش های هلال احمر و بهره گیری از ظرفیت دانش آموزان و فرهنگیان و افزایش حفظ کرامت انسانی و انسان دوستی و نیز گسترش فعالیت های هلال احمر است.

وی با بیان اینکه در این مسابقات 250 خواهر و برادر دانش آموز شرکت کردند، گفت: در طرح ملی دادرس دانش آموزان علاقه مند و مستعد شناسایی و زمینه جهت ورود سایر دانش آموزان در سال های آینده فراهم می شود.

حسین زهی با بیان اینکه نفرات برتر این مسابقات به مرکز استان جهت شرکت در مسابقات استانی اعزام می شوند، تصریح کرد: در پایان 5 تیم دانش آموزی دختر و پنج تیم دانش آموزی پسر از استان به المپیاد کشوری اعزام خواهد شد.

وی با بیان اینکه طرح دادرس مخفف عنوان"دانش آموزان آماده در روزهای سخت" است، افزود: در طرح ملی دادرس در جهت فرمایشات گوهربار مقام معظم رهبری مبنی بر حمایت از سرمایه های ملی در راستای کاهش سطح آسیب پذیری و خطرات ناشی از حوادث ایجاد شده است.

حسین زهی خاطرنشان کرد: در حقیقت دانش آموزان نمایندگان هلال احمر هستند و با دریافت آموزش های امدادی شعار هلال احمر در هر خانواده یک امدادگر را عملی کرده و در حوادث و وقایع یاور امدادگران هستند.

وی ادامه داد: در طرح دادرس در شهرستان خاش دانش آموزان با نحوه ماساژ قلبی، آتل بندی، پانسمان، بانداژ، حمل مصدوم، اطفای حریق و چادرزنی، کنترل و ارزیابی علائم حیاتی، نحوه پناهگیری و اسکان اضطراری آشنا می شوند.

رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان خاش یادآور شد: طرح ملی دادرس از 5 سال اخیرآغاز شده است، یادآور شد: تاکنون بیش از سه هزار دانش آموز، آموزش های طرح دادرس را فرا گرفتند که 2 هزار دانش آموز دیگر تا پایان اجرای این طرح آموزش ها را فرا خواهند گرفت.

حسین زهی گفت: در حال حاضر 9 مربی در مدارس این شهرستان ساماندهی شده اند و در طرح دادرس دانش آموزان پایه هشتم با ساماندهی انجام گرفته در کلاس های امدادی مدارس خود شرکت می کنند و آموزش های لازم را طبق توافق نامه بین سازمان هلال احمر و وزارت آموزش و پرورش فرا می گیرند.

وی خاطرنشان کرد: همه مربیان مجرب هلال احمر که در این طرح هستند دوره های مربیگری را طی کرده اند و والدین باید در این طرح با مدارس و جمعیت هلال احمر همکاری کنند و حمایت های معنوی خود را در این طرح با فرزندانشان داشته باشند تا این طرح با موفقیت اجرا شود.

رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان خاش افزود: در شهرستان خاش بیش از 400 داوطلب فعالیت می کنند که این داوطلبان در قالب مهدهای غنچه هلال احمر، کانون های دانشجویی، دانش آموزی، جوانان و روستایی مشغول هستند.

وی با بیان اینکه دانش آموزان خاشی به صورت اختیاری و داوطلبانه در کلاس های آموزشی طرح دادرس عضو می شوند، تصریح کرد: این آموزش در مجموع 8 ساعت تئوری و عملی است که به دانش آموزان شرکت کننده ارائه می شود.

رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان خاش با بیان اینکه این طرح ملی است و در تمامی نقاط کشور نیز در زمان های معین شده اجرا می شود، اذعان کرد: کشور ایران به جهت موقعیت جغرافیایی و استراتژیک، کشوری خطرپذیر و آسیب پذیر است و آموزش های مهارت مقابله با بحران برای همه دانش آموزان ضروری است و قشر دانش آموز مهمترین اولویت جهت اجرای طرح دادرس است.

وی اظهار کرد: آموزش های دوران کودکی در ذهن ماندگار خواهد ماند و هرآنچه انسان در دوران کودکی فرا بگیرد تا آخر عمر در ذهن او ماندگار است و به این دلیل طرح غنچه های هلال احمر نیز در مهدهای کودک راه اندازی شده تا کودکان آموزش ها را یادبگیرند و ملکه ذهن آن ها شود و به آیندگان منتقل شود.

انتهای پیام/3028
 
https://www.asrehamoon.ir/vdcdkz0fxyt0zj6.2a2y.html
منبع : تفتان ما
نام شما
آدرس ايميل شما