تاریخ انتشار :سه شنبه ۲۴ بهمن ۱۳۹۶ ساعت ۱۳:۲۱
بخشدار مرکزی خاش گفت: توسعه روستایی یکی از راه‌های اشتغال‌زایی در شهرستان خاش است و بی تردید اشتغال جوانان روستایی مهمترین راهکار ممانعت از مهاجرت به شهرهاست.
به گزارش عصرهامون، مجتبی شجاعی در گفت‌وگو با خبرنگار تفتان ما اظهار کرد: دولت، در جهت رونق اقتصادی و تشویق و حمایت از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی در ایجاد و توسعه طرح‌های اشتغالزا و سودآفرین، طبق مصوبه هیئت وزیران در قالب آیین نامه اجرایی قانون حمایت از توسعه و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری  تسهیلات حمایتی ارائه کرده است.

وی با بیان اینکه این طرح فرصت مناسبی جهت بهره مندی روستاییان و عشایر شهرستان در اشتغال  است، تصریح کرد: این طرح با هدف حمایت از توسعه و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری و با بهره گیری از منابع صندوق توسعه ملی، پرداخت تسهیلات اشتغال‌زا به متقاضیان، سرمایه‌گذاران، کارآفرینان، بخش خصوصی و تعاونی انجام می‌شود.

شجاعی افزود: این تسهیلات از محل تلفیق منابع صندوق توسعه ملی با مؤسسات عامل شامل بانک‌های کشاورزی، توسعه تعاون، پست‌بانک و صندوق کارآفرینی امید اعطا می‌شود.

وی ادامه داد: در این طرح به فعالیت های اقتصادی غیر دولتی با رسته های اشتغال زا عمدتا در حوزه کشاورزی اعم از ایجادی، تکمیلی و توسعه زراعت، دام و طیور، باغداری، شیلات، گلخانه، گیاهان دارویی، خدمات فنی و مهندسی بخش کشاورزی، صنایع تبدیلی و تکمیلی و حتی حوزه های فن اوری و گردشگری و بوم گردی وغیره به افراد حقیقی و حقوقی اختصاص پیدا می کند که فرصت مغتنمی برای جوانان روستایی است.

بخشدار مرکزی خاش یادآور شد: متقاضیان پس از ثبت نام در سایتwww.kara.mcls.gov.ir  با مراجعه به مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان های تابعه با ارائه فرم درخواست کتبی و تکمیل مدارک می توانند پیگیر تسهیلات درخواستی خود باشند.

وی تصریح کرد: در این سامانه دو عنوان اعتبار «تسهیلات اشتغال روستایی و عشایری» و «تسهیلات اشتغال فراگیر» درج‌ شده است که متقاضیان باید با مطالعه دقیق دستورالعمل و آئین‌نامه اعتبارات مذکور و اطلاعات درج‌شده در سامانه، نسبت به ثبت‌نام در سامانه مذکور با هماهنگی دستگاه مربوطه از جمله ادارات صنعت و معدن و تجارت ، جهاد کشاورزی ، میراث فرهنگی و غیره اقدام کنند تا مراحل بعدی از طریق دستگاههای فوق انجام شود.

شجاعی گفت: بخش مرکزی خاش با ۱۰ هزار کیلومتر مربع وسعت و 75 هزار نفر جمعیت و ۱۲۴ کیلومتر مرز است که عمده جمعیت آن نیز روستایی و بیش از ۲۰ هزار نفر نیز عشایری هستند و طی سالهای پس از انقلاب شاهد جهش تحصیلی جوانان روستازاده منطقه  نیز بوده ایم.

وی با بیان اینکه در کنار اقدامات جاری در ایجاد طرح ها توسط افراد حقیقی و یا تعاونی ها، در این طرح فرصت خوبی برای جوانان تحصیلکرده روستایی است، ادامه داد: این طرح جهت ایجاد موقعیت اقتصادی بوم‌گردی و نیز ict است که خلاء آن در شهرستان احساس می شود.

بخشدار مرکزی خاش گفت: دستگاه های اجرایی باید پدرانه و مسئولیت پذیر در جهت استفاده فرزندانشان در جامعه از گشایش های شغلی از طریق تسهیلات فوق بر مبنای نیاز جامعه گام بردارند و با برگزاری جلسات مکرر با مردم و جوانان، ترس جامعه جوان را از خوداشتغالی و دگر اشتغالی با مشارکت دولت کاهش دهند.

وی با بیان اینکه بخش مرکزی خاش در استقبال از تسهیلات و اجرای طرحهای متنوع از جایگاه ممتازی برخوردار است، ادامه داد:  کارگاه تولید قالی و قالیچه و تابلو فرش در روستای 5 هزار  نفری اسماعیل آباد جهت ایجاد اشتغال بانوان روستایی و توانمند سازی خانواده های روستا در سه فاز آموزش، تولید و صادرات راه اندازی شد.

شجاعی تصریح کرد: ارائه آموزش های فنی و مهارتی و توانمندسازی  جوانان، بانوان و متقاضیان اشتغال، زمینه خودکفایی آنان را فراهم می آورد.

وی ادامه داد: در این راستا کارگروه مهارت به زودی دربخش مرکزی خاش تشکیل تا به منظور تسهیل آموزش ها، انتقال مفاهیم طرحهای توسعه اشتغال و پیگیری مشارکت سرمایه گذاران در مشاغل اقداماتی را انجام دهد.

بخشدار مرکزی خاش با بیان اینکه یکی از رموز موفقیت در عملیاتی سازی اقتصاد مقاومتی، تقویت مشاغل خانگی است، اذعان کرد: از طریق تشکل‌های تعاونی های روستایی می‌توان کسب و کارهایی را در قالب الگوی تیمی و گروهی ایجاد کرد و به صورت حرفه‌ای مشغول فعالیت شد.

وی با بیان اینکه برای فروش محصول هم می شود بازار مجازی آنلاین برای عرضه محصولات و خدمات ایجاد کرد، اظهار کرد: ایجاد نمایشگاه‌ دائمی محصولات روستایی به ویژه مواد غذایی ارگانیک و صنایع دستی و محصولات فراوری شده نیز بسیار مهم است.

انتهای پیام/3028
https://www.asrehamoon.ir/vdchxznzi23nvxd.tft2.html
منبع : تفتان ما
نام شما
آدرس ايميل شما

مهم ترین اولویت دستگاه اجرایی در استان از نگاه شما چه باید باشد؟
توجه به زیرساخت ها در استان
توزیع عادلانه ارزاق عمومی و کالاهای اساسی
مرتفع نمودن مشکلات فرهنگی و آسیب های اجتماعی
برخورد با مفاسد اقتصادی و ویژه خواری ها