تاریخ انتشار :سه شنبه ۱۰ بهمن ۱۳۹۶ ساعت ۱۲:۳۹
بخشدار مرکزی خاش گفت: اشتغال جوانان، تنها راه کاهش مهاجرت‌های روستایی به شهر است و لذا باید ادارات و دستگاه های مربوطه زمینه جذب تسهیلات اشتغال روستایی را فراهم کنند.
به گزارش عصرهامون، مجتبی شجاعی در گفت و گو با خبرنگار تفتان ما اظهار کرد: قانون حمایت از توسعه و ایجاد اشتغال پایدار مناطق روستایی و عشایری ابزاری کارآمد جهت توسعه مشاغل محلی و تعاونی ها است.

وی با بیان اینکه با بهره مندی روستاییان از مزایای قانون حمایت از اشتغال پایدار تسهیلات پرداخت می شود، گفت: متقاضیان دریافت تسهیلات می‌توانند در بخشهای کشاورزی، صنایع دستی، گردشگری و بوم گردی، منابع طبیعی، صنعت و معدن، فرش دستباف، فن آوری اطلاعات و غیره از پنج صندوق و بانک عامل شامل کارآفرینی امید، کشاورزی، صندوق حمایت از بخش کشاورزی، پست بانک و توسعه تعاون اقدام و از تسهیلاتی با نرخ چهار تا 10 درصد متناسب با توجیه اقتصادی و اشتغالزایی طرح بهره مند شوند.

شجاعی افزود: صندوق کارآفرینی امید با 586 میلیارد ریال شامل یک طرح بزرگ تعاونی و 40 مورد مشاغل خانگی و روستایی بیشترین سهم، کمیته امداد امام (ره) با 90 فقره تسهیلات و رقم 9 میلیارد و 100 میلیون ریال، بهزیستی شهرستان با پرداخت چهار میلیارد و 200 میلیون ریال به 42 مددجوی متقاضی اشتغال در بخشهای مختلف و برخی ادارات دیگر در حوزه روستاهای بخش مرکزی خاش در مجموع کارنامه نسبتا موفقی دارند.

وی ادامه داد: سخت گیری های بانکی برای متقاضیان اشتغال تعدیل شده و سرعت پرداخت تسهیلات پس از اجرای مراحل اداری و در مرحله پرداخت در بانک ها افزایش پیدا کرده است.

بخشدار مرکزی خاش از برگزاری کارگروه اشتغال شهرستان با حضور شوراهای اسلامی و دهیاران این بخش خبر داد و خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری بارها بر مسئله اشتغالزایی تاکید کردند و لذا عدم وجود فرصتهای شغلی مناسب در روستاها باعث ایجاد پیامدهای گوناگونی می شود.

وی یادآور شد: نخستین و بارزترین اتفاقی که براثر نبود اشتغال روی می‌دهد مهاجرت قشر جوان با هدف کسب درآمد از روستاها به شهر است و این مهاجرت بر حیات روستاها و شهرها اثرات منفی زیادی دارد.

شجاعی با اشاره به نامگذاری امسال به نام سال «اقتصاد مقاومتی؛ تولید و اشتغال» از‌سوی رهبر انقلاب اسلامی، تصریح کرد: اهمیت مسئله اشتغال روستایی و عشایری در جلوگیری از مهاجرت روستائیان به شهرها ورونق تولید و اقتصاد بر کسی پوشیده نیست و باید با تمام توان از این فرصت پیش رو بهره‌مند شد.

وی اذعان کرد: انتقال صحیح قوانین و دستورالعملها و سیاستهای اشتغال روستایی با زبان ساده و روان  به مردم در مناطق  و  بهره مندی از ظرفیت دهیاران و شوراهای اسلامی در کنار علما و متنفذین روستایی عاملی مهم جهت استقبال از طرحهای اشتغالزایی روستایی است.

شجاعی با بیان اینکه فراهم کردن زمینه های اشتغال از تکالیف دولت بر مردم است، اظهار کرد: بهره‌مندی از این زمینه ها توسط مردم و به ویژه روستاییان به کاهش بیکاری و آسیبهای اجتماعی دیگر کمک ‌می‌کند.

انتهای پیام/3028
 
https://www.asrehamoon.ir/vdchxznzm23nvvd.tft2.html
منبع : تفتان ما
نام شما
آدرس ايميل شما