تاریخ انتشار :شنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۶ ساعت ۱۰:۳۹
تبدیل کردن سیستان و بلوچستان به قطب گردشگری نیاز شدیدی به بررسی و رفع زیرساخت ها دارد، برخی از علما و کارشناسان منطقه سیستان بر این باروند که زیر ساخت ها آن طور که باید رفع نشده است.

به گزارش عصر هامون به نقل از  ندای هیرمند؛ شمال سیستان و بلوچستان را می توان به عنوان یکی از مهمترین مناطق گردشگری در کشور نام برد، سرزمین کهنی که تاریخ آن به 5 هزار سال قبل باز می گردد و شهر سوخته نمادی از تاریخ کهن این منطقه است.

گرچه شهر سوخته را نمی توان تنها مکان دیدنی سیستان نامید، اما شگفتی های تاریخی این شهر، هر گردشگری را وسوسه به تماشای آن وا می دارد، شهر سوخته به بهشت باستان شناسان نیز معروف است.

جدا از این شهر تاریخی ، آتشکده زرتشتیان ، ارگ خان ملک در هیرمند، روستای قلعه نو، دهانه غلامان و زاهدان کهنه در زهک، را می توان از مهمترین مناطق تاریخی در سیستان نامید، روستاهای سیستان ساختار قدیمی خود را همواره از گذشته تا به امروز حفظ کرده اند و اغلب آنها با خشت و گل ساخته شده اند.

گرچه ساخت و سازهای جدید شکل خانه ها را عوض کرده است، اما اکثر روستاهای سیستان ، خانه ها را گنبدی شکل می سازنند تا در فصل تابستان سرد و در زمستان ها گرم بمانند، بوی کاهگل خانه ها می تواند هر فردی را به خود مجذوب کند.

اما تبدیل کردن سیستان و بلوچستان به قطب گردشگری نیاز شدیدی به بررسی و رفع زیرساخت ها دارد، برخی از علما و کارشناسان منطقه سیستان بر این باروند که زیر ساخت ها آن طور که باید رفع نشده است.

 

 

 

 

 

حجت الاسلام علی اکبر کیخا امام جمعه زابل در این خصوص  گفت: ما می‌خواهیم جهانگردان و مسافران از داخل و خارج کشور به منطقه سیستان بیایند و محوطه‌های باستانی این منطقه را مشاهده کنند.

وی ادامه داد: اما متاسفانه هیچ گونه زیر ساختی از جمله جاده های دسترسی آماده نیست واقعا چه امکانات رفاهی برای جهانگردان و مسافران داخلی تهیه شده است.

بدون  شک مسیر ارتباطی مهمترین معضلی است که در سیستان هیچگاه رفع و بهبود نمی یابد، جاده های مهمترین مسیرهای ارتباطی در سیستان، فاقد آسفالت مطمعن و استاندارد هستند به طوری که بارها تصادفات دلخراشی که منجر به مرگ افراد نیز شده است بر اثر این کم توجهی رخ می دهد.

 

 

 

 

دغدغه ای که بسیاری از شهروندان و علمای دلسوز این منطقه بارها آن را به گوش مسئولین رسانده اند اما این معضل همچنان در سیستان رفع نشده است.

کامبیز مشتاق گوهری، مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان در گفتگو با مهر، اظهار داشت:  سیستان و بلوچستان با داشتن جاذبه های متعدد گردشگری در نوروز 96  میهمان گردشگران زیادی از سراسر کشور بود.

وی گفت: در ایام نوروز ۹۶ آمار گردشگران استان سیستان و بلوچستان نسبت به سال گذشته ۶ درصد رشد داشته است.

انتهای پیام

https://www.asrehamoon.ir/vdcc4sqsi2bqx18.ala2.html
نام شما
آدرس ايميل شما