تاریخ انتشار :شنبه ۱۲ خرداد ۱۳۹۷ ساعت ۰۹:۳۸
پس از 20 سال خشکسالی بسیار شدید در حوزه سیستان، کمیته عملیاتی رفع مشکلات ریزگردهای شهرهای شمالی سیستان وبلوچستان در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تشکیل می شود.
به گزارش عصرهامون، پس از گذشت بیش از دو دهه از وقوع پدیده خشکسالی در شمال استان و در دور دوم دولت تدبیر و اعتدال مسئولان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تصمیم گرفته کمیته عملیاتی رفع مشکلات ریزگردهای شهرهای شمالی سیستان وبلوچستان را در این معاونت، تشکیل دهد.
بنا بر گفته علی محمد لطیفی، رئیس کارگروه محیط زیست ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در جلسه بررسی مشکلات زیست محیطی و کانون ریزگردهای شهرهای شمالی سیستان وبلوچستان که در محل فرمانداری زابل برگزار شد، مسائل خاص استان سیستان وبلوچستان به راحتی با راهکار و نسخه های کارآمد حل می شود به طوری که دانشگاهها باید ذهن خلاق نخبگان علمی، هیات علمی، دانشجویان و محققان این استان را درگیر این موضوعات کنند.
وی ادامه داد: معضل ریزگردها و گرد غبار در خوزستان بدلیل خاک شور، زه آب و دیگر موضوعات دارای پیچیدگی خاص خود است در حالی که در منطقه سیستان این پیچیدگی وجود ندارد و خاک حاصل خیز و پوشش گیاهی آن می توان این تهدید را به فرصت تبدیل کند.
رئیس کارگروه محیط زیست ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تصریح کرد: در طرح پایلوت کانون یک خوزستان در پنج هزار و 700 هکتار افزون بر 800 شغل ایجاد شده است.
وی گفت: برنامه جامع تحقیقاتی با محوریت دانشگاههای استان سیستان و بلوچستان طراحی و تکالیف سازمان های اجرایی مشخص شود، مردم دیگر از سخن گفتن خسته شدند و بدنبال کار عملیاتی هستند.
نماینده شهرهای زابل، زهک، هیرمند، هامون و نیمروز در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه از معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری تقدیر کرد و گفت: حضور هیئتی از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای حل مشکلات مردم را امیدوار می کند.
این در حالی است که مردم سیستان و بلوچستان روز به روز به مشکلاتشان افزوده می شود و در سنوات های گذشته، چندین بار مسئولان به این منطقه و یا دیگر نقاط استان سیستان و بلوچستان سفر کرده اند و وعده هایی نیز تاکنون در خصوص رفع مشکلات سیستان داده اند که تا این لحظه خبری از به ثمر رسیدن آنها وجود ندارد که از جمله آنها می توان به کارخانه های کاشی و سرامیک، کاغذ، تولید تایر، پیگیری حق آبه و غیره اشاره کرد.

انتهای پیام//
https://www.asrehamoon.ir/vdccmiqso2bqxe8.ala2.html
نام شما
آدرس ايميل شما