تاریخ انتشار :چهارشنبه ۲۵ بهمن ۱۳۹۶ ساعت ۱۰:۲۲
مدیر عامل تعاونی مرغداران زاهدان گفت: طرح پلیس بهداشتی از اوایل بهمن ماه امسال در زاهدان با حضور نهادهای مرتبط آغاز به کار کرده که یک بخش از کار آنها نظارت بر توزیع و کشتار مرغ زنده می باشد.
پرویز سلجوقیان درگفت و گو با خبرنگار عصرهامون افزود: در راستای نظارت بیشتر بر روند توزیع و کشتار مرغ زنده، پلیس بهداشتی از اوایل بهمن ماه امسال در زاهدان شروع به فعالیت کرده و با حضور نمایندگان دستگاه های مرتبط نظارتی اقدام به برگزاری گشتهای نظارتی می کند.
وی در خصوص ورود قاچاق مرغ زنده به زاهدان، ادامه داد: اگر ورود قاچاق مرغ به استان و یا زاهدان وجود دارد باید ردیابی و از سوی نهادهای مربوطه پیگیری شود.
وی با اشاره به اینکه قطعا در روند توزیع مرغ زنده در زاهدان یک تخلفاتی وجود دارد و در این راستا دادستان این شهرستان به این موضوع ورود پیدا کرده و شفاف سازی لازم صورت گرفته است.
این مسئول تصریح کرد: وقتی ورود مرغ زنده را از دیگر نقاط به زاهدان داریم و یا قاچاق مرغ وجود دارد، قطعا می توان گفت مجوز هایی نیز برای حمل وجود دارد که این مجوز ها در شبکه دامپزشکی تعریف شده و افراد متقاضی می توانند با کسب مجوز لازم، اقدام به جابجایی دام و یا طیور کنند.
وی تاکید کرد: صنعت مرغ در کل کشور مظلوم است، در کل کشور اعتراضاتی و گلایه هایی بر نحوه قیمت گذاری، نهاده ها و غیره وجود دارد.
سلجوقیان بیان کرد: مرغ تنها پروتئین حیوانی است که مردم زیاد استفاده می کنند و براساس نظارت ها، به راحتی در دسترس مردم قرار دارد و این در حال است که بر گوشت قرمز زیاد نظارتی وجود ندارد و برقیمت آن رصد کافی انجام نمی شود.
وی با بیان این مطلب که زنجیزه تولید مرغ و تخم مرغ در استان دچار مشکل است، گفت: در استانهای دیگر زنجیره تولید بسیار راحت تر از سیستان و بلوچستان است، از مشکلات زنجیره تولید می توان به بعد زیاد مسافت شهرهای استان اشاره کرد که باعث افزایش قیمت تمام شده مرغ تولیدی در استان می شود و قابلیت رقابت را با سایر تولیدکنندگان مرغ در استانهای دیگر از تولید کننده این خطه از کشور می گیرد و متاسفانه انگیزه را برای افرادی که بخواهند مرغ زنده به قیمت ارزان خریداری و برای فروش جابجا کرده و به بازار برسانند به وجود می آورد.
وی در خصوص شایعه ورود آنفلوانزای مرغی به کشور نیز گفت: در زمینه این بیماری باید دامپزشکی اظهار نظر کند چرا که دام و مرغ نیز باید با نظارت این سازمان به بازار عرضه شود.
این مسئول در خصوص مطالبات مرغداران نیز گفت: در گذشته اگر توزیع مرغ وجود داشته باید چک و تضمین قانونی از خریدار گرفته می شده و اگر نشده و به صورت اعتباری نیز مرغ به فروشنده های مرغ در بازارها داده شده نیز باید تعیین تکلیف شوند.
وی با اشاره به اینکه تعاونی مرغداران زاهدان در گذشته هیچ نقشی در توزیع مرغ و جمع آوری پول مرغدارهای زاهدان نداشته، تصریح کرد: مطالبات مرغدارها از مسایلی است که باید ما پیگیر آن می باشیم، میزان مطالباتی که به تعاونی مرغداران زاهدان اعلام شده رقم زیاد بزرگی نیست و یک اختلاف نظرهایی بین سازمان میادین میوه و تره بار، اتحادیه مرغداران استان، تولید کنندگان مرغ و فروشندگان وجود دارد که باید طی نشتهایی این اختلافات حل شده و طلب مرغدارها نیز پرداخت شود.
وی با اشاره به اینکه به تازگی صفر تا صد توزیع مرغ را در زاهدان به عهده گرفته ایم، گفت: پیگیر برگزاری چند جلسه با سازمانهای مرتبط هستیم تا بدانیم تعاونی مرغداران زاهدان چگونه می تواند به بهترین شکل ممکن اقدام به اجرای برنامه کند.

انتهای پیام//
https://www.asrehamoon.ir/vdci5zazrt1aup2.cbct.html
نام شما
آدرس ايميل شما

مهم ترین اولویت دستگاه اجرایی در استان از نگاه شما چه باید باشد؟
توجه به زیرساخت ها در استان
توزیع عادلانه ارزاق عمومی و کالاهای اساسی
مرتفع نمودن مشکلات فرهنگی و آسیب های اجتماعی
برخورد با مفاسد اقتصادی و ویژه خواری ها