تاریخ انتشار :يکشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۹۷ ساعت ۱۰:۲۹
همزمان با سراسر کشور مردم ولایی سیستان وبلوچستان هم در شب های لیالی قدر با حضور در مساجد و تکایا به عزاداری و مراسم احیا می پردازند.
به گزارش عصرهامون، شب قدر از شب های مقدس و متبرک اسلامی است به گونه ای که خداوند در قرآن مجید از آن به بزرگی یاد کرده و سوره ای به نام «سوره قدر» نازل فرموده است.
چنین شب هایی شب دلدادگی به معبود و سوگ پیشوای مظلوم شیعیان است که فریادها و دست ها به آسمان می رود و دل ها در دامان خدایی مهربان تر از مادر آرام می گیرد.
در روایات متعدد آمده است که در تمام سال، شبی به خوبی و فضیلت شب قدر نمی رسد چرا که این شب، شب نزول قرآن، شب فرود آمدن ملائکه و روح نیز نام گرفته است.
شب نوزدهم، بیست و یکم و بیست و سوم ماه مبارک رمضان شب قدر نام گرفته، شبی که از هزارماه بهتر است، فرشتگان و روح در آن شب به اذن پروردگار خود برای تقدیر هر کاری نازل می شوند، آن شب انباشته از سلامت و برکت و رحمت، تا طلوع صبح است.
در چنین شبی مردم با حضور در حسینیه ها و مساجد اقدام به برگزاری احیا کرده و با خواندن دعای مجیر، جوشن کبیر و تلاوت سوره های قرآن از خداوند منان طلب بخشش می کنند.
در این شب ها سراسر شهر پر شده از صدای دلنشین دعا، زمزمه هایی که هر دل سختی را نرم می کند، دعای سبحانک یا لا اله الا انت الغوث الغوث خلصنا من النار یا رب، پر است از نواهای عاشقانه روزه دارانی که آمده اند برای استغاثه.
علی ای حال همزمان با سراسر کشور مردم سیستان وبلوچستان هم در چنین شب هایی با حضور در مساجد و تکایا به عزاداری و مراسم احیا می پردازند.
مراسم ویژه شب قدر در مساجد شهر همراه با نوحه خوانی، روضه خوانی و قرائت دعای جوشن کبیر، مجیر و به جا آوردن دیگر آداب ویژه این شب همراه است.
تهیه غذای سحری در برخی از مساجد و حسینیه ها برای شب زنده داران از دیگر برنامه های شب های قدر در سیستان و بلوچستان است.
 
انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcaeun6w49nw01.k5k4.html
نام شما
آدرس ايميل شما