ms']['section_id'] =0; ?>ms']['section_id'] =0; ?> با کاهش بودجه عمرانی در کشور مواجه هستیم دستگاه های مرتبط آمادگی مدیریت بارش ها را نداشتند | عصر هامون
تاریخ انتشار :چهارشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۹۶ ساعت ۱۱:۱۷
عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی گفت: وقوع بارش برف و باران از قبل پیش بینی شده بود ولی مسئولان مربوطه آن طور که باید آمادگی مدیریت آن را نداشتند.
علیم یارمحمدی در گفت و گو با عصرهامون با بیان اینکه بارش برف و باران از قبل پیش بینی می شد اما دستگاه های مرتبط آن طور که باید آمادگی مدیریت این بارش ها را نداشتند، اظهار کرد: مردم و مسئولان همه غافلگیر شدند و آمادگی دستگاه ها ضعیف بود.
وی ادامه داد: با توجه به شرایط جوی چند روز گذشته تقریبا بارش برف و باران اکثر استان های کشور را دربر گرفت، خدا را شاکریم زیرا مسئولان دولت و نمایندگان مجلس شورای اسلامی از مشکلات کمبود آب در فصل آینده و تابستان سال آتی نگران بودند که این بارش باعث وجود امید در دل همگان شد.
عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی  با اشاره به اختلال در برنامه برخی از فرودگاه های کشور گفت: جای تعجب دارد برای قسمت های حساسی به مثل فرودگاه ها هیچ گونه آمادگی برای مدیریت بحران ها وجود نداشت و چند روز برخی از فرودگاه های کشور دچار اختلال شد؛ این درحالی است که فرودگاه های بزرگ دنیا اقدامات زیرسازی در مواجهه با این گونه حوادث انجام می دهند به گونه ای که با مشکلات این چنینی روبرو نمی شوند.
وی با بیان اینکه تحریم ها دراین موضوع دخیل است، افزود: اکثر نماینده ها به عدم وجود آمادگی دستگاه ها اعتراض داشتند و به شرط برگزاری جلسه کمیسیون عمران در آن جلسه این عدم آمادگی مورد بحث و پیگیری قرار خواهد گرفت.
وی در پاسخ به سوال دیگری در زمینه بودجه عمرانی و ستاد مدیریت بحران نیز گفت: بودجه عمرانی استان ها به تفکیک نیست و بودجه کشوری است، مسئولان دولت اعلام کرده اند که 30دصد از بودجه را برای بخش عمرانی استان ها در نظر می گیریم و مبلغش هم مشخص نیست که به چه میزان برای هر استان در نظر می گیرند اما آن چیزی که مشخص است، تحولی نسبت به سال گذشته در سال جاری در بخش بودجه عمرانی نخواهیم داشت چرا که بودجه این بخش کاهشی در سطح کشور داشته است.
یارمحمدی در زمینه بودجه مدیریت بحران ها اظهار کرد: سرجمع بودجه مدیریت بحران ها در اختیار دولت می باشد و پس از وقوع هر بحرانی، گزارشات میزان خسارت ها به دولت ارسال می شود و پرداخت خسارتها نیز توسط هیئت دولت تصویب و به استانها ابلاغ می شود.
وی تصریح کرد:اوایل سال گذشته در جنوب استان با سیل مواجه شدیم که مشکلات عدیده ای را به وجود آورد و حدود دو هزار میلیارد ریال میزان خسارت ها برآورد شد اما تنها 50میلیارد ریال به استان ابلاغ شد که آن را هم ما ندانستیم که آیا به روستائیان خسارت دیده داده شد یا براساس مصوبات کمیسیون های استانداری هزینه شده است.
نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در این بخش نیز کمیسیون عمران مجلس ورود پیدا کرده و با توجه به وظیفه نظارتی که دارد نامه نگاری هایی انجام داده و پیگیر آن می باشد.

انتهای پیام//
https://www.asrehamoon.ir/vdcenz8z7jh877i.b9bj.html
نام شما
آدرس ايميل شما